• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benn geldimmm =))

hoşgeldin kısçem:1hug:

hoşgeldin:) heyecanın biraz yatışmış gibi ama:)

aslında benim heyecanım çok yok merakım çok büyük benim sevgili aşkımcım annemi görünce ne hale gelecek utangaçtır herifim biraz kaydirigubbakcemile3

ayy çok heycanlı vallaakaydirigubbakcemile3

öyle canım yaa ama çokta güzel birşey ne yalan diyimboshayallersmile

canlarım benim şu mübarek günün hürmetine Rabbim kolay kılsın inşallah bekleyişlerinizi :Saruboceq:
biz iyiyiz çok şükür canım düğüne epey var henüz iş bulamadı maalesef :sinifsinif:
ama dün aşkıma doğum günü hediyesi aldım çok şükür gerçi 2 ay geçti aradan ama napim anca denk geldi param çalışmayınca çok zor bu işler yaa :gitme:

birde kalkmışım düğün yapmaya Allah yardım etsin inşallah hepimize
:Saruboceq:

hımm amnin canım amin yaa elbet yakında bulur iş ya amin canım amin

Burcucum
hani hızlı cevapla varya orda dağ ikonu var sarı gibi
ona tıkla bir pencere açılıyor oraya resmin linkini yapıştır
şöyle birşey olması lazım
url] [B]

kıslarr benimde kayınvalide adayım annemle tanışmak istiyooo ben bi türlü uygun bi ortam hazırlayamadımmm

annen istiyo mu peki??
annene sordum mu bunu canım??
benim annem istediği için oluyor bu buluşma şu an da yoksa sevgilimin annesi hep derdi annem pek sıcak bakmazdı şimdi kendi istiyor tanımayı...

annen istiyo mu peki??
annene sordum mu bunu canım??
benim annem istediği için oluyor bu buluşma şu an da yoksa sevgilimin annesi hep derdi annem pek sıcak bakmazdı şimdi kendi istiyor tanımayı...

istiyo canım annem istemeden bi adım atarmıyım da işte birsürü neden var biraz daha beklemem için ama söyleyemedim bilmiyorumkismile

Back
X