Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım hepimizi tez zamanda temelli kavuşturrsun inş.günü birlikte olsa yetiyo insana canım ya.bundan sonra bende öyle fazla açmayacağım arayıp kaçıp gideceğim Ankara'yaopuyorumnanaktan

Amin canım hayırlısıyla kavuşalım sevdiceklerimize..

evet günü birlikte olsa yapcak bişey yok..kısa zamanda da olsa görmek yetio yetmese de yetio..

ee ankara yakın niye gitmiosun ki yarinin yanına arkadaşım..

evet canım 89/3 ler gitsin de 4lere gelsin sıraaabir an önce tepükleyin siz bizi en iyisiiiiaklinialirimsmile...şehirdaşım benimmki de ankara da asker ya nereleri gezdiniz bakiyimmmaklinialirimsmile

ben 90/2 yimmmsenağlama valla kızılay ulus gençlik parkı falan ama gezmekten çok başbaşa kalmayı tercih ettik esincim:kedi:

bana 8 saat canım.bide aileden hemen vize çıkmıyo malum mafoldumben

slm kızlar nasısınız?şafağımız 250 turkbayragi

askerim haftaya gelmeyi düşünüyor,bana gününü söylemiyor ama...ben de mehtap sayardım yaa..çoook heyecanlıyım,5 aydır görmüyorum..:asigim:

a.s.

hosgeldın fıstıgım
nasıl gectı hiç şüphesiz ki guzel gecmıstır
svdıgını gordun
ortam nasıl anlat bakalımmmboshayallersmile
kaldınmı ??*
merak ettım sekerr

hoşbuldumm canım.müthiş 2 gün geçirdik.aklıma sen geldin acaba kelebeğim buralarda mıdır? die gözüm aradı hep.askeriye ortamı malum işte msnden detaylı anlatırım şekerim.2 gece kaldım canım.bayanssulusmile

ben 90/2 yimmmsenağlama valla kızılay ulus gençlik parkı falan ama gezmekten çok başbaşa kalmayı tercih ettik esincim:kedi:

anladım canımmm..inşallah bol bol izin alabilirsin..

canım ankarada nerde kalıosun??

canım işte öle öle sıra sizede gelicekkk:teselli: selam canımmm bir an önce kavuşursunuz inşallah

aşkımın annesi abisi fln da bgn benimkinin yanına gitmişler dışarıya çıkarmışlar bayram ya....tamam sonuçta farklı şehirlerdeyiz ama bayram gününü aşkım olmadan geçirdim...bi haber verebilirlerdi biz gidioruzzz diyee..bozuldum açıkcasııı

haklısın tatlım ya gerçekten haber vermeleri gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…