• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

meg canım nasılsın ya ümmü artık nete giremicekmiş bilen birisinden listeleri yapmasını rica etti bnde sölim dedim ben pek nete giremiyorum bu konuyla ilgilenebilirmisin sevinirim....

canımmm inşallah kötü bi sebebi yoktur nete gelememesinin..
ümmüye sevgilerimi ilet lütfen arkadaşımm..

ben bu işi,(ümmüyle de daha önce konuşmuştuk), babyke yapsın diyorum,tabii kabul ederse???
babykeciimm ne dersin?

o zaman ebuş81 bi gelsin,konuşalım bu konuyu..

sağol sevgiciim haber verdiğin için, merak etmesin ümmüşüm,biz hallederiz bi şekilde..

Son düzenleme:
Bırakmıyorum ki, gönülde düşünce olasın, İstemiyorum ki, gözlerde değersiz kalasın; Seni canımda saklıyorum; gözümde gönlümde değil Ta ki son nefesime kadar bana yar olasın!

YARIN SEVDİCEĞİMİN DAĞITIM YERİ BELLİ OLUOOO TEKRAR YAZIOM ARKADASLAR AMA DUALARINIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEN DUA EDİN BENİM İÇİN LÜTFEN :Saruboceq:

şafak güzelleri iyimisiniz bakimolumunekankayizsmile

cancuumm,iiz dadlummolumunekankayizsmile
sen?

yaw ümmü gelmicekmiş artık..
listeleri yapar mı demiş benim için..
ama ben bilmiorum liste olayını,kim göstercek yaaa..
ebuş81 bi kere yapmıştı ama..??????

ya arkadaşlar ben geldim ama sinirli geldim bugün bu siteye giremedim acaba tek bende mi böle oldu acılmadııııııııı yaaa sinir oldum !! nasılsınız bakalım???

yaw bu sıteye ne oldu bu gece zorla gırdım ama bu seferde cok yavas
ummu daha gremeyecekmıs onu okudum dogurusu uzuldum
ne olmus kı ınsllah onemlı bırsey yoktur..
listeyi hemen hergun gıren bırının yapması lazım hemde bu işlerden anlayan bırı
hepımız yenı saylıyırz safak olayında ummu ıyı ogrenmıstı bu işleri
neyse kıslar ben kacıyorum bu yavas yavas calısırken ıyıce sınır gelıyo hadın ıyı geceler

cancuumm,iiz dadlummolumunekankayizsmile
sen?

yaw ümmü gelmicekmiş artık..
listeleri yapar mı demiş benim için..
ama ben bilmiorum liste olayını,kim göstercek yaaa..
ebuş81 bi kere yapmıştı ama..??????

iyilik nolsun hasret ayazlarındayım hepiniz gibi olumunekankayizsmile

ya ümmüyü merak ettim bende şimdi işallah kötü bişi yoktur :Saruboceq:

valla listeyi bende babyke yapar diye düşünmüştüm ayrı ayrı liste olmasına gerek yok hani harita vardı ya orda isimlerin altına yazar belki diye düşünmüştüm canım CADIARZU

Back
X