panik oldum ztn ya:18::18: çalşıyorum canım valla aralık vermeden:26::26::26:siz zaten romantik aşıklarsınız yaw dur hemen boncuklıyım seniayferim ne diyon sen banada msnden yazdı bi şaşırdım ayrıldım diyinceeeahanda böle kaldım ama sonra barıştılar ya güzel haber gecikmeden geldi
bnde aşkım msj attı sonra cvp vermemi bekleyemedn aradı konuştuk
sende sıkı çalış tatlım denemen varmış inşallah ii geçer canım ya,
ecm nasılsın tatlım
tuğbacım canım sen nasılsın ne yapıosun bakalm
olmaz tabi canım benimmvalla sende gaza gelmişsin uçmuşsun kuzum şimdi sizin aşk böcüğü olma vaktinizzz 2 gün sonra kollarında aşkın
ayferim ne diyon sen banada msnden yazdı bi şaşırdım ayrıldım diyinceeeahanda böle kaldım ama sonra barıştılar ya güzel haber gecikmeden geldi
bnde aşkım msj attı sonra cvp vermemi bekleyemedn aradı konuştuk
sende sıkı çalış tatlım denemen varmış inşallah ii geçer canım ya,
ecm nasılsın tatlım
tuğbacım canım sen nasılsın ne yapıosun bakalm
kızmaa banaa canımmsınn yaahuuu üzüldümm bakk kendımee geldımm bende boleyımm ıstee bu huuymuu sewıyomm allah netsınn benıı beehee bakınn nee anlatcamm bugunn munubustee gıdıyom ıssee sabah sabah zatenn içmişş gibiyimm 2 kapalı kızz arka arkaya oturmuss dıgerıı bırını cımcıkleyıp duruyooo dedeım neoluyoo bıı baktımm benıı gosterıyoo elımıı dıgerıde salak anlamıyooo nese onumu dondumm baktımm kızzaa elınee cantammın aynısıı ondekı kızın jetonn dustuu oda elıme baktıı ayyy dıyıppp bole bı havayla hısımlaa onunu donduuu bendee gulereekk yaaaaa dedımm salak yahuu uyuzz oldumm dövcektım bugundee şöffööör tutttuu
fıstıklaarrrr şimdi çıkmam lazım
sabh 7de uyanmalıym,erkenden dersm var yarn
ii gclrrr,askerlermzi görelim rüyamzdaa
optmm canlarımmm
ŞAFAK=42konya ya selammmm:80:
ay ne olmuşşş piştimi olmuş hanfendicikkkgızık olurum ben öle işaret yapanlara bakanlara yaw vursaydın kıs bi tane
fıstıklaarrrr şimdi çıkmam lazım
sabh 7de uyanmalıym,erkenden dersm var yarn
ii gclrrr,askerlermzi görelim rüyamzdaa
optmm canlarımmm
ŞAFAK=42konya ya selammmm:80:
tamm indircektımm söförr baktıııyapamadımm gerızeekalıı nesee alahtann hemen ındılerrr munubustennn yerıne oturdummm
walaaa canımm bakalımm cumartesıı sabahıı buraa lalahın ızınıylleee gelsındee bı gorusekk yarınn persembee 1 gün kalıyoo bakalımmm canımm gorımmm bıı anlaıtrıımmm ne olcek bıtcekkk
iyi yapmışssın şekerimmpişti oldum diye inmiştir onlar
walaa inmeslerdıı ındırtırlerdıııcanımm benımmm şafakk atrımaya hazırmyıızzzz balımmm nazar boncuguda ben takımm sanaa ınsallahhh
sabırsızlıkla bekliorum canım anlatıcaklarınıı ayy bende kaçıp aşkımın yanınamı gitsem ne
canımm benımmmanaltmamıı kzuu kımım var sızdenn bbaskaa amaa sonra yınee acıı dolu gunlerr baslıycakk şafak saymayaa amnn nesee durr syferımm duymasınn kızarr gelmedenn gıdecegınıı dusunmee der yokk benn olee demedımm fıstıklarr gelcekk eglencezzz anıı yasıyycazzz askerınn nerdekıı canmm
iyiyim ecm çok şükür işte vakit öldürüyoruz buralarda hemde güzel güzel sohbet ediyoruz
tuğbacım iyi geceler tatlım
1 kadın 1erke videolarını izliyordum ya şu fırın satın aldıklari bölümü izlemenizi tavsiye ederim
iyiyim ecm çok şükür işte vakit öldürüyoruz buralarda hemde güzel güzel sohbet ediyoruz
tuğbacım iyi geceler tatlım
1 kadın 1erke videolarını izliyordum ya şu fırın satın aldıklari bölümü izlemenizi tavsiye ederim
herhalde ya daha gelmedi bile çocukbenim askerim çanakkalede canım bende izmirdeim aramızda 3,5 saat var ama beyfendi gelme diooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?