Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

karakola gittimi canım o eğer öyleyse bugünlerde sıkı denetim var bende kaçgündür bgn knşabildim oda 3 dk bişey yani :97::97::97:

işte gidip gitmediğini bilmiorum ki,en son konuşduğmzda ne zamn gitceğmz belli deil dedi..
öle işte terto
inş arayabilr yarın
ee sende ne var ne yok bakalm

işte gidip gitmediğini bilmiorum ki,en son konuşduğmzda ne zamn gitceğmz belli deil dedi..
öle işte terto
inş arayabilr yarın
ee sende ne var ne yok bakalm

sıkma canını canım ya büyük ihtimelle gtmiştir aniden belki bide karakolar biraz sıkıyolar fırsatta bulamamıştır aşkım şimdik mesj attı yaw onla mesjlaşıom ama kesin 2 mesj sonra benim uykum geldi der yine
sorma tertip haftaya denem varmış acayip stres yaptım sanki gerçek sınav gibi:26::26::26::26::26:

ayyy uyusun kızzz uykusuz kalıyolar orda yazıkk
aman terto ne stres yapıon yaw, denemede böyleysen, gerçekte sınavda netceennnn

kızlar askerimle konuştum aman bi nazlar ikimizde telefonda aşk böcükleri olduk çıktık ama çok mutluyum ya bu arada geçmiş yazılanlarda herkes kilolara savaş açmış yarından itibaren bende yürüyüşe başlıyorum tabii şu cipsleri bırakırsam işe yarar tabii
ayferim nasılsın tatlım

herkezee iyiii aksamlarrr kıslarrr ama aynı seyıı kendımm ıcın soylıyemıyecegımm askerımlee bundann 1 saat oncee ayrılmısıtıkk cokk kotuydeuu oyussden gecc gırdımm

iyi gecelr canım hoşgeldinnnnn

hoşbulduk tatlım napıosunuz bakalım keyifler nasıll

herkezee iyiii aksamlarrr kıslarrr ama aynı seyıı kendımm ıcın soylıyemıyecegımm askerımlee bundann 1 saat oncee ayrılmısıtıkk cokk kotuydeuu oyussden gecc gırdımm

iyi akşamlar canım ne oldu yaaa ayrılmıştık demişsin barıştınızmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…