- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #85.201
Anlaıdm tatlım cok sewındım ıns yaselam kızlar a.s.
gözdecim 6 ay göndermezler diye net bişey yok, benim nişanlım da doğuda ama çarşısı var maşallah rahat dave ustaya gittikten üç hafta sonra izine geldi hiç belli olmaz canım şimdiden üzme kendini :teselli:
hg cnmmmmselammm kızlarr
hoşbuldum canım napim dizi mizi tw ne biliyim işte
hoşbuldum didem :)
okan bayülgen basladı severmisiniz kızlar
rica ederim canim opuyorumnanaktan merak etme hemen biticek 400Ler bende bu kadar sabirsizlandim ama bitti
kızlar konu gectı ama sac boyasıyla ılgılı sıze bısey soylemek ıstıyorum benım saclarımda acık kahve gıbı ben bakır rengı yaptırdım sonra boya akınca da bal mumu yaptırdım am saclarım elımde kaldı kuafor zara vermez dedı acıcı kullandı saclarım yandı ve tutam tutam koptu cook kotu pskolojım bozulmustu onun icin saclarınızdakı boyanın rengı bırakın aksın dogal rengını alsınn
insallah canım askerım cook heycanlı komando secılmıs yaaa bende destek oluyorum sanırım bırz sıkıntı yapmıs annesı bagırmıs nıye oldun falan dıye bende aradım annesını oyle yapmayın sonucta askerlık bu onun elınde olan bısey mı falan dedım ne cadoloz bı kadın sıze anlatamma cocugun moralını bozuyo evde dogru:sinifsinif:
ben hep siyaha boyadımm hala maşallahı var saçlarımın ama değişiyo canım saçtan saça..açıcı cok zarar veriyo birde..
en güzeli aslında dogalda işte anlamıyoruz bizzzşakkıdı
insallah canım askerım cook heycanlı komando secılmıs yaaa bende destek oluyorum sanırım bırz sıkıntı yapmıs annesı bagırmıs nıye oldun falan dıye bende aradım annesını oyle yapmayın sonucta askerlık bu onun elınde olan bısey mı falan dedım ne cadoloz bı kadın sıze anlatamma cocugun moralını bozuyo evde dogru:sinifsinif:
Aman allahım o nasıl bi anne ya :uhm:
canım mezunıyete 1 ay kala saclarım ekısacık kestırmek zorunda kaldım mezunıyete falanda gıtmedım bıde bu olaydan sonra saclarımda beyazlar cıktı cıldıyecıye gııttım sacların sureklı boyada yıpranmıs zarar gormus kopartmazsan cogalmazlar dedı cook pismanım hala ama ele gelmıyo:sinifsinif:
bo$ver canim sen destek olmakla en dogrusunu yapiyorsun , annesi de tekrarlamaz insallah
canım hıc sorma dua edın hayrlısı ıcın dedım ay cook fenaya anlatamam:sm_confused:
hadi yaa canım kullanıyomusun bişeyler badem yagları falan aktarlardan bişeyler fayda edermi bilmem ama..
daha boyamazsın heralde dimiiiyasakkelime
Tam kaynana desenee alsanaalsanasmile
off bu 200ler 210dan sonrasıı tıkandı sanki bitmiyooo
yok canım artık kullanmıyorum cook kısa kestırdım zaten koptu saclarım kendılıgınden sac bakım kremı falan aldım sımdı eskısı gıbı ama bı kac beyaz var onlarada dokunmuyorum cogalıyomus yaaa
evet yanı sahsen benım işim var onla aradım ınsan bı nasısın falan der nezaketen ne var dıyo bana ercnada soyledım bı daha aramam annenı dıye ozunde ıyı ama fenaaaaaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?