herhalde ya daha gelmedi bile çocukbenim askerim çanakkalede canım bende izmirdeim aramızda 3,5 saat var ama beyfendi gelme diooo
dinleme şekerim ben olsam dinlemem vallabin otobüse hafta sonu süprizzzzzzz yap:82::82::82::82::82:
onunda belkıı dusunduguu bıss vardırr canımm olee deme senn genedee bı gunn suprızz yaparsınn olmadııı şekerrr kıss benımdee 2 saat var aramızdaa askıtomlaa
güzelllerrrrrr hopppp şafağı attırıyım ayıp olmasın:82::82::82::82:
ŞAFAK 42
orgaanikimmmmm senin afağında az kalmış canım ya şimdik farkkettim bahhhhsagakk attırann yokkkmiiii alooov161 anaamm attııı vallaaa ohh ohhh mehtebımaaa sonnnn GÜNNN SOONNN OHHH allahımaaa şükürrr kızlarr ıyı gecelrr sızılerıı oputmm ııgceer sızee kendınıee tatlıı bakınnn askerınızee bırann oncee kavusunn inşaalllaaaaahhhh ii gecelerrrr herkezeee
orginikiden 6 nazar boncuğuşöleee taktımm edımmm efendımmm buyrunnnyarınn 41 kreee maaşallaahhh yapcazzz bakkk sanaa olermııı bugunn 42 keree maaaşallahhh
maşllah canım maşllahgeçicekkk gidiverecekkk bak görceksinnnn
biliorum canım geçiçek biticekk buarada kullanıcı adını kulladım ayferdi dmi asıl ismin :)
ayyyyyy lafa bak şimdi koskoca yazıo orda zatenkusura bakma canım gece gece ne güldüm kendime ya benimde ismim ecem tatlım
alla seni netmeye kıssssssolsunnnn canımmm dikett etmemeişdir yaw
Günaydın kızlar
Şafak 358
fizana selamlar
günaydın şekerim
şafak 435
oooo hoşgeldin
Allah kavuştursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?