• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldiniz kızlarrrrr:80::80:

hoşgeldiniz kızlarr

yaa valla son günlerimizde bile bağırıp çağırıyorum kavgaya yer arıyorum resmen yaa:24:

hoşbuldum :88:

mehabbet kız az önce sabah bi posta görüştük mü ne yazmışsın. e görüşmüşsünüz de az mı görüştünüz. ne zaman içeri gircek ki gelir hehalde birazdan...

hoşgeldiniz kızlarr

evt çok tatlı yaa hepsi:92: buna bayıldımmm:89:
yaa valla son günlerimizde bile bağırıp çağırıyorum kavgaya yer arıyorum resmen yaa:24:

kız napsın elini yüzünü toparlıyor işte çocuk boşver dert etme :23:

iyidir şeker senden naber
askerinle nasılsın
iyiyim canım askerimlede iyiyiz şükür:nazar:
senin asker nasıl yok demi bi problem tatlım?

evt çok tatlı yaa hepsi:92: buna bayıldımmm:89:
Evet o da çok güzell canımm:89:
Seni şafak fena sıkıştırmış şekerim geliyo zaten hep senin bırak son çarşısının tadını çıkarsın çocuk canım kızma bağırma yazık kız../I]

didemcim merhaba cnm, daha yeni girebildim foruma. bugün yoğunluk hat safhada ama benimde bi o kadar uykum var :44:

ay smilerı yirim ben :36: :38: :82: :78: :89:

türk bayrağımız olması gereken yerinde ilk başta yerini almış :72:
Canım senin meslek ne tam olarak?
Evet smileyler şahanee:82:
evet canımmm :72::72::72:

Ne demek canım Herşey gönlün(m)üzce olsun hep..

O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Allahım hızlıca geçmesini nasip etsin inşallah.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..

İnşallahhh .. Çok teşekkürler.. Hep beraber inşallah..

Tahmin etmeyi geç saçlarım, tüylerim diken diken oluyor düşündükçe.. Gerçekten çok zor, ben atlatamayacağımı düşünmüştüm ama beni birazcık metin olmaya iten bişey yaşadım askere uğurladığım gün.. Nişanlıydık ozaman ben perişan tabi hele son gün, ağladığımı görmesin diye wc ye kaçıp ağlayı ağlayıp geliyorum, teyzesi dediki ne güzel vatani görevini yapmaya gönderiyorsun ve hayırlısıyla döneceğini biliyorsun, ben ne yapayım, birdaha rüyalarım haricinde hiç görmeyeceğim dedi (teyzesinin doğumuna 1 hafta varken eşi kalp krizinden ölmüş,) kızı 14 yaşında ve babasını hiç görmemiş.. okadar kötü oldum ki kızlar sizde böyle durumda olanları düşünün azda olsa rahatlatıyor insanı..
Allah yardımcınız olsun..

Anlamazmıyım.. Çok teşekkür ederim canım... aminnn hepimiz inş..

Allah sabır versin çok zor birşey yaşamışlar gerçekten :59:
Zaman geçiyor allahtan zamanla aramız iyi, yaklaşık 1 sene oldu nişanlımı askeriyeye yolcu ettiğim ve son görüşümün üzerinden 9 ay geçti ,düşününce geçen zamana inanamıyorum, bundan sonrasının geçeceğini de bu şekilde inanıyorum..

melabaaa şekerlerr:78:

didemciiim hoşgeldin devrem naber?:86:

yarın ayrılıyor nizamiyesinden ktmde kalıcakmış bir gün inş haber alabilirim oralarda da:(

:52: ay ne güzel şeyler duyuyorum çıkıyo bitti geliyo, bakalım ktm'de ne kadar kalıcak, nası bi geliş olucak, benimki de öyle gelecek, merak ediyodum bu süreci:26: inşallah çok kalmaz hiç biri o şartlarda :59:

güzel topiğin güzel kızlar merhaba hepinize :79: :78: :87:

hoşgeldiiin Edaaammm :87: nabeeer?

selam kızlaaarrr :3:

selaaaammmmm :80: hoşgeldiinn naber?

ayy iyiyim canım ya aşkımla mesajlaşıyoss mutluyum o yüzdenn:87::93:
Sen nasılsın fıstıkk 3 gün konusmama süreniz bittimi:29:

kız konuşamıyo da mı mesajlaşıyosunuz yoksa mesajlaşmak istediğinizden mi?
ben olsam mesaj yerine sesli konuşurdum :77:

