• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selaaam kızlaaar, bugün işe gitmedim
sevgilim msne gircekk heyecanla bekliyooorum :))) :16:

zabahtan işleri toparladım hop damladımhemencik :30:
ii etmişsinn o zmann :8:
Selaaam kızlaaar, bugün işe gitmedim
sevgilim msne gircekk heyecanla bekliyooorum :))) :16:

günaydın tatlımm ohh hadi iisin askerini görcen ben 27 sine kadar göremicem aşkımı.. perşembe günü çıkabilmek için tüm çarşısını kilitletmiş bebeğim yaaaa :59:

ii etmişsinn o zmann :8:

günaydın tatlımm ohh hadi iisin askerini görcen ben 27 sine kadar göremicem aşkımı.. perşembe günü çıkabilmek için tüm çarşısını kilitletmiş bebeğim yaaaa :59:

iyi etmişim dimi :97:

27sine kadar çıkamıakmı :59: üzüldüm bak şimdik :59:
bayramda çırakmazlarmıki :68:

uuuu benim tertiplerim burda bu sabah .. kızlarrrrrr nabersiniz görüşmeyeliiiii:))) uzun zamandır yoktum hatırladınız mı beni?:P :62:

bugün şafak 199 ..
-400'leri yediiiikkkkkk..
300'leri bitirdiiiikkkkk..
200'leri öldürdüüükkkk..
100'lerrrrr kork bizden..!!!- :D
:66:

Unuturmuyuz kız niye girmiyosun hiç bakimm:22:

uuu dayağıda yedim sabah sabah :92: canım işlerin yoğunluğundan giremedim çok uzun zamandır,inşh kış ayı tamamen geldiinde hep sizinleyim :29: özlemişim ama ya baya vakit olmuş.. bak şafaklarımızda güzelleşmiş:) ilk günü hatırlıyorumda:S

uuu dayağıda yedim sabah sabah :92: canım işlerin yoğunluğundan giremedim çok uzun zamandır,inşh kış ayı tamamen geldiinde hep sizinleyim :29: özlemişim ama ya baya vakit olmuş.. bak şafaklarımızda güzelleşmiş:) ilk günü hatırlıyorumda:S

aah şu iş yoğunluklarıı :57:
arada gell özletme kendini :38:

:92:

ya sorma canım yarıyı geçtik bile çoğu gitti azıı kaldıı artıkkkk :52:

Back
X