- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hadi beni yolcu et minnak serçeemçıkış saatim gelmiş geçio yarın görüşürüzz
aaa etmemmi kuzum yaf ben 7.30a kadar nöbetteyim öptüm seni kojaman güle güle pıtırcığım
tertiiippp nasılsınnnnn
anemmmm tertibim gelmişiyiyim terto ya biraz stresliyim o kdarcık sen nasılsın tertippp:82::82::82:
ii diyelm ii olsun tertip, 3gündr aşkmla konuşamadm
kötü bişi yoktur inş
karakola gittimi canım o eğer öyleyse bugünlerde sıkı denetim var bende kaçgündür bgn knşabildim oda 3 dk bişey yani :97::97::97:
işte gidip gitmediğini bilmiorum ki,en son konuşduğmzda ne zamn gitceğmz belli deil dedi..
öle işte terto
inş arayabilr yarın
ee sende ne var ne yok bakalm
sıkma canını canım ya büyük ihtimelle gtmiştir aniden belki bide karakolar biraz sıkıyolar fırsatta bulamamıştıraşkım şimdik mesj attı yaw onla mesjlaşıom ama kesin 2 mesj sonra benim uykum geldi der yine
sorma tertip haftaya denem varmış acayip stres yaptım sanki gerçek sınav gibi:26::26::26::26::26:
ayyy uyusun kızzz uykusuz kalıyolar orda yazıkk
aman terto ne stres yapıon yaw, denemede böyleysen, gerçekte sınavda netceennnn
bu hfta yoruldu garibim yaa o yüzden bişeyde diyemiyorumm:97::97::97:
o sınavı geçemm lazımm terto atanmam lazım benim ya
iyi gecelr canım hoşgeldinnnnn
herkezee iyiii aksamlarrr kıslarrr ama aynı seyıı kendımm ıcın soylıyemıyecegımm askerımlee bundann 1 saat oncee ayrılmısıtıkk cokk kotuydeuu oyussden gecc gırdımm
herkezee iyiii aksamlarrr kıslarrr ama aynı seyıı kendımm ıcın soylıyemıyecegımm askerımlee bundann 1 saat oncee ayrılmısıtıkk cokk kotuydeuu oyussden gecc gırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?