iyi geceler tatlım napıosunuz bakalım keyifler nasıll
iyi akşamlar canım ne oldu yaaa ayrılmıştık demişsin barıştınızmı ?
iyii aksamlarr canımm benımm barıstıkk guzelimm konusuutkk ıstee olee bıı kavga ettıkk kotuydumm agladım bırazz ıstee sımdıı bırazdaha ııyıımm sen nasılsınn
anemmmm ayrışmıkık mı
merhaba kızlar şafakları attırmaya geldm
yaa ayferımm ıstee ınsanogluu bolee dunn nasıldıı bugun nasıll bellı olmuyooo ama yan aglardann donduu toppyoksaaa gıdıyodukk vallaa barıstıkkk allahtannn yoksaa kotuydumm yanee:2::2:
ben iyiyim tatlım ya çok üzüldüm neden kavga ettiniz kıyamam sanaaaa
hoşgeldin tatlımmm
niye canımm ya son 2 nin stresindendir obak düzelmiş ne güzel nazar değmesin bakemmm sizeee
wallaa 2 ugursuzzz bunu naladımm bıkeredaha gelmedenn bolee gırmısıtkk bırbırımızee neoluyosaa anlamadımm gıttıı walaaşekerımm sagoll nazarlıklarınn içinn bebemmm
allah ıyılıkk versınn canımm olee normal bısıı benn nıyee heycan yokk dedımm ıste onaa ızıne gelcenn odaa ben burada bukadar tıner arasındaa boyaa yapıyorumm sabahtan aksama kaadrr yorgumumm dıyıncee olayy orda basladıı vee bıttı derkenn bırdenn bolee oo dedıgıı bazıı lafalara pısmann olduu sozz verdıı bakalımm neolcakk sagoll canım sordugunn ıcınn cokk ıyısınnn
nese cnm ben listeleri yapim enişteniz az sora arayacak yarın 1 de yola çıkıo kuzum
stresten oluyo organikim o üzme kendini döverim seni
kızlar askerimle konuştum aman bi nazlar ikimizde telefonda aşk böcükleri olduk çıktık ama çok mutluyum ya bu arada geçmiş yazılanlarda herkes kilolara savaş açmış yarından itibaren bende yürüyüşe başlıyorum tabii şu cipsleri bırakırsam işe yarar tabii
ayferim nasılsın tatlım
olee galıbaa canımm napalımm kader ıstee nee yasancagıı bellı olmuyoo bunda sukur guzelimmmtammm döveme benıı baharatlımm sen yıterkiii sewwıomm sızııı
ters zamanına gelmiş demekki canım ne zaman ne dicekleri belli olmuyo yorgunmuş bak pişman olmuş hem üzülme sen 2 gün kalmış şurda kavuşmanıza nazarmı değdi ne
ahhhhhh canım senin yerine ben heyecanlandım valla
terss olmusss cocukk koklamışşş tinerııı oakadarrrbana saldırdııı valaa aamaa bendee bısıı kulanmadann uççtumm oana burdannn nazarmıı degdıı ensee bıncuklarımıı topladımm canlarımdann bısıı olmazz bana
stresliyim bahhhhhhh döverimmmöyle canım ya heran herşey olabiliyo işte napalım
ayferim ne diyon sen banada msnden yazdı bi şaşırdım ayrıldım diyinceeeahanda böle kaldım ama sonra barıştılar ya güzel haber gecikmeden geldi
bnde aşkım msj attı sonra cvp vermemi bekleyemedn aradı konuştuk
sende sıkı çalış tatlım denemen varmış inşallah ii geçer canım ya,
ecm nasılsın tatlım
tuğbacım canım sen nasılsın ne yapıosun bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?