- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #31.761
iyiyim bebeim aynı özlemle bogusuyorum bugun askımın ızınden gıdısının 1.ayı 1 aydır gormuyorum off bıtsın şu askerlık:gitme:
didemcim senin şafak kaçtı cnmm bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bebeim aynı özlemle bogusuyorum bugun askımın ızınden gıdısının 1.ayı 1 aydır gormuyorum off bıtsın şu askerlık:gitme:
canım hepsi üstüste gelince eskiyi yeniyi getiriyosun aklına iyice uyuz oluyosun...azcık düşünme,başka birşeye odaklanmaya çalış,mola ver...tekrar düşündüğünde daha mantıklı düşünüp ona bunları nasıl anlatacağına karar verirsin.Bir de mensturasyon dönemin mi?
hoş geldin doktorum civanımben de geldim bu arada:)
nıye goremıyonkı bilmiyorumkismile
ayyy bende yarın gorcem askıcımı opuyorumnanaktan
pazar gunku carsı ızınlerı ıptal edıldı hemde tam gun olacaktı :gitme:
en azındna ayrın ogleden sonra 3 saatlıgıne cıkaracaklarmıs kısa da olsa gorucem artık mafoldumben
hem zaten hazıranda da gelıyo allah kısmet ederse :dance:
o ne kız regl diyosan evet öyle de
1 hafta önce olmuştum
doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 gün içemedim almayı unuvermişim haftasonuna denk geldi
hemen tekrar oldum gibi bişi oldu mafoldumben
hoş geldin doktorum civanım
nereye gelio kız izinemi valla bizimkinin bu çıkmasa 3 hafta olucak çarşı izni konusunda bi hafta daha çımıcakmıs tam 1 ay olucak yani :1shok:
canım benim şafagım 344opuyorumnanaktandidemcim senin şafak kaçtı cnmm bilmiyorumkismile
o ne kız regl diyosan evet öyle de
1 hafta önce olmuştum
doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 gün içemedim almayı unuvermişim haftasonuna denk geldi
hemen tekrar oldum gibi bişi oldu mafoldumben
ya sorun yapmanın zamanı olmadığını biliyorum ama sürekli kırılıyorum bende
aylardır tamam tamam
konuştuk az önce
az çok zamanı var ama işte...
askerlik bitene kadar bi tanede olsa göndercem diyo
ya ben heveslendim yazmıştır falan diye
ne zaman bişey beklesem hep hayal kırıklığı
yine anlayışla karşılarım tamam
yine üzülürüm
hep ben üzülüyorum zaten
Angelcım + nı verdim fıstık buarada.
hoş geldin doktorum civanım
nereye gelio kız izinemi valla bizimkinin bu çıkmasa 3 hafta olucak çarşı izni konusunda bi hafta daha çımıcakmıs tam 1 ay olucak yani :1shok:
ewet canım ızne gelıyo dayanamadı hasterıme :roflol:
senınkı nıye carsı ıznıne cıkmyokııı??
linguist demiş kiii ız 3 kere artı istedin pek bi iatekli gördüm seni eheheheh çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3
yedin mi yemegini bakamhoşbulduk canım.
Kız onu ben yazdım kaydirigubbakcemile
he onu diyorum:) hormonlarından kaynaklı depresyonda gibisin kuzum sen,pms belirtileri bunlar:)şu dönemi atlat az daha farklı yaklaşacaksın olaylara gerçekten,az başka şeylere odaklanmaya bak canım şuanda.
yedin mi yemegini bakamklava:
nöbet tutmalarımı gerekiomus ne askeriyede cogu bölük göreve çıkmıs bunlarada nöbet tutma kalmıs anlıcan bizimki aksam 7 sabah 7 tutuo yani 12 saatlik nöbetler bi hafta sonra görevden geliceklermş ozaman düzelcek çarşıya çıkıcaklarmıs :bbo:
canım benim şafagım 344opuyorumnanaktan
melike dogum kontrol hapımı:1shok: