Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o kadar güzel yazdınki canım insan sağlıklı düşünemiyor böle bir durumda ama karşı tarfataki hemen sezebiliyor bazı durumları haklıısn aynen bu şekilde konuşucam onunla kesinlikle hangi insan beklerki 1 ay konuştuğu insanı ama benim yaptıklarımı görmüyor benim değer verdiğim kadar kendisi vermiyor gibi ama bakalım arasında bir konuşucam burayada yazarım canım çok saol ya beni dinlediğin için canım

ewet iyiydim kendimi motive ediodum ama öğlene kadar anca öğlenden beri kötüyüm dayanamıyorum sıkılıyorum bunalıyorum ya benimki yine nolcak başka off off
burcuuuuu boshayallersmile
artık ayrılık başına vurdu senin, kendi kendini bitirdin ya
olacağına bıraksana herşeyi
iyi ki askerliği sen yapmıyosun he
busrae, tatlikis+, Duygu.C+, SiYaHinCiM+

Selam fıstıklarrr.. Ben geldimm
büşüm naber tatlım ya

burcuuuuu boshayallersmile
artık ayrılık başına vurdu senin, kendi kendini bitirdin ya
olacağına bıraksana herşeyi
iyi ki askerliği sen yapmıyosun he

büşüm naber tatlım ya

VALLA SORMA DUYGUM KENDİ KENDİMİ YEDM KENDİMİ HİÇBİŞEYE VEREMİYORUM YEMEK BİLE YİYEMİYORUM HERKES DİYOR NE OLDU SANA SON ZAMANLARDA ÇÖKTÜZAYIFLADIN DİYOLAR YÜZÜN HİÇ GÜLMÜYOR DİYOLAR YANINA YAKLAŞMAYA KORKUYOZ DİOLAR YA BU KADAR KÖTÜ OLABİLİR Mİ BİR İNSAN YA ÇILDIRIYORUM BÖLE DUYGUM BU HAFTA İÇİ PSİKİYASTRİDEN RANDEVU ALICAM OLUCAK GİBİ DEĞİL KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUMsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…