- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.321
Merhaba kizlar,
safak 352
mehtap 10 (ne yazik ki 3 gün sonraya alindi cikisi canimin icinin ama olsun 10 gün cabuk gecer...)
bende 200leri yarılasam dieee gün sayıyom insan oğlu doymuo be güzelim 200leri de yarılasam 200ler bitsin dieee gün saycam askerlik bitse düğün için gün saycam evlensek bebek için ohoooooooooo bitmez bu saymaca hayat hep saymakla mı geçecekkkk kaydirigubbakcemile3
yeter artik yaa bilmem kac kere aradim ya mesgul ya cikan yok telefonaa mafoldumben:gitme:mafoldumbenmafoldumben yeteeeeer ya artik bende az da olsa sesini duymak istiyorum cok özledim cooook , bi aydir hic bi muhabbetimiz yok zaten mafoldumben
ADRES:GEÇMİYOR GÜNLER MAHHALLESİ 15.AY BİTMEZ CADDESİ GİTTİ DÖNECEK SOKAK NO:460 KAT:89-4kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
turkbayragi $afak 203 turkbayragi
turkbayragi Mehtap 41 turkbayragi
bencede o şimdiden başlamıştır süslenmeye..sempatiksalakcinni
ahh ne büyük bir heyecandır.Allahım bizlere de nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
"Günaydin canim.. bugün iyiyim ben, dün birazcik depresyondaydim. aglayip durdum.. ama düzeldim simdi.. sen nasilsin?günaydın canııım.. nasılsıın? opuyorumnanaktan
Günaydin canim nasil gidiyogünaydın kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14398402#post14398402
günaydın yavrukuşlarrrrr opuyorumnanaktan
"Günaydin canim.. bugün iyiyim ben, dün birazcik depresyondaydim. aglayip durdum.. ama düzeldim simdi.. sen nasilsin?
Günaydin canim nasil gidiyo
Günaydın herkeseeeeeeeeeee
nulişim benim kafam anca bastı ya benim hesaplamam doğru çünkünüm şubatta gidenler 455 sayıyor bugün şafakımız 299 yanim bayanssulusmile
göğsümde bi ağrı var nefes aldıkça, anlamadım neden, havadan mıdır nem fazlalığından falan bilemedim ama raatsız ediyo yaaa :çok üzgünüm:
:lepi: helal olsun :lepi: 200lerdesinnn oley
299 :lepi:
yedim 300 leri :lepi:
darısı 200 lerin başına :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?