yaparız yavru tabi
Neden giremiyorsun canım bişeymi oldu? :44:
Evet tatlım onun ondan girmediğini biliyorumda daha barışmadılarmı ya
Çok şükür biz düzelttik tatlım darısı bütün ayrılanların başına İnşallah..
Yok kuşum ya herşey normal aslında oğuzla aramız iyiherkes bazen çok duygusal oluyor bakıp çıkıyorum durduk yere kuruntuya takılıyorum burada ortam neşeliyse takılıyorum çok sevindim bebeğim ya söyle iboya ayağını denk alsın üzmesin seni bi daha Büşler hala aynı tatlım aynı olmaklada çok iyi yapıyor çünkü mert adı gibi mert değilmiş bunu gördük ondan böylesi onun için daha iyi
GÜnaydın KızlarNasılsınız
Çok şükür tatlım aranızın iyi olmasına sevindim. evet sende haklısın ama işte üzgün olduğumuzda da birbirimiz güldürmeye çalışıyoruz tatlım ben burda iyi oluyordum yane
İnşallah canım inşallah bir daha üzülmeyiz
Aaa olayı bilmiyordum tatlım yaa Hayırlısı neyse o olsun canım üzülmesin yaa kıyamam
günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın
Günaydın tatlım iyim çok şükür sen nasılsın?GÜnaydın KızlarNasılsınız
Haklısın tatlım yaa amann nese boşver keyfine bak yaparsada Allaha havale et ben bazen öyle diyorum bişey takıyorum kafama tabi kendi kendimi yiyorum sonradan da diyorum Allahım bişey varsa sana havale ediyorum diyorum o kaybeder falan diye kendi kendime söylüyorum öyle takmamaya çalışıyorumöyle tatlım bende çok eğleniyorum burda ama ben çok kuruntulu bi insanım acaba oğuzda bana aynısını yaparmı acaba oğuzda böyle olur mu falan çok çocuk gibi düşünüyorum ondn pek mutsuzluk olduğunda bulaşmıyorum
öyle tatlım bende çok eğleniyorum burda ama ben çok kuruntulu bi insanım acaba oğuzda bana aynısını yaparmı acaba oğuzda böyle olur mu falan çok çocuk gibi düşünüyorum ondn pek mutsuzluk olduğunda bulaşmıyorum
Günaydın tatlım iyim çok şükür sen nasılsın?
Haklısın tatlım yaa amann nese boşver keyfine bak yaparsada Allaha havale et ben bazen öyle diyorum bişey takıyorum kafama tabi kendi kendimi yiyorum sonradan da diyorum Allahım bişey varsa sana havale ediyorum diyorum o kaybeder falan diye kendi kendime söylüyorum öyle takmamaya çalışıyorum
hayırdır canım bi sorun mu var ?İyi diyelim iyi olalıım canım
Günaydın tatlım iyim çok şükür sen nasılsın?
Haklısın tatlım yaa amann nese boşver keyfine bak yaparsada Allaha havale et ben bazen öyle diyorum bişey takıyorum kafama tabi kendi kendimi yiyorum sonradan da diyorum Allahım bişey varsa sana havale ediyorum diyorum o kaybeder falan diye kendi kendime söylüyorum öyle takmamaya çalışıyorum
Günaydın tatlım sevddicegim hasta igne oluyor o yüzden biraz üzgünüm
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.[/QUOT]
Aa geçmiş olsun tatlım neyi var? Bişey olmaz üzülme iğneyle kalsın sadece de bişey olmaz iğneden
Maşşallah tatlım inşallah olmazya öyle tatlım tabi bizim 2 sene olacak nerdeyse ufak bi yalanını bile yakalamadım hiç benim yanlışım oldu ona karşı ama onun bana karşı daha hiiiiiiiç olmadı inşallahda olmaz :26:
ayyy bebeğim benim üzülme Rabbim şifasını verir inşallah :S benimki çok korkar iğneden iğneyi görünce kasılıyor :26:
Tuğba öyle düşünme bu zamana kadar sana yanlış birşey yapmadıysa yapacağını sanmıyorum.[/QUOT]
Aa geçmiş olsun tatlım neyi var? Bişey olmaz üzülme iğneyle kalsın sadece de bişey olmaz iğneden
Maşşallah tatlım inşallah olmaz
Canım benimkinin bademcikleri var sanırım bünyesi de zayıf kendide zaten oldukça zayıf düşünün 52 kiloBurdaykende hep hasta olduğunda hastaneye götürüyorlardı serum takıyrlardı bogazları şisince ancak öyle kendine geliyordu.Yine şişmiş ignede korkmuyor ama revirdekiler hayvan gibi yapıyormuş diyor hayvana böyle yapmazlar cumaya kadar sabah ve akşam ignesi var
Canım benimkinin bademcikleri var sanırım bünyesi de zayıf kendide zaten oldukça zayıf düşünün 52 kiloBurdaykende hep hasta olduğunda hastaneye götürüyorlardı serum takıyrlardı bogazları şisince ancak öyle kendine geliyordu.Yine şişmiş ignede korkmuyor ama revirdekiler hayvan gibi yapıyormuş diyor hayvana böyle yapmazlar cumaya kadar sabah ve akşam ignesi var
Anladım tatlım yaa çok geçmiş olsun doğru ya off oralarda hasta olmakta çok zor Allahım kimseye vermesin
Oldukcada zayıfmış canım benimkide 60 kilo gelene kadar 70 olcan diyorum ama hiç iyi beslenmiyorki
canım benimkinin bademcikleri var sanırım bünyesi de zayıf kendide zaten oldukça zayıf düşünün 52 kiloBurdaykende hep hasta olduğunda hastaneye götürüyorlardı serum takıyrlardı bogazları şisince ancak öyle kendine geliyordu.yine şişmiş ignede korkmuyor ama revirdekiler hayvan gibi yapıyormuş diyor hayvana böyle yapmazlar cumaya kadar sabah ve akşam ignesi var
kötü olmuş tatlım ya
En çok konuşulan düğün klibi..HD 2012 - YouTube KIZLARRRRR SÜPER EĞLENCELİ Bİ DÜĞÜN KLİBİBAYILDIM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?