- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #65.821
iyi akşamlar kızlaaar yrn görüşrüz bugün de bitti, ben kaçar boshayallersmile
iyi akşamlar kızlaaar yrn görüşrüz bugün de bitti, ben kaçar boshayallersmile
görüşürz canım
h.g lady
orta şekeri tatlım
valla senin adına çok sevindim ne kadarda güzel yakışmışsınız yaw
Selaaaaam kizlar ben geldiim :dance:
bende hiç heyecanlanmamıştım taa ki geldim kapıya diye mesaj atana kadar öldüm öldüm dirildim sonra. Sende öyle olucaksın :)))İşten erken çıktım evdeim tatlımm =))) Daha dur kız c.artesiye çok var
üstelik ben değil onda olsun heyecaaan delikafadulden
canım senin durumun hakikatten iyi değil.VALLA SORMA DUYGUM KENDİ KENDİMİ YEDM KENDİMİ HİÇBİŞEYE VEREMİYORUM YEMEK BİLE YİYEMİYORUM HERKES DİYOR NE OLDU SANA SON ZAMANLARDA ÇÖKTÜZAYIFLADIN DİYOLAR YÜZÜN HİÇ GÜLMÜYOR DİYOLAR YANINA YAKLAŞMAYA KORKUYOZ DİOLAR YA BU KADAR KÖTÜ OLABİLİR Mİ BİR İNSAN YA ÇILDIRIYORUM BÖLE DUYGUM BU HAFTA İÇİ PSİKİYASTRİDEN RANDEVU ALICAM OLUCAK GİBİ DEĞİL KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUMsenağlama
lady hoşgeldin cnm knştunuzmu
Lady_cici Hoşgeldin canımmm =)
bende hiç heyecanlanmamıştım taa ki geldim kapıya diye mesaj atana kadar öldüm öldüm dirildim sonra. Sende öyle olucaksın :)))
canım senin durumun hakikatten iyi değil.
Proofesyonel destek almanda fayda var bencede
bak hepimizin sorunları var hepimiz asker bekliyoruz ama sen yedin bitirdin kendini artık
bende hiç heyecanlanmamıştım taa ki geldim kapıya diye mesaj atana kadar öldüm öldüm dirildim sonra. Sende öyle olucaksın :)))
canım senin durumun hakikatten iyi değil.
Proofesyonel destek almanda fayda var bencede
bak hepimizin sorunları var hepimiz asker bekliyoruz ama sen yedin bitirdin kendini artık
Görücezz artık =)) duygucumm..
Tatlıkısımm, duygunun bu görüşüne katılıyorumm.. Bence bu konuda
bişeyler yapman gerekiyor. olumunekankayizsmile
kesinlikle yarına randevu aldım gidicem kötü oldum baya neden böle oldum bilmiyorum yani
yarın randevu aldım gidicem canım bakalım neler dicek bakalım merqka ediyorum of off
ahh canım ya niye böyle oluyosun sen. bi iyi görüyorum bi kötü görüyorum seni. dikkat et kendine tatlım ya harap ettin artık kendini iyice. sadece olan sana oluyo kimseye bişey olduğu yok baksana.:teselli:
malesef melayım kendimi motive edim diyorum olmuyor ya olmuyo 2-3 saattebn beri ağlıyoru içim sıkılıyor böle yarın psikiyastriden randevu aldım gidicem
kaan askere gittiğinden beri izinden öncede kötüydüm hep kafama takıyodum ama son zamanlarda düşünmketen kafayı yiyorum tatlım
ewet kendime yapıyorum ona hiçbişe olmuyor
malesef melayım kendimi motive edim diyorum olmuyor ya olmuyo 2-3 saattebn beri ağlıyoru içim sıkılıyor böle yarın psikiyastriden randevu aldım gidicem
kaan askere gittiğinden beri izinden öncede kötüydüm hep kafama takıyodum ama son zamanlarda düşünmketen kafayı yiyorum tatlım
ewet kendime yapıyorum ona hiçbişe olmuyor
kesinlikle yarına randevu aldım gidicem kötü oldum baya neden böle oldum bilmiyorum yani
yarın randevu aldım gidicem canım bakalım neler dicek bakalım merqka ediyorum of off
git canım kesinlikle bi anlat derdini. inşallah yardımı dokunur sanada.
yapma böyle ama bu kadar hırplama kendini, inan bizde üzülüyoruz.
ya ama sadece askerin yüzünden mi böyle oluyosun sen başka bişeyede canın sıkılıyo mu?
sadece askerin yüzündense ara konuş canım ne olucaksa olsun. sanada yazık bu şekilde.
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Grimsi_, Lady_cici, Duygu.C, tatlikis+, mel_ay, nuran07+
yoklama tamam :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?