• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy anlamam ben kavasaki mavasakii ama benımkıne sorsam bulbul gibi anlatır :37:

kim sallamıyokı seni :9:

ayy yokk yaaa binemem ben onaa tırsarımmm

benımkı yıllardırr motor kullanır ama yok anammm benn oylee binemem yaniii :19:

ahh bi deneseen bırakılamaz bi zevk ben cocukken baslamısıım:1:

ayy anlamam ben kavasaki mavasakii ama benımkıne sorsam bulbul gibi anlatır :37:

kim sallamıyokı seni :9:

ayy yokk yaaa binemem ben onaa tırsarımmm

benımkı yıllardırr motor kullanır ama yok anammm benn oylee binemem yaniii :19:

ahh yawrumm şimdii olsa gel dese binsem de gezsekk :1:
alanyada terasa çıkmıştıkk motorla :51::52::52:
ay ye tabi.elma elma insanın içi kıyılır.elma yiyince acıkıom ben yaa

he benim bi arkadaşımda var meyve yersem acıkıom dioo delimisiniz siz yaa ben daha yerken doyuyom :9::9: bide yeşil yiyorum ben kabuklu falan dolduruyo midemi ağzım sulandı behh:52::52:

ayy hiç düşünemıyorum kendimi o motorun tepesinde felann

ama insana karızma katıyomu katıyo abi[/
olmaz mı bizz selimle otuturkene sahlden bi kavasakii gecioo bndee vay vay die bakmıstıım selimde heey noluyo oldu:1:

:51::51: ne bu motor markası felanmı kavaski

ahh yawrumm şimdii olsa gel dese binsem de gezsekk :1:
alanyada terasa çıkmıştıkk motorla :51::52::52:

he benim bi arkadaşımda var meyve yersem acıkıom dioo delimisiniz siz yaa ben daha yerken doyuyom :9::9: bide yeşil yiyorum ben kabuklu falan dolduruyo midemi ağzım sulandı behh:52::52:

amann sende bayaa baya motor meraklısı imişsin :27:

sende bendensiiin elma yiyince gerisi geliyooooo:10:

aynen canım.aç değilsemde acıkıyorum meyve yiyince:27:

bende yeşil elma seviyorum canım tatlı şeylerle pek aram yok benim.çikolata bile bitter seviyorum.ennn acısından:27:

Ben kaçar yawrular siz gene gece2 ye 3 e kadar buradasınız galibaa yeni başlığında açılacağı yok

hepinniz öpüldünüz tek tek :54::54:
yaşlı insanın hali başka erken çöküyo rehavet

Ben kaçar yawrular siz gene gece2 ye 3 e kadar buradasınız galibaa yeni başlığında açılacağı yok

iyi geceler şekerim ay yaşlı maşlı deme yaa ne sinirsin :57:
bende çıkkkcamm yoksa bişiler olcakk bana:52:

:51::51: ne bu motor markası felanmı kavaski

amann sende bayaa baya motor meraklısı imişsin :27:

kuzuum buuuuuuu $8793Kawasaki20ZX101.webp

ayy biz seni ipliyoruz ama sen bizi iplemiyosunn kızımm :20:
Salliyorum kuzumm meyvadan fln bahsediosunuz iste :27:
Yaa ben bugun su 5gunde 5 kilo diyetine baslim dedim oglene kadar hersey normaldi oglende elim ayagim bir titremeye basladi dedim oluorum yedim :)))))))) bozdum rejimi puhahaha :d

Kizlarr safak beni cok pis sıkıstırıyorrrrrr son 4 :)))

maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

ooooooo hemencik kaçıon..yönetime msj mı atsak acep?

ii geceler cnm..

aynen canım.aç değilsemde acıkıyorum meyve yiyince:27:

bende yeşil elma seviyorum canım tatlı şeylerle pek aram yok benim.çikolata bile bitter seviyorum.ennn acısından:27:

haa sen o yüzden verdin o kadar kiloyuu tertoo çikolata nasıl yenmez yaaaaaaa tatlı nasıl yenmezzz :27::52::52:

yaşlıyız biz usta.banada ağırlık bastı valla.iyi geceler bebişim :54:

Salliyorum kuzumm meyvadan fln bahsediosunuz iste :27:
Yaa ben bugun su 5gunde 5 kilo diyetine baslim dedim oglene kadar hersey normaldi oglende elim ayagim bir titremeye basladi dedim oluorum yedim :)))))))) bozdum rejimi puhahaha :d

hahaha bende elma diyetii yapıyorummm canımm :9:
onu demeedim kızz sordum ya sana sevgilinee neler hazırlıyosunn sürpriz falan varmı diyeeee onu diyorumm benn

cidaaa motorr nasııl ama gel bineeekkk:1::10:

oowww süperr selinnn sen sür benn bilmiyom kullanmayı götür beni bi yerlere efkar dağıtalım bacımm :10:

Back
X