• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaaa biz ilk gün çıktık
ikinci gün evlilikten söz ettik
bir ay sonra ailesiyle babasıda dahil tanıştırdı
6 ay sonra ev peşinatı verilip bi ev alındı
şimdide işim hazır askerlik bittiği gibi sizdeyim diyo
anlamadım olması gereken bumu yoksa bizi atlı falanmı kovalıyo????bilmiyorumkismile

kız bu ne hız böle yangından mal mı kaçırıonuz abowww

ama duygu seninde yaptığın yorum süperdi hee:)))

M.DİLEK'cim benimki gelince amcasının yanına girecek işe ama yinede endişe etti ben babanın karşısına nasıl çıkarım asker işsiz güçsüz dedi çok utanırmış öle dedi bende sıkmadım bencede askerden sonra rahat kafayla düşünerek adım atmak daha iyi hem düğün yaza diyorsun sözü zaten yapmışsınız nişanda acele etme bence

kız bu ne hız böle yangından mal mı kaçırıonuz abowww

ama duygu seninde yaptığın yorum süperdi hee:)))

valla 7 yılın içinde kaç gün varsa atlı düşün artık bir süvari ordusu kaç kişiden olşuyorsa onu baya bi geçer
şeeyy ben ilk ve çocukluk aşkıyımda 7 yıldır peşimden ayrılmadı 1 yıl 1 ay 8 gündür çıkıyoruz
eee 7 yıl beklemiş çocuk bu kadar sabredememesi normal ilk gün söylediğine şaştım benn kaydirigubbakcemile3

valla 7 yılın içinde kaç gün varsa atlı düşün artık bir süvari ordusu kaç kişiden olşuyorsa onu baya bi geçer
şeeyy ben ilk ve çocukluk aşkıyımda 7 yıldır peşimden ayrılmadı 1 yıl 1 ay 8 gündür çıkıyoruz
eee 7 yıl beklemiş çocuk bu kadar sabredememesi normal ilk gün söylediğine şaştım benn kaydirigubbakcemile3

eee maşallah kızzzz kıymetini bil valla böle erkek zor bulunurrrrr

heheh bn biraz nevresim takımlarına felan bakim bari can sıkıntım gider o gün alacağım günü hayal eder gezinirim netteee

eee maşallah kızzzz kıymetini bil valla böle erkek zor bulunurrrrr

BİLİYOM YA KIS KIYMETİNİ USLU USLU BEKLİİYOM ONU BURDA İŞTE NE DIR DIR YAPIYOM NE KAVGA ÇIKARIYOM AZICIK FAZLA KONUŞUYOM ODA İDARE ETSİN AZICIK ODA BENÜM GİBİ HATUNU ZOR BULURRR:umursamaz:
ÇOK ABARTTIM kaydirigubbakcemile3

yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he

yahu biraz once is telefonu aldım adam beni oldurdu burda ya acıkmısınız kapalımısınız diyor acıgım dedim tamam bisde zaten acık bayan arıyorus diyo nasıl giyinirsiniz diyo ortamına gore dedim acıklarmısınız diyofisfisfis ofiste 2 erkek var biri ben biri baska arkadas var diyor o cıkıyor ben kalıyorum diyor bomba soru mini etek giyiyormusunuz oldu kapadım suratına ya manyakmı bu insanlar ya adam gibi arayan yok he
ne iş yapıyosun yavrum sen :1shok:

4372.jpg

kızlar bakınn

anammmm pis sapık o işçi degıl kendınee şey arıyo heralde töbe töbeee piss heriff:oklava:

Back
X