- 26 Eylül 2010
- 118
- 57
- 98
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.821
Ayy canım valla şu tel olayıyla benkide aynı inanırmısın ?İş yerinde kapatma telefonu dinlicem dio deli ediyor benii delii Bu doktor kavgamızda böyle çıktı zatenklava: Herşeyi bilmek istiyo en ince ayrıntısına kadar didikliyorr yaa
İlgi güzel bişey ama bunun adının ilgi olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum
boshayallersmile dua edicem canımmm inşallahhh olumlu olucak :Saruboceq:`
Ayy canim insallah ya.. bizim gelecegimiz icin cok önemlibilmiyorumkismile
tamm şimdi oldu canım..hatırladıııııım perinn dediği camları sildinmi kııı sempatiksalakcinni
ayy kızlar çok geride kaldım muhabbeti kaçırdım aşkımla konuşuyodum:asigim:
ama öldüm gülmekten yaainciler karıştı dimi:roflol: biz de şaşırmıştık diğer inciyle karşılaşınca
ben nişanlı olan inci,geçen gece fotosunu koyan inciyim kevsercim :roflol:
bir de ağrı mı yazdı biri unuttum nickini benim aşkım da ağrıdaa :asigim:
babyke hoşgeldin canım inşallah olumlu sonuçlanır:teselli:
boshayallersmile dua edicem canımmm inşallahhh olumlu olucak :Saruboceq:
:roflol: evet evet o benimmm sırnaşık şey ayy superisi nerde sahi yaa boshayallersmile
ayy kızlar çok geride kaldım muhabbeti kaçırdım aşkımla konuşuyodum:asigim:
ama öldüm gülmekten yaainciler karıştı dimi:roflol: biz de şaşırmıştık diğer inciyle karşılaşınca
ben nişanlı olan inci,geçen gece fotosunu koyan inciyim kevsercim :roflol:
bir de ağrı mı yazdı biri unuttum nickini benim aşkım da ağrıdaa :asigim:
babyke hoşgeldin canım inşallah olumlu sonuçlanır:teselli:
daha demin bu konuyu konuştuk zaten 7 aydır rahibe hayatı yaşıyorum anlatıyorum anlatıyorum şikayetlerimi anlamıyo en son tamam teslim oluyorum dedim sen kazandın bundan sora dışarı hiç çıkmicam ama çok ağladım böle derken mafoldumben
o da bi daha anlat sen üzülme tamam anlicam dedi :))) çünkü ne zaman anlatmaya kalksam hep "ne yani ilgisiz mi oliyim daha az mı seviyim daha az mı düşüniyim" diyoduklava: bidaha anlattım tamam dedi 2 mekana kota koydu takılanı çok oluyo diye diğer yerlerde oturabilirsin arkadaşlarınla dedi dışardayken de çok rahatsız etmicem söz dedi zemuszemus istedikleri zaman bal gibi de anlıyolar yani canım... umarım dolunay çıkınca yine evrim geçirmez :Saruboceq:
evetya kaç gündür görünmüyo buralarda.ogün baya güldürmüştü bizi
Tesekkür ederim canim..inşallah gönlünce geçer görüşmen babayke..:hulya:
Ahh canim allah kavustursun.. Ama bi bakiyosun yarilamisin.. bi bakiyosunnn 100lerdesin.. Gercekten cabuk geciyo.. Zor günlerinde olucak ama atlatacaksin canim.. Allah sabir versinDaha yeni 15inde gitti :sinifsinif:
Ayy canim yaa insallahhh:Saruboceq:boshayallersmile dua edicem canımmm inşallahhh olumlu olucak :Saruboceq:
:roflol: evet evet o benimmm sırnaşık şey ayy superisi nerde sahi yaa boshayallersmile
selam canlar...
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
Ahh canim allah kavustursun.. Ama bi bakiyosun yarilamisin.. bi bakiyosunnn 100lerdesin.. Gercekten cabuk geciyo.. Zor günlerinde olucak ama atlatacaksin canim.. Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?