Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İşten erken çıktım evdeim tatlımm =))) Daha dur kız c.artesiye çok var
üstelik ben değil onda olsun heyecaaan delikafadulden
bende hiç heyecanlanmamıştım taa ki geldim kapıya diye mesaj atana kadar öldüm öldüm dirildim sonra. Sende öyle olucaksın :)))
canım senin durumun hakikatten iyi değil.
Proofesyonel destek almanda fayda var bencede
bak hepimizin sorunları var hepimiz asker bekliyoruz ama sen yedin bitirdin kendini artık

lady hoşgeldin cnm knştunuzmu

hosbulduum emossssum a.s. , yok canim hala kismet olmadii kafama koydum bu kez illa aricam diye , gitmeden önceki mesajlari felan okudum hep canim cicimli yazmis , aramama da kizmaz herhalde, ama dün denedim hep kandilden dolayi galiba cikan olmadii mesguldü felan , az önce bi kac kez denedim uzun uzun caldirdim acan olmadi , aksama tekrar denicem sansimi boshayallersmile

Lady_cici Hoşgeldin canımmm =)

hosbuuuldum busrae' ciiim :1hug: sagol canim

Görücezz artık =)) duygucumm..

Tatlıkısımm, duygunun bu görüşüne katılıyorumm.. Bence bu konuda
bişeyler yapman gerekiyor.
olumunekankayizsmile

kesinlikle yarına randevu aldım gidicem kötü oldum baya neden böle oldum bilmiyorum yani

Görücezz artık =)) duygucumm..

Tatlıkısımm, duygunun bu görüşüne katılıyorumm.. Bence bu konuda
bişeyler yapman gerekiyor.
olumunekankayizsmile

yarın randevu aldım gidicem canım bakalım neler dicek bakalım merqka ediyorum of off

kesinlikle yarına randevu aldım gidicem kötü oldum baya neden böle oldum bilmiyorum yani

yarın randevu aldım gidicem canım bakalım neler dicek bakalım merqka ediyorum of off

ahh canım ya niye böyle oluyosun sen. bi iyi görüyorum bi kötü görüyorum seni. dikkat et kendine tatlım ya harap ettin artık kendini iyice. sadece olan sana oluyo kimseye bişey olduğu yok baksana.:teselli:

ahh canım ya niye böyle oluyosun sen. bi iyi görüyorum bi kötü görüyorum seni. dikkat et kendine tatlım ya harap ettin artık kendini iyice. sadece olan sana oluyo kimseye bişey olduğu yok baksana.:teselli:

malesef melayım kendimi motive edim diyorum olmuyor ya olmuyo 2-3 saattebn beri ağlıyoru içim sıkılıyor böle yarın psikiyastriden randevu aldım gidicem

kaan askere gittiğinden beri izinden öncede kötüydüm hep kafama takıyodum ama son zamanlarda düşünmketen kafayı yiyorum tatlım

ewet kendime yapıyorum ona hiçbişe olmuyor

git canım kesinlikle bi anlat derdini. inşallah yardımı dokunur sanada.
yapma böyle ama bu kadar hırplama kendini, inan bizde üzülüyoruz.
ya ama sadece askerin yüzünden mi böyle oluyosun sen başka bişeyede canın sıkılıyo mu?
sadece askerin yüzündense ara konuş canım ne olucaksa olsun. sanada yazık bu şekilde
.

git bakalım cnm inşAllah faydası olur, rahatlarsın. Ama her şey sende başlar sende biter unutma, sen kendine, kendin için lazımsın ... olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Grimsi_, Lady_cici, Duygu.C, tatlikis+, mel_ay, nuran07
+

yoklama tamam :hulya:

inşallah tatlım ya aman canım napim takmadan olmuyor kurdukça kuruyorum askerim malesef canım ama arımıcam inat ettim melayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…