öğk iğrenç be valla koca bir bardak içtikten sonra ağzıma iki tane mint atıyorum diş fırçalamak bile yetmiyor :)))
Valla devam edicem bakalım ne olacak
Meralcim daha çok yeni bırak orada düzenini kursun, bir yolunu bulur merak etme.
Ankesörlüden daha rahat konuşuluyo hem acemilikte gözdenin de dediği gibi bizde 1 saate yakın konuşuyorduk
sıkma canını aramak istedikten sonra bir şekilde mutlaka arar
az kaldı biticeeekk
Evet cnm ya..
sen plakalara düştüğünde bende 200leri bitirip 100lere düşüyor olacağımm süper... hadi duyguu geç şu plakalara artıkkkkkkkk
ay hesabı yapınca daha çok geliyo be3 ay sora plakalardaımmm
nisancım h.g cnmm ahhh ahhh kavuştun askerine ne kadar güselll bende artık kavuşmak istiom yaaa =(
dün akşam ve sabah aç karnına içtim elma sirkeli suyumu kusuyodum kız az daha sen nasıl içtin 2 ay boyunca düzenli
Nisaaann canım naber nasıl gidiyor herşey yolunda mı
ben de burcuya bakıyordum hep ooh yarılamış bile ben daha yeni başladım diye nasıl özenirdim varyameg in şafağı aynı bnm gibi idi nasıl imrenirdim ona varyaa oh bitmiş derdim hep ama şimdi kendi şafağımı beğenmiom
kızım o ne biçim benzetme ya çiş miş hayvan leşi filanaynen iğrenç cnm çişş içiomuş gibi aynen demiiibi de var soğan suyu da var arkadasım da onunla kilo verdi onu hi,ç içemezsin sen hayvan leşi gibi kokuo
yok tatlım okumadım, çok sık takılmıyordum ya bir ara o yüzden.canım o arıyoda ben konusamıyorum topıkde okumusundur belkı aılem gorusmemeı ıstemıyo onun ıcın bu kadar endısem
hayırlısı olsun canım, bizde giricez sınava bu hafta sonu
saol cnm iyiyim
herşey yolunda çok şükür
şimdilik iş arıyoruz
kpss sınavından sora dahada hızlanıcaz inş
canım sımdı faceden hakakrı adına acılmıs gurup buldum muhafız bolugumu ne varmıs orda hersey bulunuyomus belkı ılerleyen zamnalarda alır
az kaldı biticeeekk
İnşallahhhh
:) gün gelicek nan daha dün 300 lereydim diyeceksin 200 ler filan kolay geçiyorİnşallahhhh
anladım canım aman geç olsun güç olmasın, kavuştun sonunda yanında yasaol duygucum
düğün tarihi hiç belli değil
iş bulmamıza göre değişecek
ne kadar çabuk bulursa okadar erken olur düğün
:) gün gelicek nan daha dün 300 lereydim diyeceksin 200 ler filan kolay geçiyor
anladım canım aman geç olsun güç olmasın, kavuştun sonunda yanında ya
o bile bir süre idare eder :)
Umarım en kısa zamana bulabilir ya. Aynı şey bize de olacak
ya 15 ay arkadaş ya nasıl bir anda o kadar ara verdikten sonra iş bulunur hiç düşünmüyorlür ya
kız bitirdim zatenn 300leri yarın şafak 299emir_bebek::
İnşallah 200ler çarçabuk biterr
:) gün gelicek nan daha dün 300 lereydim diyeceksin 200 ler filan kolay geçiyor
anladım canım aman geç olsun güç olmasın, kavuştun sonunda yanında ya
o bile bir süre idare eder :)
Umarım en kısa zamana bulabilir ya. Aynı şey bize de olacak
ya 15 ay arkadaş ya nasıl bir anda o kadar ara verdikten sonra iş bulunur hiç düşünmüyorlür ya
maaşallaah
bak bitmiş işte 200 lerden ben hiçbişey anlamadım vallahi. aman plakara da şöyle bi gelseydim
amin canım inşallahamin cnm inş çabuk buluruz
allah herkesin yardımcısı olsun
ebet bende farkettim, gücelleme devam ediyor demek ki
yazılar otomatik pembe çıkıyor şaşırdım :S
Aaaa bende boşuna renk veriyorum yazıma...:)
bide şu tarih ve saat leri geri ekleseler şu msjlara iyi olucak.. böyle çok saçma oldu ne zaman kaçta yazıldığı belli değil mesajların
yazıyor tatlım, avatarının üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?