- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #32.221
kızlar ne yapıonuz bakam uyuyamadm telden bi girim dedim kim var kim yokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne yapıonuz bakam uyuyamadm telden bi girim dedim kim var kim yokk
<======== Ş AF AK 424 ========>
allahım aşkımın sabahleyin daığıtımı belli olcak ne olurr ii bi yere düşsün yalvarıorum sana sen el açıp dua edeni kapından boş cevirmezsin yarabbim amin :Saruboceq:
allahım sen aşkımı koru yarabbim lütfen ona çelikten bir zırh ör kötü insanlar yaklaşamasın sevdiceğimi lütfen yarabbim :Saruboceq:
askım vatan için gittin ama bnm için de geri geleceksinn söz verdin unutmuon demi her gece yazıom bakkk allahhh çok içten istersen kabul edermiş dualarımızzııı seni çok seviorum bitanem :Saruboceq:
aşkım seni kalbin en derinliklerine sakladım oralarda üşüme bnm sıcaklığımı hisset die bitanem emanetin olan kalbine gözüm gibi bakıorummm gözün arkada kalmasın aşkım :Saruboceq:
ALLAHIM bütün askerlerimiz ana kuzusu hepsi sen koru yarabbim sağsağlim sevdiceklerine analarına bacılarına kavuştur yarabbim
bitanem dönünce beni kolay bul diee beniii bıraktığın yerde seni bekliorum üzme beni askım sen bnm herşeyimsin :Saruboceq:
şuan olduğun yerdeee güneşin parlayan ışıklarını görürsen bilki kalbim senin için yanıodur o an askım :Saruboceq:
içim o kadar seninle dolu ki askım insanlar seni gözbebeklerim de görür die korkar ve kıskanır oldumm :Saruboceq:
senin yokluğunda şimdi daha ii anlıorum askım nefes almak değilmiş yasamak ateslerde yanmak gibi bir sey seni severken sensiz olmak :kedi:
allahım aşkımı bir an önce bana bağışla bana kavuştur yarabbim :Saruboceq:
![]()
hoş bulduk tatlım ayy yok sinir oldum kalktım yatamdan pc ye oturdum ne zormus öle telden nete girmekselam duygucukummopuyorumnanaktan
:Saruboceq:şafak 131![]()
anowwww telden çok knt gitmio mu kızzzz kaydirigubbakcemile2
hahahaha dimi kim ugrasacak
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakayımboshayallersmile
Hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakayımboshayallersmile
iyi geceler kızlar nasılsınız
saol tatlım hoş geldin
hoşbuldum tatlım sonunda girebildim yaniikaydirigubbakcemile5
iyi geceler kızlar nasılsınız