kızlar Allahıma cok şükür şafağım bitti yarın sabah kavuşuyoruz Allah kısmet ederse inşallahdarısı tüm şafak sayanların başına inşallah
kızlar Allahıma cok şükür şafağım bitti yarın sabah kavuşuyoruz Allah kısmet ederse inşallahdarısı tüm şafak sayanların başına inşallah
gözün aydın tatlım :)
mutluluklarrr
evet kızlar.. nasılsınız bakalım?
15 ay önce bu topiğe ilk geldiğim günü hatırlıyorum da,ne gözyaşları.. ne hüzünler paylaştık burada.. hepinizi çook seviyorum o yüzden,siz olmadan başarmam çok çok daha zor olurdu..
ben dün sabah saatlerinde totoma tekmeyi yedim
biz hala inanamıyoruz kızlar,sanki tekrar geri gidecekmiş gibi gliyor bize,tam anlamıyla bi coşku yaşamadık,durgunluk var ikimizde de.. ama biliyorum ki artık gitmeyecek,ve bu bizi mahfeden psikoloji zamanla tükenecek,yani sonunda biz kazanacağız !
artık özlemek yok,şafak saymak yok,beklemek yok,ağlamak yok,ve en önemlisi son nefesime kadar sadece ve sadece onun yanında olmak var inşallah..onu çok seviyorum ve artık bir dakikamı bile onsuz geçirmek istemiyorum !
darısı tüm şafak bekleyenlerin başına canlarım !
şimdi sıra düğün şafağında amadüğünüme soooonnnnn "40"
ivetyeterince bekledik,artık zamanıdır !
kaç yaşındasın kaç sene beklediniz :26::26:
bizde 5 senedir bekliyoruz daha tık yok
buyaz allah nasip ederse söz vardüğünü allah bilir
canım ben 22 yaşındayım,nişanlım 23 yaşında.. tanışmamızın 4. ayında askere gitti.. sonra dağıtıma geldi sözlendik,şimdi teskereyi aldı evleniyoruz.. yani beraber 4 ay geçirdik askerden önce,ama şimdi bir ömür geçireceğiz inşallahhızlı bi çiftiz
siz bayadır berabermişsiniz,hayırlısıyla olur hepsi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?