Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi bakalım ne olacaksa bu halimiz yatmam lazım erken kalkacağım ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor uyumak da

aynen bnde öyleyim. hastaneye gitcem sabah erken kalkıcam ama ne uykum var ne ayakta durasım. bi tuhafım hiç bişey yapmaya gücüm yok.

aynen bnde öyleyim. hastaneye gitcem sabah erken kalkıcam ama ne uykum var ne ayakta durasım. bi tuhafım hiç bişey yapmaya gücüm yok.

Benim de öyle canım, daha yapmam gereken hazırlıklar var ama oturdum kaldım işte can sıkıntısından öylece

selam hesna, yasemin

iyi bakalım ne olacaksa bu halimiz yatmam lazım erken kalkacağım ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor uyumak da

ben aşkımla konuştum şimdilik iyiyim; ama ilerleyen dakikalarda kötü olcam sanırım :26: sen ne gün çıkıyorsun yola kuşum?

bahsettiğin problem için mi canım?

selam hesna, yasemin

ben aşkımla konuştum şimdilik iyiyim; ama ilerleyen dakikalarda kötü olcam sanırım :26: sen ne gün çıkıyorsun yola kuşum?

bahsettiğin problem için mi canım?

hoşgeldin canım bahsettiğim şey için evt. ağrım daha da arttı. dayanamıyorum artık maleseff

selam hesna, yasemin

Aşkınla konuşacağın için mi kötü olacaksın canım, o kadar ön yargılı yaklaşma tatlım...

Yarın gece 11 buçukta, bu saatlerde yolda olurum...

offf offffff hadi canımm kalk hazırlan sennn

Uuuuffff hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, özlem sardı içimi....

hemde nasıl sardı bugün çok kötüyüm. insan istemediği şeyler yaşayınca daha çok hissediyo sevdiğinin yokluğunu.

Bazen kendimi elaleme muhtaç hissediyorum çok canım sıkılıyor.....

yok yavrum yeni kapattık teli. konuştuğum için iyiyim, özleyince kötü olcam demek istedim ikimizin süresi de bitti bu arada 8 gün nasıl konuşabileceğimizi düşünüp duruyorum :26:

şimdiden hayırlı yolculuklar canım. yarın rastlaşamayız belki. sen orda girebilecek misin nete?

hoşgeldin canım bahsettiğim şey için evt. ağrım daha da arttı. dayanamıyorum artık maleseff

inşallah önemli bir şey çıkmaz :26: bazen hastalıklar sayesinde vücut kendini yeniliyor, mikroplar vücuttan atılıyor. inşallah öyle bir şeydir...

ailene karşı mı hissediyosun bunu.:44:

Ne bileyim yaa bir şeye ihtiyacın oluyor, yalnız başına halledemeyeceğin bir şeylere... Küçük bir şeyler de olabiliyor ama gözünde büyüyor işte, şimdi O olsaydı diyorsun....

Ne bileyim yaa bir şeye ihtiyacın oluyor, yalnız başına halledemeyeceğin bir şeylere... Küçük bir şeyler de olabiliyor ama gözünde büyüyor işte, şimdi O olsaydı diyorsun....

öyle canım. ben böyleysem kimbilir sen nasılsın. sen neler hissediyosun. evli olupta beklemek daha zordur eminim.

Teşekkür ederim canım... Aman kötü bir şey olmasın da diğerleri atlatılır... Orada telefondan girerim internete... Ama şafak düşürmem zor oluyor telden detaylarla uğraşmak....

[video=youtube;Uv68txFzoMI]http://www.youtube.com/watch?v=Uv68txFzoMI&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…