Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öğk iğrenç be valla koca bir bardak içtikten sonra ağzıma iki tane mint atıyorum diş fırçalamak bile yetmiyor :)))
Valla devam edicem bakalım ne olacak

aynen iğrenç cnm çişş içiomuş gibi aynen demiii bi de var soğan suyu da var arkadasım da onunla kilo verdi onu hi,ç içemezsin sen hayvan leşi gibi kokuo

canım o arıyoda ben konusamıyorum topıkde okumusundur belkı aılem gorusmemeı ıstemıyo onun ıcın bu kadar endısem

Evet cnm ya..
sen plakalara düştüğünde bende 200leri bitirip 100lere düşüyor olacağımm süper... hadi duyguu geç şu plakalara artıkkkkkkkk
az kaldı biticeeekk
3 ay sora plakalardaımmm
ay hesabı yapınca daha çok geliyo be
gün olarak bakınca sanki daha çabuk geçiyor :)))
ikisi de aynı şey değilmiş gibi, psikoloji işte :)

nisancım h.g cnmm ahhh ahhh kavuştun askerine ne kadar güselll bende artık kavuşmak istiom yaaa =(

çok şükür kavuştuk canım
allah en kısa zmnda sizlerede göstersin
çok güsel bişey

dün akşam ve sabah aç karnına içtim elma sirkeli suyumu kusuyodum kız az daha sen nasıl içtin 2 ay boyunca düzenli

Nisaaann canım naber nasıl gidiyor herşey yolunda mı

saol cnm iyiyim
herşey yolunda çok şükür
şimdilik iş arıyoruz
kpss sınavından sora dahada hızlanıcaz inş

meg in şafağı aynı bnm gibi idi nasıl imrenirdim ona varyaa oh bitmiş derdim hep ama şimdi kendi şafağımı beğenmiom
ben de burcuya bakıyordum hep ooh yarılamış bile ben daha yeni başladım diye nasıl özenirdim varya
hep derdim şu şafak cetvelinde ortalarda bi görsem kendimi ne güzel olurdu filan diye çok şükür ya, şimdi de flowerb ye özeniyorum
begümcüm duy sesimiii :)))
aynen iğrenç cnm çişş içiomuş gibi aynen demiii bi de var soğan suyu da var arkadasım da onunla kilo verdi onu hi,ç içemezsin sen hayvan leşi gibi kokuo
kızım o ne biçim benzetme ya çiş miş hayvan leşi filan
gelde iç şimdi hey allam ya :S
canım o arıyoda ben konusamıyorum topıkde okumusundur belkı aılem gorusmemeı ıstemıyo onun ıcın bu kadar endısem
yok tatlım okumadım, çok sık takılmıyordum ya bir ara o yüzden.
İçini ferah tut yoluna koyarsınız bir şekilde geçicek canım endişelenerini anlayabiliyorum

saol duygucum
düğün tarihi hiç belli değil
iş bulmamıza göre değişecek
ne kadar çabuk bulursa okadar erken olur düğün

sagolun kızlr yaa su facede yazılanlarıda okuyunca daha cook rahatladım

:) gün gelicek nan daha dün 300 lereydim diyeceksin 200 ler filan kolay geçiyor
saol duygucum
düğün tarihi hiç belli değil
iş bulmamıza göre değişecek
ne kadar çabuk bulursa okadar erken olur düğün
anladım canım aman geç olsun güç olmasın, kavuştun sonunda yanında ya
o bile bir süre idare eder :)
Umarım en kısa zamana bulabilir ya. Aynı şey bize de olacak
ya 15 ay arkadaş ya nasıl bir anda o kadar ara verdikten sonra iş bulunur hiç düşünmüyorlür ya

kız bitirdim zatenn 300leri yarın şafak 299 emir_bebek::
İnşallah 200ler çarçabuk biterr

amin cnm inş çabuk buluruz
allah herkesin yardımcısı olsun

ebet bende farkettim, gücelleme devam ediyor demek ki
yazılar otomatik pembe çıkıyor şaşırdım :S

Son düzenleme:
ebet bende farkettim, gücelleme devam ediyor demek ki
yazılar otomatik pembe çıkıyor şaşırdım :S

Aaaa bende boşuna renk veriyorum yazıma...:)
bide şu tarih ve saat leri geri ekleseler şu msjlara iyi olucak.. böyle çok saçma oldu ne zaman kaçta yazıldığı belli değil mesajların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…