- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.721
[ı]
issome home'dan beğendiğim var fakat 204tl'ye geliyor.saten olduğunada pek emin olamadım saten diye yazmıyor çünkü.en iyisi gidip dokunup görüp alıcam taç mağazasından.daha uygun fiyatlı olanlarda internetten alıyorumda bunun fiyatı yüksek.[/ı]
[ı][ı]klava: klava: Kalk kız kalk [/ı][/ı]
[ı]biliyorum taatlım ben sabahtan baktım markafonide ki issome home ürünlerine.
Hangi maviliden bahsediyosun sen? [/ı]
bencede daha başka bi süpriz buuudelikafadulden delikafadulden
selam asker güzelleri ben geldim zemuszemus
ay inaşşlah kız o günleride görürüm:))
askere giden asker eski sevgilisini umursamadı ha:roflol::roflol: valla bittimya nerden aklına geldi tuttum bunu:lepi:
in$allah canim bi vakti gelsindegülerken yerlerimi yattın kız kadını uykusundan ettin hemen kaç valla benimkide uyancak şimdisırnaşık şey
Gecmi$ olsun meralcim a.s.kzılar gunaydın bugun cook hastayım ıcmder cook kotu aglıyorumm yaaa offfffbilmiyorumkismile
Burcuuum cok sevindim canim delikafadulden dedigimiz gibi bi$ey demekki , havada yüzük kokusu var :lepi:günaydın kızlar nasılsınız bakalım
şafak:18turkbayragi
ben pek mutluyum bugün
dün aşkımla konuştum ve o günkü durumu söyledim bana dediği şeyler sen bana atkı öremedin ama ben senin başını bağlıyorum dedi anlamadım dedim şakasına atkı öremedin ama ben senin başına çorap örüyorum dedi herşeyi planladım lütfen ısrar etme sölemicem planımı bozma lütfen dedi:)kaydirigubbakcemile3
slm cnm özel msj atmışın ama benm msj sayım yetersiz olduğu için cwp yazamadım. tatlım nişanlım tekirdağ da benimselam asker güzelleri ben geldim zemuszemus
Selamm kızlarr pişmaniye isteyenn :))
Bu aradaa aşkımla Mayıs ta nişan yapma kararı aldık..
Tabi kısmet aileler araya girdiğinde durum değişebilir
ho$bulduk burcum opuyorumnanaktan bugün biraz daha iyiyim gibi , büyük bi umutla yarini bekliyorumselam canım hig nasılsın
yengecim senin asker seferde demi$tin gecen CADIARZU nasil oluyo canim bu ? benimki de bahsetmi$ti komutan korumasi oldugunu ,komutan nereye giderse oraya gidebilir felan öyle bi$eymiNe yidiniz kizlarrr cokacimcoook
alkisalkisalkis süpeeeeerrrSelamm kızlarr pişmaniye isteyenn :))
Bu aradaa aşkımla Mayıs ta nişan yapma kararı aldık..
Tabi kısmet aileler araya girdiğinde durum değişebilir
selam canim anladim sagol tatlim opuyorumnanaktan bu arada listeye girmek istermisin ?slm cnm özel msj atmışın ama benm msj sayım yetersiz olduğu için cwp yazamadım. tatlım nişanlım tekirdağ da benim
turkbayragi
bennnn isterimmmm cokacimcoookcokacimcoook ay çokmu pis boğazım ben nee
Hayırlısı olsun canım çoook sevindim. :lepi:
çok güzel diilmiş tadı yaaa
Ladycim benim askerim denizci ee malüm sefere çıkıyolar.
Sizinkisi farklı bi olay sanırım. Askeriye dışında olduğu zamanlara diyolardır muhtemelen.
hemen ekliyorum canim yerimseniben $afaklarimizin arasinda 16 gün varolur cnm şafağım 360turkbayragi
:roflol::roflol:Hee heveslendir heveslendir vermemek için güzel değil de :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık Ladycim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?