Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa
edacım,durucum normalde ben dışarı çıkıp gezen bir insan değilim sevmem öyle her hafta çıkmayı askerdeyken ben hiç dışarı çıkmazdımki çok nadir
şid, böle olunca babamın felan gözüne batıyor.dikkat çekiyorum geçen gün onunla mesajşaırken burucnun nesi var demiş düşünün yani.
evet malesef kimseden destek göremiyorum.
zehracım nice nice 40*50 li senelere evli,mutlu boy boy çocuklu senelere tatlım
kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:hahaha tütütütü maşallahhhh50. ay o nasıl bişe olakiiii
kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:
benden bir tane daha :90:
saol canım benimmm
şimdi böle az olunca ayla sayılıo işteee durumm
2 senelik olalım ondan sonra zatenn unuturuz ayını falan
Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa
kızlar bizde aşkımla 50.aymızın içindeiz
edacım,durucum normalde ben dışarı çıkıp gezen bir insan değilim sevmem öyle her hafta çıkmayı askerdeyken ben hiç dışarı çıkmazdımki çok nadir
şid, böle olunca babamın felan gözüne batıyor.dikkat çekiyorum geçen gün onunla mesajşaırken burucnun nesi var demiş düşünün yani.
evet malesef kimseden destek göremiyorum.
zehracım nice nice 40*50 li senelere evli,mutlu boy boy çocuklu senelere tatlım
kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:
Aynen bizde öyle ya birlikte büyüdük resmenn. 5 yıl bitti bizim 6. yılımızdayız
amin cnmmm allah ayırmasın inşallahhhhhhhhben 17 yaşımdaydım
o 23
bizde çok küçük yaşlarda başlamışız ha
nice yıllara hep beraber inşallah gözdemmm:92:
maşallah kızlar size yaa.. hala birliktesiniz ne güzel.. bizim gençlik ateşimiz başkalarıyla yaşadığımız hatalarla söndü desek yeridir... neyseki bulduk birbirimiz.. İnşallah hiç ayrılmayız
aşkımla kendime aldıydım izne geldiinde gelirken converslerini giycemiş bebeğim yanına almamış başka ayakabı yaa :78:
Neyse ikimizde grilerle bütünleşicez artıkınnn.. Benimkinin ayakab. daha temiz benmkiler kirden gözükmüo :82:
Kızlar sizinde varmı böle takıntılarınız herşeyimiz uyumlu aynı olsun gibi...
kızlar maşşallah yaaa çok sevindim giremedim göemedim ben girene kadar 100.000 i dolmuşunuz yeni sayfa açılmış by sayfada almış gitmiş başını şimdiden walla hepinize teşekkür ederim topiğimi boş bırakmadnız 100.000 i sizin sayenizde gördük eksik olmayın sefiyommm sizleriii
Günaydınnnnnnnn.....
günaydın canımm
kızlar bu kpss nin ertelenmesi bizim için hiç iyi olmadı benim sevgilim izmirde giricekti şimdi ertlendi ama askerlik bitşyo dilekçe yollıycaz yer değiştirme için eğer kabul ederlerse istanbulda girebilcek etmezlerse bu lanet yere yine gtmek zorunda kalıcak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?