anaa desene senın uzuntun keyfınden canım sız kavusuyorsunuzne uzuluyorsun bugun cıkmasın nasılsa artık hep yanında olacak ınsallah bende senın gıbı bu gunler ıcın uzulurum bızım daha 375 sımdı görstuk msnden cıktı yarım saatte kadar telfonda görsecez sımdıden hayırlı teskererl canım sıze ve bır ömur boyu mutluluklar
ohhhh ohhhh DIPTIS DIPTIS HAKKATENDE ellerine sağlık arkaaşım çok tşk ederim 3 yıl sonra hala listeleri devam etttirdiğin için allah razı olsun.100bini geçmeden önceki diğer şafak topiğini ben açtım 100 bin mesajı geçince orası kapanıp yenilendi topik..eşimi bekledim bende siz gibi 15 ay tuncelideydi listeleri ben başlattım 3yılsonra hala devamediyor olması çok mutlu ediyor beni allah razı olsun.hayırlı tezkereler diliyorum herkese kazasız belasız kavuşun
veee Şafak DOĞAN GÜNEŞ
darısı başıma :)
veee Şafak DOĞAN GÜNEŞ
çok şükür tatlım bitti inanamıyorum ama bitti ya
oleyyyyyyyyyyy şükür teker teker askerlerinizin kucağına depükleniyorsunuzzzzz vveeeeeeeeeee sıra bize geliyooo duyguuuuuuuuuuuuuummmm
hemen uyumak istiyorum ki sabah olsuuuuuuuuuuuunn
selam canım bende konyadan asker yolu beklıyorum benım safakta 375 gun sımdı carsı ıznınde görsuyoruz
veee Şafak DOĞAN GÜNEŞ
oooooyyy canım benim çok zordu ama bitti
hemencik uyu duygum sonra sevdiceğinin kollarına
valla helal olsun yediniz bitirdiniz
rabbim bi daha hiiiiç ayırmasın
al bakalım bu depüğün haydi sevdiğinin kucağınaaa
Eki Görüntüle 194926
duygum nerde depüğünn senin içinn geldimmmmm
canım benim teşekkür ederim zevkle o tekmeyi yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?