Canım gözün aydın,Allah bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah
Bende yarın doğan güneş diyeceğim,inanamıyoruuuum
canım benim sağoolll çok sağolgözünaydın canımm
kıs uyuyabilecekmisin bi dene istersen hiç zannetmiyorum ben uyuyamıyorum çünkü izinlerde bile
seninde gözünaydın canım benim bitirdik bak hep birlikteCanım gözün aydın,Allah bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah
Canım gözün aydın,Allah bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah
ayyy ne gzl yaa bnm daha çokkkallah sizleri bidaha hiç ayırmasın kızlar ya amin amin amin...bizleride unutmayın emi
seninde gözünaydın canım benim bitirdik bak hep birlikte
allah başka ayrılık vermesin hiç birimize birdaha
mutlu olmayı hakettik artık ya
Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin canım,zaman geçip gitsin hemen inşallah
tşk ederim cnm hepimizi allah çabucak kavuştursun
Ay evet ya birdaha dizimizin dibinden ayrılmasınlar inşallah,yatsam kalksam yatsam kalksamda kavuşsam hemen
gözünaydın canım Allah başka ayrılık yaşatmasın
slm cnm ay sevindim şimdi buraya bakıodum kimse konya demio...2 haftadr bzmde izin yoktu ya sormuştum bitek isthkam demişti aynı yerdelermi yoksa
kızlaaar göz neslesi olmuşum ve çooook fena alerji ölüyom beynim zonkluyo sankim
mah dede 2 kıs askerine kavuştuuuuuuuuuuuuuuu
kızlaaar göz neslesi olmuşum ve çooook fena alerji ölüyom beynim zonkluyo sankim
mah dede 2 kıs askerine kavuştuuuuuuuuuuuuuuu
çok şükür tatlım bitti inanamıyorum ama bitti ya
hemen uyumak istiyorum ki sabah olsuuuuuuuuuuuunn
Bugün itibariyle 300ler bitti allahım sonunda kurtulduk
sanki hafifledim birden
Günaydınlaaaar Şafak doğan güneeeeeşşMeleğimm,organiğim,filizim,the thoudrscığım,tatlıkıs,latilokum,airlikfeerım,spedyciğim,mentolüm we dğer guzeller kısa zamanda tanştık ama şafağın en zor ksmını topikte siznle keyifle geçrdm,10gun kadar gremem snra gne uğrarm yanınza opuorum hepnzi şafak sayanlarında doğan guneşi sznde yaşamınzı tüm kalbmle dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?