• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN:392 :nazar:
ŞAFAK:56 SİİRT'E SELAMMMM :teytey:
89/1 KIBRIS/GİRNE
ALLAH'IM SENİ KORUSUN CANIM KOCACIM:Saruboceq:
SENİ ÇOK SEVİORUM :asigim:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi

<======== Ş AF AK 424 ========>

allahım aşkımın sabahleyin daığıtımı belli olcak ne olurr ii bi yere düşsün yalvarıorum sana sen el açıp dua edeni kapından boş cevirmezsin yarabbim amin :Saruboceq:

allahım sen aşkımı koru yarabbim lütfen ona çelikten bir zırh ör kötü insanlar yaklaşamasın sevdiceğimi lütfen yarabbim :Saruboceq:

askım vatan için gittin ama bnm için de geri geleceksinn söz verdin unutmuon demi her gece yazıom bakkk allahhh çok içten istersen kabul edermiş dualarımızzııı seni çok seviorum bitanem :Saruboceq:

aşkım seni kalbin en derinliklerine sakladım oralarda üşüme bnm sıcaklığımı hisset die bitanem emanetin olan kalbine gözüm gibi bakıorummm gözün arkada kalmasın aşkım :Saruboceq:

ALLAHIM bütün askerlerimiz ana kuzusu hepsi sen koru yarabbim sağsağlim sevdiceklerine analarına bacılarına kavuştur yarabbim

bitanem dönünce beni kolay bul diee beniii bıraktığın yerde seni bekliorum üzme beni askım sen bnm herşeyimsin :Saruboceq:

şuan olduğun yerdeee güneşin parlayan ışıklarını görürsen bilki kalbim senin için yanıodur o an askım :Saruboceq:

içim o kadar seninle dolu ki askım insanlar seni gözbebeklerim de görür die korkar ve kıskanır oldumm :Saruboceq:
senin yokluğunda şimdi daha ii anlıorum askım nefes almak değilmiş yasamak ateslerde yanmak gibi bir sey seni severken sensiz olmak :kedi:

allahım aşkımı bir an önce bana bağışla bana kavuştur yarabbim :Saruboceq:

turkbayragi Amin arkadaşımmm:Saruboceq:

Back
X