Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar Allahıma cok şükür şafağım bitti yarın sabah kavuşuyoruz Allah kısmet ederse inşallah darısı tüm şafak sayanların başına inşallah

Atarsa, şafak doğan güneş:124::124::124::124::124:

evet kızlar.. nasılsınız bakalım?

15 ay önce bu topiğe ilk geldiğim günü hatırlıyorum da,ne gözyaşları.. ne hüzünler paylaştık burada.. hepinizi çook seviyorum o yüzden,siz olmadan başarmam çok çok daha zor olurdu..

ben dün sabah saatlerinde topikten totoma tekmeyi yedim

biz hala inanamıyoruz kızlar,sanki tekrar geri gidecekmiş gibi gliyor bize,tam anlamıyla bi coşku yaşamadık,durgunluk var ikimizde de.. ama biliyorum ki artık gitmeyecek,ve bu bizi mahfeden psikoloji zamanla tükenecek,yani sonunda biz kazanacağız !

artık özlemek yok,şafak saymak yok,beklemek yok,ağlamak yok,ve en önemlisi son nefesime kadar sadece ve sadece onun yanında olmak var inşallah.. onu çok seviyorum ve artık bir dakikamı bile onsuz geçirmek istemiyorum !

darısı tüm şafak bekleyenlerin başına canlarım !

şimdi sıra düğün şafağında ama düğünüme soooonnnnn "40"

Son düzenleme:

düğün müüü

kaç yaşındasın kaç sene beklediniz :26::26:
bizde 5 senedir bekliyoruz daha tık yok
buyaz allah nasip ederse söz var düğünü allah bilir

canım ben 22 yaşındayım,nişanlım 23 yaşında.. tanışmamızın 4. ayında askere gitti.. sonra dağıtıma geldi sözlendik,şimdi teskereyi aldı evleniyoruz.. yani beraber 4 ay geçirdik askerden önce,ama şimdi bir ömür geçireceğiz inşallah hızlı bi çiftiz

siz bayadır berabermişsiniz,hayırlısıyla olur hepsi inşallah

amin canım

Şafak doğan güneeeeeeeeeeeeş
çok şükür Yarabbim bugünüde gördüm.
Burdaki herkese teşekkür ederim,son zamanlarda rahatsızlığımdan dolayı pek giremedim buralarda çok güzel sohbetlerde bulundum çok iyi zaman geçirdim sayenizde.
Allah hepinize biran önce kavuşmayı ve birdaha hiiiiç ayrılmamayı nasip etsin.
Hepberaber düğün şafaklarıda sayarız inşallah.
Cadıkazanı,Tuana_lalin,Duygu.C, Latilokum,deniz878,Deryaw,mentol,
speedy-gonzales,yudum2602,zeynelim ve burdaki herkes;
hepinizi tanıdığıma çoooooook memnun oldum sayenizde günlerim daha keyifli geçti.
Allah bizleri birbirimizden ve sevdiklerimizden ayırmasın.
öpüyorum hepinizi
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

şafak mafak kalmadı

ŞÜKÜR ALLAHA..

darısı tez zamanda tüm askerlerımıze inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…