Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok kuşum ya herşey normal aslında oğuzla aramız iyi herkes bazen çok duygusal oluyor bakıp çıkıyorum durduk yere kuruntuya takılıyorum burada ortam neşeliyse takılıyorum çok sevindim bebeğim ya söyle iboya ayağını denk alsın üzmesin seni bi daha Büşler hala aynı tatlım aynı olmaklada çok iyi yapıyor çünkü mert adı gibi mert değilmiş bunu gördük ondan böylesi onun için daha iyi

Çok şükür tatlım aranızın iyi olmasına sevindim. evet sende haklısın ama işte üzgün olduğumuzda da birbirimiz güldürmeye çalışıyoruz tatlım ben burda iyi oluyordum yane

İnşallah canım inşallah bir daha üzülmeyiz
Aaa olayı bilmiyordum tatlım yaa Hayırlısı neyse o olsun canım üzülmesin yaa kıyamam

GÜnaydın KızlarNasılsınız

öyle tatlım bende çok eğleniyorum burda ama ben çok kuruntulu bi insanım acaba oğuzda bana aynısını yaparmı acaba oğuzda böyle olur mu falan çok çocuk gibi düşünüyorum ondn pek mutsuzluk olduğunda bulaşmıyorum

GÜnaydın KızlarNasılsınız
Günaydın tatlım iyim çok şükür sen nasılsın?
Haklısın tatlım yaa amann nese boşver keyfine bak yaparsada Allaha havale et ben bazen öyle diyorum bişey takıyorum kafama tabi kendi kendimi yiyorum sonradan da diyorum Allahım bişey varsa sana havale ediyorum diyorum o kaybeder falan diye kendi kendime söylüyorum öyle takmamaya çalışıyorum

Günaydın tatlım sevddicegim hasta igne oluyor o yüzden biraz üzgünüm
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.

İyi diyelim iyi olalıım canım
hayırdır canım bi sorun mu var ?

ya öyle tatlım tabi bizim 2 sene olacak nerdeyse ufak bi yalanını bile yakalamadım hiç benim yanlışım oldu ona karşı ama onun bana karşı daha hiiiiiiiç olmadı inşallahda olmaz :26:

Günaydın tatlım sevddicegim hasta igne oluyor o yüzden biraz üzgünüm
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.

ayyy bebeğim benim üzülme Rabbim şifasını verir inşallah :S benimki çok korkar iğneden iğneyi görünce kasılıyor :26:

ayyy bebeğim benim üzülme Rabbim şifasını verir inşallah :S benimki çok korkar iğneden iğneyi görünce kasılıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…