Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi geceler tatlım napıosunuz bakalım keyifler nasıll

iyi akşamlar canım ne oldu yaaa ayrılmıştık demişsin barıştınızmı ?

iyii aksamlarr canımm benımm barıstıkk guzelimm konusuutkk ıstee olee bıı kavga ettıkk kotuydumm agladım bırazz ıstee sımdıı bırazdaha ııyıımm sen nasılsınn

iyii aksamlarr canımm benımm barıstıkk guzelimm konusuutkk ıstee olee bıı kavga ettıkk kotuydumm agladım bırazz ıstee sımdıı bırazdaha ııyıımm sen nasılsınn

ben iyiyim tatlım ya çok üzüldüm neden kavga ettiniz kıyamam sanaaaa

merhaba kızlar şafakları attırmaya geldm

yaa ayferımm ıstee ınsanogluu bolee dunn nasıldıı bugun nasıll bellı olmuyooo ama yan aglardann donduu topp yoksaaa gıdıyodukk vallaa barıstıkkk allahtannn yoksaa kotuydumm yanee:2::2:

niye canımm ya son 2 nin stresindendir o bak düzelmiş ne güzel nazar değmesin bakemmm sizeee

ben iyiyim tatlım ya çok üzüldüm neden kavga ettiniz kıyamam sanaaaa

allah ıyılıkk versınn canımm olee normal bısıı benn nıyee heycan yokk dedımm ıste onaa ızıne gelcenn odaa ben burada bukadar tıner arasındaa boyaa yapıyorumm sabahtan aksama kaadrr yorgumumm dıyıncee olayy orda basladıı vee bıttı derkenn bırdenn bolee oo dedıgıı bazıı lafalara pısmann olduu sozz verdıı bakalımm neolcakk sagoll canım sordugunn ıcınn cokk ıyısınnn

niye canımm ya son 2 nin stresindendir o bak düzelmiş ne güzel nazar değmesin bakemmm sizeee

wallaa 2 ugursuzzz bunu naladımm bıkeredaha gelmedenn bolee gırmısıtkk bırbırımızee neoluyosaa anlamadımm gıttıı walaa şekerımm sagoll nazarlıklarınn içinn bebemmm

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...10/04/2011 susu_= 28 giresun selam...:123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 42 konya selam...:123:

:123:...//2011 kardelen44= 50 nevşehir selam...:123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 57 sinop selam...:123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 58 sivas selam...:123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 61 trabzon selam...:123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 62 tunceli selam...:123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 62 tunceli selam...:123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 62 tunceli selam...:123:

t:123:...20/05/2011 grimsi = 63 şanlıurfa selam...:123:

-----------
-----

ters zamanına gelmiş demekki canım ne zaman ne dicekleri belli olmuyo yorgunmuş bak pişman olmuş hem üzülme sen 2 gün kalmış şurda kavuşmanıza nazarmı değdi ne

nese cnm ben listeleri yapim enişteniz az sora arayacak yarın 1 de yola çıkıo kuzum

ahhhhhh canım senin yerine ben heyecanlandım valla

mentolüm şimdi gördüm yaw.iyiyim canım sen nasılsın aşkımla mesjlaşoyprum çıt çıt uzun bir aradan sonraoranigide nazar değmeiş yaw bi anda yazısını okuyunca şok oldumda

terss olmusss cocukk koklamışşş tinerııı oakadarrr bana saldırdııı valaa aamaa bendee bısıı kulanmadann uççtumm oana burdannn nazarmıı degdıı ensee bıncuklarımıı topladımm canlarımdann bısıı olmazz bana

olmaz tabi canım benimm valla sende gaza gelmişsin uçmuşsun kuzum şimdi sizin aşk böcüğü olma vaktinizzz 2 gün sonra kollarında aşkın

ayferim ne diyon sen banada msnden yazdı bi şaşırdım ayrıldım diyinceee ahanda böle kaldım ama sonra barıştılar ya güzel haber gecikmeden geldi
bnde aşkım msj attı sonra cvp vermemi bekleyemedn aradı konuştuk
sende sıkı çalış tatlım denemen varmış inşallah ii geçer canım ya,
ecm nasılsın tatlım
tuğbacım canım sen nasılsın ne yapıosun bakalm

stresliyim bahhhhhhh döverimmm öyle canım ya heran herşey olabiliyo işte napalım

kızmaa banaa canımmsınn yaahuuu üzüldümm bakk kendımee geldımm bende boleyımm ıstee bu huuymuu sewıyomm allah netsınn benıı bee hee bakınn nee anlatcamm bugunn munubustee gıdıyom ıssee sabah sabah zatenn içmişş gibiyimm 2 kapalı kızz arka arkaya oturmuss dıgerıı bırını cımcıkleyıp duruyooo dedeım neoluyoo bıı baktımm benıı gosterıyoo elımıı dıgerıde salak anlamıyooo nese onumu dondumm baktımm kızzaa elınee cantammın aynısıı ondekı kızın jetonn dustuu oda elıme baktıı ayyy dıyıppp bole bı havayla hısımlaa onunu donduuu bendee gulereekk yaaaaa dedımm salak yahuu uyuzz oldumm dövcektım bugundee şöffööör tutttuu

mervecmmm yatmaya hazırlanıorum canm ya
sabh 7de uyanmam lazm..
yarn konşrz canm öpüorum senii
iii gclrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…