- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan canım benımm aramadı halabenneyaptımkiemircin de seni istiyo canım merak etme :1hug:
herkes başka bı alemdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tatlikis resim koyma derdinde susu siirler yasıo herkes ayrı alemdesempatiksalakcinni
istiyo canım annem istemeden bi adım atarmıyım da işte birsürü neden var biraz daha beklemem için ama söyleyemedim bilmiyorumkismile
tatlikis resim koyma derdinde susu siirler yasıo herkes ayrı alemdesempatiksalakcinni
ayy buna ne güldüm ya ayy hakikaten bi resim koymayı beceremedim çıldırcam bn daha resim koyamazken gül şiirlerile resimi bütünleştirio ayy allahım yaaa:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kizzzz sen daha once resım koymadınmıı hiç kolay aslında olmuyomu hala
sen koy tatlikis bis duseltiriskaydirigubbakcemile3
busrae napıyon sesin cıkmıyo
kız o kadar grafikten yapıom yok çıkmıo yaaa
ayy buna ne güldüm ya ayy hakikaten bi resim koymayı beceremedim çıldırcam bn daha resim koyamazken gül şiirlerile resimi bütünleştirio ayy allahım yaaa:roflol:
evcil hayvanlar bölümüne bakıyordum da ay bazı insanlar gerçekten felaket yani,sinirim bozuldu.
evcil hayvanlar bölümüne bakıyordum da ay bazı insanlar gerçekten felaket yani,sinirim bozuldu.