Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gelince çıkartırsın acısını canım bnm sen şimdi dersde çaılşma bnce grmez aklına kafan dağılmışken
bak ne güzel tezkere tarihi belli olmuşş hadi gell onu kutlayalım:119::119::122: boşver askerde iken olur böle şeyler seni gelince ihmal etmesin yetr şimdi ya sabır dicen canımmm
senemcim ne güzel bak askerin yanına gelmek için can atıyoo Rabbim o günleri bizede yaşatsın

kafamın içi çıtır çıtır ediyo ztn mentolüm ya sınavınıda mahvetmiş oldum bu gidişle çok atanırım ben

şekerlerrrrrr ben kaçıyorummmm yemek vakti gelmişşşş birazdan yine kaçarım ders çalışmıcam çünkü. sizleriii seviyoruuuummmmm

kazma uyuz aşkımıda seviyorum yawww

ayferim ya at şu olumsuzluğu üstünden güneş doğmadan neler doğar bilionmu sen şimdi okadar çalıştığın hemen askern aramadı die çöpemi gidecek lütfen sen çok çalışstın alacaksın emeğinin karşılığını askernde gelir alır gönlünü almazsa ble kendi bilir onun yüzünden sınavın kötü gececek değilya kafanı başka birşeylere ver ders düşünme sınavn gececek ve göreceksn ii yerlere atanacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…