Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herhalde ya daha gelmedi bile çocuk benim askerim çanakkalede canım bende izmirdeim aramızda 3,5 saat var ama beyfendi gelme diooo

onunda belkıı dusunduguu bıss vardırr canımm olee deme senn genedee bı gunn suprızz yaparsınn olmadııı şekerrr kıss benımdee 2 saat var aramızdaa askıtomlaa

dinleme şekerim ben olsam dinlemem valla bin otobüse hafta sonu süprizzzzzzz yap:82::82::82::82::82:

onunda belkıı dusunduguu bıss vardırr canımm olee deme senn genedee bı gunn suprızz yaparsınn olmadııı şekerrr kıss benımdee 2 saat var aramızdaa askıtomlaa

valla çok istiorum süpriz yapmayı ama sağı solu belli olmaz onun yanlız başıma yolculuk yapmamı istemiomuş korkuo başıma bişe gelicek die
siz daha da yakınmışsınız tatlım gittinmi hiç ?

sagakk attırann yokkkmiiii alooov 161 anaamm attııı vallaaa ohh ohhh mehtebımaaa sonnnn GÜNNN SOONNN OHHH allahımaaa şükürrr kızlarr ıyı gecelrr sızılerıı oputmm ııgceer sızee kendınıee tatlıı bakınnn askerınızee bırann oncee kavusunn inşaalllaaaaahhhh ii gecelerrrr herkezeee

orgaanikimmmmm senin afağında az kalmış canım ya şimdik farkkettim bahhhh
şöleee taktımm edımmm efendımmm buyrunnn yarınn 41 kreee maaşallaahhh yapcazzz bakkk sanaa olermııı bugunn 42 keree maaaşallahhh
orginikiden 6 nazar boncuğu

denizcimmm şafağımı beğenmissin tatlımmm azimle ilerliorum dimi

ayyyyyy lafa bak şimdi koskoca yazıo orda zaten kusura bakma canım gece gece ne güldüm kendime ya benimde ismim ecem tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerler ben kaçr malumunuzzzz sınav kaznmam lazzımmm sonra atanmamm lazımmmm sonra evlenmem lazımmmmm bunun içinde erken kalkıp dersaneye gitmek lazım hepsinize iyi geceler datlıu datlu rüyalarrr
ŞAFAK 42seni sevimmmm beeeee

canım bende kaçıyorum sana başarılar çok çalış bak sınavın varmış yoksa evlenemezsin rüyanda askerini gör iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…