Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

uzulme canım haftaya cıkar bızde ıkı hafta bekledık ızın vermedı komutanı sukur bu hafta sonu görusebıldık ınsallah haftaya görusursunuz sızde.

canım haftaya yokuz yarın son gün askerlik bitiyor
benim üzüldüğüm gece de iken her hafta cumartesi ve pazar izin oluyordu
acımıyorlardı hiç 1 günü uykusuz geçiyordu
şimdi gündüzcü diye izin yok
gündüz orada illa birine hizmet edecek ya ondan izin vermediler demekki
yarın var dedi aşkım inşallah vardır
zaten gece 3 te de çıkıyormuş askeriyeden
5 te uçak var

Valla bizimkine hic carsi izni yokk canim yaaa

canım benim allah yardımcısı olsun sizinkilerinde allah size de sabır versin
görmemiş gibi olun hemen bitsin askerlik
çok zor asker beklemek
benim ondan başka sırdaşım yok dertlerimi paylaştığım arkadaşım yok içimde sıkıntılarım büyüdü de büyüdü
o olsa paylaşıırdı ama telefonla bile konuşmak çok güçtü

Evet gercekten oyle cnmm cok zor beklemek ama yinde baska caremiz yok beklemekten baska. Bende sadece telefondan gorusuyorum oda bazen.. Cabucak bitse su askerlikk Neguzel seninkine az kalmis Allah kavustursun canimmm...

Merhaba canim evet yinede cok geliyor gozume:97: AMIN canim hepimizi insallah senin safak kac?

olsun yarın ılerde cocuklarınız oldumu bu özlem dolusu gunlerınızı anı olarak anlatırsınız benım bıraz keyfım yerınde bırtanemı gördum ya bugun bızım safak 375 hayatyda daha cok var ıns secımlerden sonra duser dıye beklıyoruz. senınkı nerde askerlık yapıyor?

Evet haklisin cnmm, ooohh ne guzel yaa ben nezamandir gormuyorum.. Insallah duser imkansiz gibi geliyor ama yinede umidimizi kaybetmeyelim.... benimki Diyarbakirda askerlik yapiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…