Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa

benden bir tane daha :90:

Son düzenleme:

saol tatlım inşallahh hepimizeee :82: :92:

Bizimkiler beni biliyor bu konuda tatlım ama geldikten sonra ne olur hiç mi hiç bilmiyorum işteee.. Nasıl görüşürz ne yaparız..

hahaha tütütütü maşallahhhh 50. ay o nasıl bişe olakiiii
kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:

benden bir tane daha :90:

aşkımla kendime aldıydım izne geldiinde gelirken converslerini giycemiş bebeğim yanına almamış başka ayakabı yaa :78:
Neyse ikimizde grilerle bütünleşicez artıkınnn.. Benimkinin ayakab. daha temiz benmkiler kirden gözükmüo :82:

Kızlar sizinde varmı böle takıntılarınız herşeyimiz uyumlu aynı olsun gibi...

saol canım benimmm

şimdi böle az olunca ayla sayılıo işteee durumm

2 senelik olalım ondan sonra zatenn unuturuz ayını falan

az kaldı incim 2.seneye yaklaştınızz...

Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa

Bende makinaya atarın spor ayakkabıları falan mis gibi oluyor makinadan çıkardığımdaa

kızlar bizde aşkımla 50.aymızın içindeiz

Bizde 70.ayımızdayız ay olarak ilk defa saydımm...

Babalar anlıyor tatlım.. annem beni istemeye geliceklerini söyledğinde uzun süredir tanışıyorlarmış demiş.. bende biliyordumm tahmin ediyordum demiş..
En azından anne veya ablan sana arka çıksa işin kolaylaşır burcumm. ablan bari anlasa seni yanii

kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:

Aynen bizde öyle ya birlikte büyüdük resmenn. 5 yıl bitti bizim 6. yılımızdayız

maşallah kızlar size yaa.. hala birliktesiniz ne güzel.. bizim gençlik ateşimiz başkalarıyla yaşadığımız hatalarla söndü desek yeridir... neyseki bulduk birbirimiz.. İnşallah hiç ayrılmayız

ben 17 yaşımdaydım
o 23

bizde çok küçük yaşlarda başlamışız ha

nice yıllara hep beraber inşallah gözdemmm:92:

ben 17 yaşımdaydım
o 23

bizde çok küçük yaşlarda başlamışız ha

nice yıllara hep beraber inşallah gözdemmm:92:
amin cnmmm allah ayırmasın inşallahhhhhhhh
maşallah kızlar size yaa.. hala birliktesiniz ne güzel.. bizim gençlik ateşimiz başkalarıyla yaşadığımız hatalarla söndü desek yeridir... neyseki bulduk birbirimiz.. İnşallah hiç ayrılmayız

inş cnmmmm

kızlar maşşallah yaaa çok sevindim giremedim göemedim ben girene kadar 100.000 i dolmuşunuz yeni sayfa açılmış by sayfada almış gitmiş başını şimdiden walla hepinize teşekkür ederim topiğimi boş bırakmadnız 100.000 i sizin sayenizde gördük eksik olmayın sefiyommm sizleriii

uyumu severiz bizde cnm, aşkım bana doğum günümde new balance'dan ayakkabı almıştı güya bende ona alıcaktım ama bi türlü nasip olmadı. teskere hediyesi alacağım artık inşallah benimkinin aynı modellinin erkek versiyonunu

renk tonlarında ton tutturmayı severiz

arkadaşım topiğin sayfalar devirdi valla ne mutlu

bizde seni seviyoruz :81:

kendime hakim olamıyorum çok sevindim çok tewşekkür ediyorum tekrardan inşallah askerleriniz kazasız belasız bitirip dönerler size kızlar bidahada hiç ayrılmayın inşallah

maalesef değişmiyo cnm
nişanlımda aydına gitmek zorunda kalıyo buyüzden

ya geç farkettim
ne çok yazmışsınız dünden beri
tam 100 sayfa gerideyim
sanırım okuyamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…