baktık canım bende unuttum söylemeyi
iki tarafta beğendi yarın işte öğlen gidicez ev sahibi ile pazarlık kısmına geçicez sonra p.tesi herhalde.
anlaşabilirsek krediye başvurucaz Allah nasip ederse
şimdi ananemde yeni eve taşınıyor 2 günü evi temizliyoruz pazar günü de komple taşıycaz. ondan sonra ancak dinlenirim diycem ama sonra da herhalde benim çeyizlere başlarız ancak
sanırım bana dinlenmek yok artıkakşamları işte erken yatıyorum artık oturmuyorum geceleri.
demek gecelik alacaksıız bence 7li takım falan al eğer öyle yok isebana da nişan bohçasında öyle aldılar.
Ooo çok sevindimm inşalah krediniz hemen çıkar ve kendi evinize yerleşir gönlünüze göre düşer değişiklik yaparsınızz....
Tamda düğün arefende ananenin taşınmasıda olmamış.. Yinede çok yorma kendini... Seninde nisan sonu gibi yerleşmeye başlarsın ev olursa artık demii?
sabahlığı falan olan takımdan diyorsun sanırım banada alındı nişanda...Bakalım La senza bide Sunset te süper takımlar gördüm nette... belki onlardan aldırırımmm
Evet canım ananem eylülde taşınacaktı ancak kısmet oldu çıktı aradan Allahtan çok bişeyi kalmadı..
ev olursa evet canım yavaş yavaş başlarız herhalde. çeyiz götür yerleşmeyi yine sona bırakırım çünkü kirlenir bişey olur diye. ama zaten nisan başı gibi başlarız çeyizlerimizi yıkamaya ben kıyafetlerimi yıkamıştım. mayıs ortası gibide. götürür yerleştirirz herhalde.
evet öyle takımdan bahsetmiştim ben çok beğeniyorumama 2*3 yıl almamam lazım çok aldım çünkü. loya mağazalarına falanda bakabilirsin ucuza çok güzel ürünler oluyor kendine alırsın oradan çok aldım gecelik. :2:
Ayy o yıkama ütüleme çok meşakatli oluyor yaaa
Ev işi tam netleşsin belki dekorasyonda değişiklikler falan yaparsınız kafanıza göre
Ben I&D den alıyorum genelde la senza nında sütyen külot takımları çok güzel ve kaliteli oluyor...
Loya dan hiç almadım bi bakayım..
Ama kayınvalidem alıcak biraz kaliteli olsun ....Kom La senza pier cardin vs....
çok sıkılyorum tertip yaaaane güzel süprizzz yapmışşşş bak bana deseydi bende çiziveriridim bea benimkide tık yok askerdeyim diye hediye mediye yok yarını unutmasa bari
Evet canım alınacaklar falan genelde eve göre değişecektir canım..:44:
şimdi genel olarak işte aldık alacaklarımı zaten dekorasyon olarak hiç bişey almadım canım.
eve girdikten sonra da alacak bişeyler olsun ki sıkılmayım
çeyiz yıkamak için işte ananem ve annemin yengesi bizde kalacak gündüzleri falan yıkar kuruturlar bizde akşam ütüleriz
loya aman aman kaliteli değil ben genel olarak söyledim canım. kendin istediğinde de bakabilirisn.
kayınvalidenin alacağı elbette daha kaliteli olsun canım.
söylediğin markalardan çok fazla kullanmıyorum benim daha çok beğenmem önemli
En zevkli yanıda dekorasyonu olucak sanırım yerleşmenin...
Kalabalık oldumu hemen bitiverir ütüleme işi...
Hem hepsine sen yetişmeye çalışma gelin sensinn yorma kendiniiii
Gecelik ev elbisesi eşofman vs.. baya aldım ama bu konuda doyumusuzum.. alasım geliyor.. o dediğin yerede bi bakayımm zaten uygun diyosun alırım bikaç bişey...
Ben iç çamaşırı konusunda takıntılıyım La senza nın çamaşırlarını kullansan sende vazgeçemezsin eminimm
kızlarrrr ben geldmmmmmm
nasılsınız
kızlarrrr ben geldmmmmmm
nasılsınız
hoşbuldum senemcim nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?