Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım gözün aydın,Allah bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah
Bende yarın doğan güneş diyeceğim,inanamıyoruuuum

ayyy ne gzl yaa bnm daha çokkk allah sizleri bidaha hiç ayırmasın kızlar ya amin amin amin...bizleride unutmayın emi

gözünaydın canımm

kıs uyuyabilecekmisin bi dene istersen hiç zannetmiyorum ben uyuyamıyorum çünkü izinlerde bile
canım benim sağoolll çok sağol
kız ne uyuması midem bulanıyo gözümde damla uyku yok
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
sabaha kadar uyku yok bana anlaşıldıııı

Canım gözün aydın,Allah bir daha hiiiiç ayırmasın inşallah
Bende yarın doğan güneş diyeceğim,inanamıyoruuuum
seninde gözünaydın canım benim bitirdik bak hep birlikte
allah başka ayrılık vermesin hiç birimize birdaha
mutlu olmayı hakettik artık ya

ayyy ne gzl yaa bnm daha çokkk allah sizleri bidaha hiç ayırmasın kızlar ya amin amin amin...bizleride unutmayın emi

Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin canım,zaman geçip gitsin hemen inşallah

seninde gözünaydın canım benim bitirdik bak hep birlikte
allah başka ayrılık vermesin hiç birimize birdaha
mutlu olmayı hakettik artık ya

Ay evet ya birdaha dizimizin dibinden ayrılmasınlar inşallah,yatsam kalksam yatsam kalksamda kavuşsam hemen

amin amin cnm

herkezee iyiii akşamlarrr kuzucuklaarrrr:79::79: ayyy nekaa güzelll kavuşan kavuşanaa çokk romantıkkk yaa kavusan kuzucukklarr alllaah bırdaha ayrılık yuzu göstermesınn sizee kaavsunn yarılerınızeee kalann günlerrr sizinn gününüzz olsun inşalllaahh
ŞAFAK atarsa 96 nezamaannn biticekk bu hasrettlikkk dayanamıyorummkii amaa

kızlaaar göz neslesi olmuşum ve çooook fena alerji ölüyom beynim zonkluyo sankim

mah dede 2 kıs askerine kavuştuuuuuuuuuuuuuuu

slm cnm ay sevindim şimdi buraya bakıodum kimse konya demio...2 haftadr bzmde izin yoktu ya sormuştum bitek isthkam demişti aynı yerdelermi yoksa

canım ben sen konyada yasıyorsun asker beklıyorsun sandım ama ıcın rahat olsun konyamız guzel bı sehır halkımız cok sahıplenır ögrencılerı askerlerı ve sanırsam senınkıde merkezde kalıyor guzel rahat bı yerde sanslısın ıcın rahat olsun ben konyalıyım ama norvecte yasıyorum ınsallah konyaya gelın gıdecem Allah nasıp ederse benım şafakta 375 Allahım tum herkese bol sabırlar versın.

kızlaaar göz neslesi olmuşum ve çooook fena alerji ölüyom beynim zonkluyo sankim

darsı bızım basımıza ozaman Amınn cok gecmıs olsun canım polen alerjısı olmasın doktora gitseydın.

Son düzenleme:

darsı bızım basımıza ozaman Amınn cok gecmıs olsun canım polen alerjısı olmasın doktora gitseydın.

Son düzenleme:
:92: 15.05.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...91 mentol ...

...96 organiik ...

...124 flzbkr ...

...125 Latilokum ...

...143 zeynelim ...

...186 busra3...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...210 sewwde...

...210 cagla22...

...210 mmeerraall...

...211 sevgilim_benim...

...211_kvsr_...

...212 umursuna...

...212 mesutugba...

...212 pembe_ojem...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...262 AskimAskerim...

...264 ebruliebus...

...265 bubabur...

...288 ftmgl06...

...288 fatsib...

...288 daisygirl...

...289 smsyh ...

...290 10_nefise_10...

...290 minnne...

...290 subat10...

...290 tuana_lalin...

...294 madambonus...

...294 merdiyet...

...299 diptisdiptis...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...318 miracletly...

...332 ecm...

...336 mujuum...

...337 parlayanyildizim...

...370 beggy_...

...371 deryaW...

...372 AYSIZGoKYuZu...

...374 cadikazani23...

...374 sultan90...

...387 yudum2602...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Bugün itibariyle 300ler bitti allahım sonunda kurtulduk
sanki hafifledim birden

çok şükür tatlım bitti inanamıyorum ama bitti ya
hemen uyumak istiyorum ki sabah olsuuuuuuuuuuuunn

canımmm gözün aydınnn
Allah bir daha ayırmasın sizi inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde benim de depük gecemdi bugün ama gelemedim nete, büyük bi kazayı ufak bi şekilde atlattım çok şükür, parmagımı bilendıra kaptırdım, o kadar çok kanadı ki, kandan parmagımın da ne halde olduğunu göremedim, dedim heralde parçalandı Çok şükür iki büyük kesik dışında bi sorun görünmüyo şimdilik. Dikiş atıldı sadece, ama eğer damar ya da sinirde kesilme varsa tekrar açıp ufak bi operasyon yapıcaklar, umarım bişi yoktur da gerek kalmaz.. Aşkıma pasta yapıyodum yarın gelcek diye ama sonuç hüsran oldu.. Zaten inanılmaz dalgındım bugün, Yoksa normalde fişi çekmeden dokunmam öyle tehlkeli aletlere ama akacak kan durmuyo demek ki.. Allah başka kaza bela vermez inş, çok şükür bu kadarla kurtuldum.. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.. 2hafta nete giremem sanırım,nişanlımın evinde olucam.. Allah hepinizi sevdiklerine kavuştursun tez zamanda, Günler su gibi akıp geçsin hepiniz için..

Günaydınlaaaar Şafak doğan güneeeeeşşMeleğimm,organiğim,filizim,the thoudrscığım,tatlıkıs,latilokum,airlikfeerım,spedyciğim,mentolüm we dğer guzeller kısa zamanda tanştık ama şafağın en zor ksmını topikte siznle keyifle geçrdm,10gun kadar gremem snra gne uğrarm yanınza opuorum hepnzi şafak sayanlarında doğan guneşi sznde yaşamınzı tüm kalbmle dılıyorum

Son düzenleme:

gözünaydın cnm allah bir daha böyle ayrılık göstermesin bende allahın izniyle salı günü doğan güneş dicem

Herkese günaydıııııın,iyi pazarlar
şafak doğan güneş
çok şükür Rabbime bu güne geldiğime inanamıyorum,yarın beraberimAllahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…