Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkes ayrı telden çalıo birileri dizi konuşuo bazıları çeyiz

evet ama guzel heyecan nezaman ceyızıme bısey alsam hep hayallere dalıyorum

güzel olmaz mı canım kendine alıyorsun onları.
çoğaldıkça insanın canını sıkıyr gerçi hele çeyiz için evde bi oda yoksa çok kötü.
biz 1 odayı öyle kapatmak zorunda kaldık kapısına da yazdım.
ayı çıkabilir çeyiz düşebilir diy. gökdelen gibi yukarı doğrı çıktı gitti

buzdolabını erkek tarafı alır.. Geri kalan çamaşır mak. Buşaık mak. Ve fırını kız evi alırr.. Yani genelde böylee.. Herşeyi erkek tarafına aldıranlarda var...

ben sadece bulasık mak. Fırın alam dıgerlrını kocam alcak yanı beraber alcaz kaynanamlar almaz

kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu

evet bizdede kız tarafı, buzdolabı hariç diğer beyaz eşyları alıyor, mutfağın tüm zerzevatı kız tarafına ait ayrıca yatak odası komple kız tarafı alır.
perdeleri ve halıları kimileri ortak alıyor.

kızlar ben bu çeyiz için alınacakları düşündükçe çok sıkılıyorum :26: dün o kadar çok düşündüm en sonunda gittim kendime bi saat aldım geldim rahatlamak için :78: Allah evlenenin yardımcısı olur diyorlar ama sanki yetiremiycem alamıycam gibi büyük bi yük hissediyorum kendimde. çok şükür babam büyük eşyalarımı alacak tabi ama ne bileyim korkuyorum işte. Bide nişanlımın yanımda olmayışı galiba bu korkumu tetikliyor.

ben sadece bulasık mak. Fırın alam dıgerlrını kocam alcak yanı beraber alcaz kaynanamlar almaz

Yani mobilyalarda bizde o hesapları yapmıcaz canım.. Yani yatak odası kızın salon erkeğin fln muhabbeti olmucak.. bütün mobilyaları alıp birlikte ödücez.. Kayınvalidemlerde takılar düğün masrfaları buzolabı tv. vs.. onları halledicekler.. Yani çok fazlada bunları sorun etmemek gerek... Çünkü bu sebeplerle son zamanlarda çok büyük kavgalara fln neden olabiliyorr Allah muhafazaa:18:

Son düzenleme:
kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu

Çoğu gitti azı kaldı cnmm.. Ne mutlu sanaaa

Beyaz eşyaları alınca üzerinden büyük bi yük kalkıyor devrem.. benim babamda yardım ediyor beyaz eşya taksitime.. 3taksiti kaldı beyaz eşyalarımın.. taksit azaldıkça içimi huzur kaplıyooo

aynen bende sımdı calısıyorum maas bırazını taksıt bırazına dolar yada altın yapcam kocam gelınce esya alcaz onlarla kalanına taksıte grcez oof cok sıkılıom boyle esya ceyız ev fln dıyınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…