Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ehehehe bnm de uzun dönem cnm bekliom işte yarın sabah burda olcak 14 gün izini var şafak da 61

oo çok guzel bır şey bu yaa..gerçekten..benden bu hıssı yaşamayalı uzun zaman oldu..beklıyorum..
sizinde 2 ay kalmış..çok sevındım 2 aylık sure kalınca..içim bıraz dha rahat..

oo çok guzel bır şey bu yaa..gerçekten..benden bu hıssı yaşamayalı uzun zaman oldu..beklıyorum..
sizinde 2 ay kalmış..çok sevındım 2 aylık sure kalınca..içim bıraz dha rahat..

ay kıyamam cnm darısı basınaaaa

pırpır olmuşsunuz ne guzel..beraber koca bır gunu planlamanın ve beraber geçirmenın heyecanı..hey maşallah

bir an önce teskere gelsin istiorum artık aslına bakarsan bu yaz nişanda düşünüoruz biz cnm

bir an önce teskere gelsin istiorum artık aslına bakarsan bu yaz nişanda düşünüoruz biz cnm

bizde 5 ay sonra söz ıstıyoruz ama hayırlısı tabıı..işım elımde yaşım yerınde,onunda teskere elinde..ee daha ne?

onların askerlerı teskere mı aldı ne? olsalar kaynaşırdık..aslında burası kalabalık olurdu normalde,ama bugun var bır sessızlık sahıden..
ahh ahh boyle bahsedınce ınsan daha çok ozluyor ama garıptır kı mutluda oluyorum

biliorum cnm bana mı sölğon buranın kalabalık oluşumu 1.5 senedir bu topikteim ben gece gündüz kankişlerim yok bu gece ama yaa

bugün fatmagül gecesi onda yokturlar normalde bende olmam ama tv odasındayım

bende ızlıyorum..bır gozum orada.. tuh reklama gırdı..valla mukaddesın dayak yedığı sahne tuylerımı dıken dıken ettı bırara içim garıp oldu..yazık geröekten boyle oollanlar var..ALLAH yardım etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…