Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

daha demin bu konuyu konuştuk zaten 7 aydır rahibe hayatı yaşıyorum anlatıyorum anlatıyorum şikayetlerimi anlamıyo en son tamam teslim oluyorum dedim sen kazandın bundan sora dışarı hiç çıkmicam ama çok ağladım böle derken mafoldumben
o da bi daha anlat sen üzülme tamam anlicam dedi :))) çünkü ne zaman anlatmaya kalksam hep "ne yani ilgisiz mi oliyim daha az mı seviyim daha az mı düşüniyim" diyoduklava: bidaha anlattım tamam dedi 2 mekana kota koydu takılanı çok oluyo diye diğer yerlerde oturabilirsin arkadaşlarınla dedi dışardayken de çok rahatsız etmicem söz dedi zemuszemus istedikleri zaman bal gibi de anlıyolar yani canım... umarım dolunay çıkınca yine evrim geçirmez :Saruboceq:

`
Ayy canim insallah ya.. bizim gelecegimiz icin cok önemlibilmiyorumkismile
boshayallersmile dua edicem canımmm inşallahhh olumlu olucak :Saruboceq:
tamm şimdi oldu canım..hatırladıııııım perinn dediği camları sildinmi kııı sempatiksalakcinni

:roflol: evet evet o benimmm sırnaşık şey ayy superisi nerde sahi yaa boshayallersmile

adaşımda geldii olumunekankayizsmile

Ben artık yatıyorum kızlar..İyi geceler hepinizee...

eeevvveeettttt ağrı patnosta benim saykodelik askerimturkbayragi
var mı başka oralarda askeri olan:içelim:

Tatlım bendende örnek vereyim.. Ona bahsettiğim 3 tane erkek arkadşaım var normal arkadaşlarım görüştüğün onların dışında biri olursa orda durmam yasak mesela.. Hereyi haver vermem şart.. Haberi olmadan dışarı çıkmam imkansız.. Mekanlara pek karışmıyo çünkü burdaki mekanları pek bilmiyor.. Geldikçe ben gezdiriyorum onu işte.. Herkesin evine gidemem mesela.. Yakın ark. evet ama kısa süredir tanıdığım insanlara yasak.. Kıyafet konusu var bide ama yanında herşey serbest :) Neysee bitmez bu böyle.. Allah hepimizie o sabrı versin diyeyimm

inşallah gönlünce geçer görüşmen babayke..:hulya:
Tesekkür ederim canim..
Insallah:Saruboceq:

Daha yeni 15inde gitti :sinifsinif:
Ahh canim allah kavustursun.. Ama bi bakiyosun yarilamisin.. bi bakiyosunnn 100lerdesin.. Gercekten cabuk geciyo.. Zor günlerinde olucak ama atlatacaksin canim.. Allah sabir versin

boshayallersmile dua edicem canımmm inşallahhh olumlu olucak :Saruboceq:

:roflol: evet evet o benimmm sırnaşık şey ayy superisi nerde sahi yaa boshayallersmile
Ayy canim yaa insallahhh:Saruboceq:

E$imi buraya yurtdisina getirmek icin bazi $artlar var devlette.. maas olsun, ev olsun, is olsun.. Hersey tamam.. amaaaaaa sadece kontrakt lazim is yerinde.. 1.5 sene boyunca burada calisacak diye bir belge.. benimki su an 6 aylik.. ve normalde 3 kez 6 aylik uzatiyorlarmis bu sirkette.. ama yarin konusmam var.. ve az cok benim durumumu biliyorlar.. 1.5 sene verirmisiniz diye soracam.. Cok heyecanliyim kizlar.. olmazsa Türkiyeye tasinmam lazim.. Seviyorum istiyorum turkiyeyi.. ama gelecegimiz icin burasi daha iyi bizim icin..
Pff cok heyecanliyim :kedi:

kızlar kendimi şuan çok mutsuz hissediorumm...çok özledim galiba yaaaaa:gitme: böle canım yanıo :gitmensuzluk çok zoruma gidio.. biz farklı şehirlerdeydik ama çok sık görüşüoduk..hep birlikteydik ...onsuzluk canımı yakmaya başladı:gitme:

Kızlarrrrr yoldaaa kayınvalıdemle otrcam 17 saaattttsempatiksalakcinni hıc uyuyamıorummm bır de bacak problemım var otrup aglıorummm ciddi bısekılde galıyorum bacam uyuşuyor ama norml bı uyusma deıl rezil olucam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…