Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen öyylleee =)) ömür bitse de saymalarımız bitmeyecek, şafak 208; 200'ler gerçekten kolay geçiyo ama hala saymaya devam, geçer mi demeye devam kaydirigubbakcemile3

yeter artik yaa bilmem kac kere aradim ya mesgul ya cikan yok telefonaa mafoldumben:gitme:mafoldumbenmafoldumben yeteeeeer ya artik bende az da olsa sesini duymak istiyorum cok özledim cooook , bi aydir hic bi muhabbetimiz yok zaten mafoldumben

canııımm.. aradığın numaranın son 2 rakkamında değişiklikler yapıp ara, ankesörlü olunca genelde aynı yere ait oluyor o numaralar, ben nişanlımı mesela 21 - 27 ile biten numaralardan arıyorum ikisinin arası 100mt diyo yerimseniben
mutlaka biri bi yerden tutar şansa, inşallah konuşabiliceksin canıım, elimizden gelenleri yapıcaz biz de, olmadı orda askerlik yapanları araştırırız buluruz bi şekilde yerimseniben

Günaydın herkeseeeeeeeeeee

nulişim benim kafam anca bastı ya benim hesaplamam doğru çünkünüm şubatta gidenler 455 sayıyor bugün şafakımız 299 yanim bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…