Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güle güleeeee:80: :80:

oyy oyy oyyy, süper yaaa, ayy ben de ağlıcam şimdi, çok duygulandım yaw
walla bugün senin için harika bir gün oldu canikom

hemde nasıl harıka bır gun cnm tarıh atcam eve gıdıyım defterıme vala bak kac gundur aglamaktan helak olduuuum vaaalaaaa bu adam hem uyuzz hem hem sevımlı hemde asııık benı cok mutlu ettı vala

hemde nasıl harıka bır gun cnm tarıh atcam eve gıdıyım defterıme vala bak kac gundur aglamaktan helak olduuuum vaaalaaaa bu adam hem uyuzz hem hem sevımlı hemde asııık benı cok mutlu ettı vala

ayy canımm benim yaa ne güzel mutlu etti seni aferin enişteye

askım ya haftaya burda yada nısanın ılk haftası ama su acık ogretım sınavları bıttıkten sonra gelseydı daha ıyı olurdu sankı yaa :26::26::26:

askım ya haftaya burda yada nısanın ılk haftası ama su acık ogretım sınavları bıttıkten sonra gelseydı daha ıyı olurdu sankı yaa :26::26::26:

olsun cnm yaa, beraber çalışırsınız
benim de aşkımın gelmesine 8gün kaldıııı, ay ay ay heyecanlandım
bi gelsin, 2gün hiç dibinden ayrılmıcam, onlarda kalcam hatta, sabahlara kadar uyutmucam onu, hep konuşcam başının etini yicem, öpcem koklucam sarılcam, oyyyyy çok heyecanlandım, az kaldııı

beraber calısmakmı hıc sanmıyorum ızın vermez o benle ılgılen der durur basımda bızde beraber onlarda kalcaz ınsallaah bende hıc uyutmıcaam onu sabaha kadar onu cok ozledım ben gelsınde sınavdan sonra gelse keske neyse ben ona bır bahane bulurum askım muayyen gunumdeyım derım oda gelmez ozaman

kızlarrr, ben gidiyorumm
yarın görüşmek üzere, kendinize iyi bakın

kızlar bende cıkıyorum herkeze ıyı aksamlaaar kendınıze ıyı bakın askerlerınızede hadı byyyyyyyy :79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…