Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın canım ikimizde hoşgeldik=))
nbr nasılsın duygucum
Hoşbulduukk :)
iyiyim canım yeni bir haftaya başladık günler ilerliyor mutluyum :dance:
bu perşembe Allah kısmet ederse gidiyorum :dance:
dolmalaımı sardım hazır bekliyor :dance:
daha noolsun di mi
sen nasılsın canım nasıl geçti haftasonun olumunekankayizsmile

ohhh ii bakalım artık çarşamba günü akşamı pişirir çantaya koyarsın:))
bn ii deilim canım hafta sonum pek ii sayılmaaz açıkcası gelin geldi annem onula konuştu ailesinin şartları vardı kızın annesine 3 tane bilezik kıza 3 tane bilzeik annem yapamam bunu aranızda çözün dedi kızda o kadar sessizki hiçbişe sölemio sonra başlad ağlamaya abim sanırım işte annemler dün kzıa nişan bıhça için gerekli kıyafetleri aldılar canım ya ddün babamın arkadaşı bizimkileri çağırmış abimle ilgili konuşmak için dün gece kızın krli çamaşırları ortaya döküldü varya sinirlerim çk bozuk ya gece saat 12 buçukda geldiler abimle konuştular ablammla ikimiz duyduklarımıza inanamadık hala inanamıorum varya abim bugün işe gitmedi morali nasılda bozuktur allahım yine bunalıma giricek yaa

Kızlaar günaydınnn ben geldimm... Şimdi yarınız işte yarınız uykudasınızdır... Benim artık evde netim yok şuanda telden giriyorum ama çok özledim sizi topiği listelerimi of yaaa ben kafayı yerim bôyle yaa...:çok üzgünüm: akşam listeleri telden yapmayı denicem eğer olmazsa babykeme hawale edicem gün içindede deneyebilirim.... Of yaaa offf...:çok üzgünüm:

canım açtığın topiğine düşüncelerimi yazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…