• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende dilekçe gönderiyorum
ilgili yerlere mail de atıyorum şimdi
şerefsiz o belin kopsun inşallah ya
belinde fıtık varmışmış ondan yapmışmış
asmak lazım bunları ya nasıl üzüldüm hayvanın rahmi alınmış
yavruları ölmüş
ayağa kalkamıyomuş hayvan
allah belanı versin be vicdansız sapık

diğer dilekçe örneklerini şimdi gördüm,hepsine de yollanabilir tabi daha etkili olur.ben direk adliyeye gidip ordan taahhütlü yolladım dilekçeyi

keşke bunları hadım etseler keşke yaa...hayvancağıza bunu yapan insanlara da yapar...o derece sapık ki yani kelime yetmiyo..keşke yasa çıksa da hayvana insana tecavüz eden hadım edilse.
ya bi de adamı bırakmışlar yani,o kadar suçsuz ki bizim yasalarımız gözünde nezarette falan da tutmak yok.

ya bisde ne var biliyormusun..insana bile deger verilmiyorki hayvana verilsin olen veya magdur durumda olan kisinin hakkı yok ama her turlu igrencligi yapan adama iskence edilse cıkar birileri insan hakkı der konusur..simdi bu herifi git oldur hapise atarlar:) demezlerki adam zaten sapıgın teki bir pislik eksilmis yok boyle yani aman sakın magdur olmayın diyim

Son düzenleyen: Moderatör:
kislar slam ya gene tlfndan giryom acayip sinirim bozuk yaa:( ya intrnet bi sayfayi 1saatte acio niyese sabahtan beri! ay catlicam sinirdn bugün hersy tersine gdyo hayatimda ya:( adsl bu sitaye erisimi engellemstr dio 1saat bekledktn sonra da ya:( òff kisjar bi fikriniz varmi ya kafayi yiyom burda ya sinirmdn telfma bile zorla yaziom ya:(

Back
X