[

yok canım şükürler olsun :nazar:

hoşbuldum iyiyim nolsun ödev yapmaktan sıkıldım şu kk'ya bi bakim dedim
senden naber
:82:

hoşbuldum :88:

mehabbet kız az önce sabah bi posta görüştük mü ne yazmışsın. e görüşmüşsünüz de az mı görüştünüz. ne zaman içeri gircek ki gelir hehalde birazdan...

kız napsın elini yüzünü toparlıyor işte çocuk boşver dert etme :23:

Evet o da çok güzell canımm:89:
Seni şafak fena sıkıştırmış şekerim geliyo zaten hep senin bırak son çarşısının tadını çıkarsın çocuk canım kızma bağırma yazık kız../I]

Canım senin meslek ne tam olarak?
Evet smileyler şahanee:82:
evet canımmm :72::72::72:

evet kızlar fena sıkıştırıyo ama tamam sabah biraz görüştük ama bana hemen geliceni söyledi ya deseki bidaha hiç giremem tamam ama baştan öle diip bekletmesi sinir ediyo biliyo en sevmediğim şeylerden biri bekletilmek:( yinede dayanamadım kızdım işte ama zamanımız sınırlı zaten baştan halletseydi işlerini:18:
Allah sabır versin çok zor birşey yaşamışlar gerçekten :59:
Zaman geçiyor allahtan zamanla aramız iyi, yaklaşık 1 sene oldu nişanlımı askeriyeye yolcu ettiğim ve son görüşümün üzerinden 9 ay geçti ,düşününce geçen zamana inanamıyorum, bundan sonrasının geçeceğini de bu şekilde inanıyorum..

didemciiim hoşgeldin devrem naber?:86:

:52: ay ne güzel şeyler duyuyorum çıkıyo bitti geliyo, bakalım ktm'de ne kadar kalıcak, nası bi geliş olucak, benimki de öyle gelecek, merak ediyodum bu süreci:26: inşallah çok kalmaz hiç biri o şartlarda :59:

hoşgeldiiin Edaaammm :87: nabeeer?

evt canım bir gün kalıcak ama ktmde bakalım o nasıl bişimiş görcez

Fidescim aşkım doğuda biliyosun 1 ankesör var karakolda ve geçen hafta perşembe gün yıldırım düşmüş o zamandan beri bozuk ve daha yapılması 15 günü bulucakmış..İletişim yollarımız kapanmıştı aşkımda arkadaşının cebinden çaldırıyo ordan arıyorum ama çok iyi çekmiyo tel.Şu an nöbette arkadaşının tellinden mesajlaşıyoruz:78:

yaa gelince yapsın zaten görüşmemiz için arada bir gün olucak o sürede hazırlansın beniii deli ediyoo. asker arkadaşları sürekli kılıbık diyomuş yavaş yavaş takmayamı ne başlıyo anlamadım:96:

yok canım şimdi oda sevinçten ne yapacağını şaşırmıştır üzme kendini boşuna

Devremmm :38:
Şafağım 99 oldu :92:
Nasılsın bugün daha iyisin dimi canım?

daha iyim canıım saol :29: senden naber nasılsın? süpeeer gözünaydın bitti artık 3 hane yoook :46: :36: :81:
bizim de şafak bugün 87 :69: :nazar: illere azcık kaldı heyecan yaptım ben de, dün gece de aradı nişanlım konuştuk yarım saat kadar sesi de iyi geliyodu çok şükür :nazar: :72:

kız konuşamıyo da mı mesajlaşıyosunuz yoksa mesajlaşmak istediğinizden mi?
ben olsam mesaj yerine sesli konuşurdum :77:

yok canım şükürler olsun :nazar:

hoşbuldum iyiyim nolsun ödev yapmaktan sıkıldım şu kk'ya bi bakim dedim
senden naber
:82:

kolay gelsin canıım.. dersler ödevler daha iyidir yaa işte çalışmaktan, burnumuzdan soluyoruz bak 2dkk muhabbet edemiyoruz şurda koşturmaktan :95:

[ı]89-4 devre kımler var kızlar???[/ı]

susuuuuum selam hoşgeldiiinnn :80: :29: naber nasılsıınn?
benim bildiğim 89/4'ler; ben, 03062008(yasemin), Hejar, Didem, babyke, sen :86:

Back
X