- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
çooook güzel bi ev buldum ama şu ödemeleri yahu canımı sıktı speedyyy bi yardım et bna gelince görürsen siz nekadara bi ev alıyosunz özel değilse tabii
iyiyim canım çok şükür
kız çubuk kraker sesin soluğun niyi çıkmıyı bakim yine avare gb şarkı mı söylüyosun senn bakimm
canım ya kim bozdu senin moralini bakalım hani bunalım takılmak yoktu sıkma canını hiç bşey için
aşkım olcak şahsiyet askerden bi bi gelsin ben onun canını big güzel sıkıcam ztn
Hayırdır canım seni epey kızdırmış
gerizekalı şey ne olcakkk acyip sinirendirdi beni bgn. sabahtan beri beni arıcam diye oyalıp duruyo. hani göreve fln gitse sorun değil ama görevde fln da değil. bütün gün karakoldaydı bgn. ne zamn mj atsam 5 dk sonra diye cevap attıp durdu bana. en sonunda aradım mesgldu sonra yine aradım yine mesşgul sonra yine aradım yine mesşgul 1 bucuk saat böyle geçti. mesj attımbende sinirden kudurdum ztn beni aramıyosun kimle konuşyn diye cavp atmış tarık diye tarıkda kuzeni onu aradım oda mesgul gerçekten konuşuyolar ama beni armadı onu aradı ve 1 bçuk saata konuçtu sonra ne mi oldu mesj attı aşkım vaktim yok yemek yicem yemekten sonrada maç yapıcaz 11 de msj atarım yazmışbende atmasanda olur sen tarığına cavp yaz yazdım
Yazdığın msjdan anlamıştır bozulduğunu zaten bakalım gönlünü nasıl alıcak?
canım ya bak bak dövelim biz senin askerini seni nasıl ihmal eder bakim öle sen burda onun için heyecanlan o seni aramasın sende hiç msj falan atma ama bugünlük bisey de deme yani kızdğını belli et tabii aradan bi kaç gün geçsn arıcam dediği zaman arkadstan telfn bekliyorum meşgul olurum arama de anlasın tercih edilmek nedir
canım bende sinirlenirdim senin yerinde olsam en kızdığım ve tahammül edemedğim şey tercih edilmek yani ne bileyim işte maç yaparım demiş mesela hadi konuştun kuzeninle sonra yine seni arasın yada msj atsın isterdim biraz nazlıyım yani ben ama kırdıkları sinirlendirdikleri gb gönlümüzü almayı bliyorlar be canım bak gece gelir söylersn aldı gönlümü diye takma kafana sinirlenme şimdilik oyalanacak bşiler bul fıstık
benimde kızdığım o 2 dkcık olsun ara arayamadın mı güzel bi mj at demiders çalışmaya çalışyorum ama mentolüm anlayamıyorum okuduğumdan kafada dağıldı sinirden başımda ağrıyo ztn:26::26::26::26::26: yarınnnn b..... gibi sınavım olcak
Bugün benimki aradı ne sevinçli ne hüzünlüydü vallam bir şey anlamadım bu pazar çarşı iznine çıkıyormuş kitlememişler,bu arada 16 mayıs terhis günüymüş uçak bileti ayarla dedi,bende erzincandan direk yok aktarmalı gelicen dedim yaw razıyım yeterki yanına geleyim bir an önce dedi sefindimm...
benim kazmanında belli olmuş dün söylemişti 29 nisanmış.ayyy ne güzel çarşınız varmış canım ya nerdekii senin askerinm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?