- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Beyaz esya kız tarafımı alıyor
hayırlısı olsun canım önünüzde çok uzun zaman var. Hepsi hallolur..
Birazcık sen fazla yorulursun ama olur
Cüneytin babası zengin biraz duyguşş yani havva babasının işyerinde çalışıyoduya önceden...
Ama ha diyince okadar parayı sanırım kuyumcu arkadaşı adil mi ne ondan almış olabilirrr:26:
Beyaz esya kız tarafımı alıyor
Evet canım...
Nişanlım Eylül ortası gibi geliyor inşallah... Ve iş durumu falan ayarlayınca nasipse 1kaç ay içinde yapmayı düşünüyoruzz ... İnşallahh
ulen havvaya bak sen illa bi yağlı kapıya gidecekmiş yani
Hımm kış gelini olacaksın yani.
İnşallah hemen iş bulabilir. sonrası koılay zaten.
yok canım ben komple eksik listesi yaptım. Genel karışık ama erkeğin aldıkları belli başlı.
Beyaz eşyaları.
Mobilyaları çıkart bitti kalanları ben aldım
evet ama guzel heyecan nezaman ceyızıme bısey alsam hep hayallere dalıyorum
buzdolabını erkek tarafı alır.. Geri kalan çamaşır mak. Buşaık mak. Ve fırını kız evi alırr.. Yani genelde böylee.. Herşeyi erkek tarafına aldıranlarda var...
ben sadece bulasık mak. Fırın alam dıgerlrını kocam alcak yanı beraber alcaz kaynanamlar almaz
kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu
evet bizdede kız tarafı, buzdolabı hariç diğer beyaz eşyları alıyor, mutfağın tüm zerzevatı kız tarafına ait ayrıca yatak odası komple kız tarafı alır.
perdeleri ve halıları kimileri ortak alıyor.
kızlar ben bu çeyiz için alınacakları düşündükçe çok sıkılıyorum :26: dün o kadar çok düşündüm en sonunda gittim kendime bi saat aldım geldimrahatlamak için :78: Allah evlenenin yardımcısı olur diyorlar ama sanki yetiremiycem alamıycam gibi büyük bi yük hissediyorum kendimde. çok şükür babam büyük eşyalarımı alacak tabi ama ne bileyim korkuyorum işte. Bide nişanlımın yanımda olmayışı galiba bu korkumu tetikliyor.
kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu
[ı]kızlar ben bugün askerimi göndereli tam 1 sene oldu[/ı]
aglama kıyamam bıtıo az kaldı bıraz daha sabır
benim askerimden bundan 1 yıl sonra gelicek juliaa
yani mobilyalarda bizde o hesapları yapmıcaz canım.. Yani yatak odası kızın salon erkeğin fln muhabbeti olmucak.. Bütün mobilyaları alıp birlikte ödücez.. Kayınvalidemlerde takılar düğün masrfaları buzolabı tv. Vs.. Onları halledicekler.. Yani çok fazlada bunları sorun etmemek gerek... çünkü bu sebeplerle son zamanlarda çok büyük kavgalara fln neden olabiliyorr allah muhafazaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?