Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askerimleee askerdeyken son telefon görüsmelerimizz
Gideyimde keyfini çıkarayımmm
İyii sohbetlerr sizlere kızlarrr
Görüsmek üzere iyi geceler hepinizeee

kısa dönem canım kk müdavimiyim resmen
şafak yedeksubay sitesine göre 157 gün bilmem kaç saat ama bana göre saat 12 yi geçtiği için 156 gün

Ooo sizin yedeksubay siteniz mi var kıs pek afilli
Hadi bakalım güzel şafagın canım sıkma canını 400leri 300leri 200leri geride bırakmadın en azından.. Bak 100lerin bile ortasından basladın.
Tezelden bitsin inşallah

Askerimleee askerdeyken son telefon görüsmelerimizz
Gideyimde keyfini çıkarayımmm
İyii sohbetlerr sizlere kızlarrr
Görüsmek üzere iyi geceler hepinizeee

İyi geceler tertocummmmmmmmm görüşürüz iyi muhabbetler

Kısa dönemler genelde aynı yerlerinde kalıyorlar diye biliyorum ama tabii değişebiliyor, hayırlısı olsun canım

denizcilerin dağıtımı oluyormuş canım ama tabi aynı yerde kalma ihtimalide var

varmış canım bende bilmiyordum öğrendim
evet 157 gün az diyorum ama bi yandan da gözümde çok büyüyor

Sizin ki gelecek benim ki gidecek. Allah izin verirse aralıkta asker olacak. Sizleride allah kavuştursun

Kızlar daha önce başka forumda da yazdım ama cevap veren olmadı bir de burda sorayım;
sevgilim kısa dönem askerlikte şimdi 2. günü.. usta birliğini de aynı şehirde yapacak. yemin töreninde aynı şehir olanlara da 1 gün izin veriliyormuş diye duydum doğru mu?
bir de ailesi dışında biri yani ben gittiğimde izin verirler mi;? bilen varsa yazsın nooluuurrr...

Kızlar bende kaçıyorum sonra uğrarım görüşürüzzzzzzzzz

Kızlar iyi geceler, uyumak istiyorum sanırım..
Sahurda gelirim belki,
Öpüyorum sizleri

Gözünde büyüdüğü an gir bu topiğe en yüksek şafaklara bak sonra şükredersin zaten
Bak ne güzel teselli işte sana

91/2 nin kızları olarak bizler ayrılıyoruz sohbetten

Kübra ii geceler, Ezgi iyi geceler banada güle güle gelirim sonra

Bizi bekleyin anacım bu gece çenem düştü

Gözünde büyüdüğü an gir bu topiğe en yüksek şafaklara bak sonra şükredersin zaten
Bak ne güzel teselli işte sana

yok kız şükredemem ki onlarda asker onların da bekleyeni var
allah tez zamanda askerleri tüm sevdiklerine kavuştursun

denizcilerin dağıtımı oluyormuş canım ama tabi aynı yerde kalma ihtimalide var

Anladım... Az bile olsa tabii büyür gözümüzde sonuçta zoraki bir duruma katlanmak her zaman etkiliyor insanı, ister istemez üzülüyor nasıl bitecek diyoruz ama bunun hayal olmadığı bir gün gerçekleşeceğini bilmek de rahatlatıyor

Sizin ki gelecek benim ki gidecek. Allah izin verirse aralıkta asker olacak. Sizleride allah kavuştursun

Senin askerin gittiğinde de hala bekliyor olacağım canım ben merak etme, daha uzun bir üdre buradayız, karşılaşırız çok, hayırlı olur inşallah bu arada....

selamlar olsun hepinize nasılsınız kk'nın güzel yarenleri

şafak attı sadece 5 başkada yoooooooooookkkkkkk son pazartesiydi son salıya girdik huhuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…