eh işte canım yaa sen nasılsın....
senn gibiyim canım. bu halime şükür.
iyi bakalım ne olacaksa bu halimizyatmam lazım erken kalkacağım ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor uyumak da
aynen bnde öyleyim. hastaneye gitcem sabah erken kalkıcam ama ne uykum var ne ayakta durasım. bi tuhafım hiç bişey yapmaya gücüm yok.
iyi bakalım ne olacaksa bu halimizyatmam lazım erken kalkacağım ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor uyumak da
aynen bnde öyleyim. hastaneye gitcem sabah erken kalkıcam ama ne uykum var ne ayakta durasım. bi tuhafım hiç bişey yapmaya gücüm yok.
Benim de öyle canım, daha yapmam gereken hazırlıklar var ama oturdum kaldım işte can sıkıntısından öylece
selam hesna, yasemin
ben aşkımla konuştum şimdilik iyiyim; ama ilerleyen dakikalarda kötü olcam sanırım :26: sen ne gün çıkıyorsun yola kuşum?
bahsettiğin problem için mi canım?
selam hesna, yasemin
ben aşkımla konuştum şimdilik iyiyim; ama ilerleyen dakikalarda kötü olcam sanırım :26: sen ne gün çıkıyorsun yola kuşum?
offf offffffhadi canımm kalk hazırlan sennn
Uuuuffff hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, özlem sardı içimi....
hemde nasıl sardı bugün çok kötüyüm. insan istemediği şeyler yaşayınca daha çok hissediyo sevdiğinin yokluğunu.
Bazen kendimi elaleme muhtaç hissediyorum çok canım sıkılıyor.....
Aşkınla konuşacağın için mi kötü olacaksın canım, o kadar ön yargılı yaklaşma tatlım...
Yarın gece 11 buçukta, bu saatlerde yolda olurum...
Uuuuffff hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, özlem sardı içimi....
hoşgeldin canım bahsettiğim şey için evt. ağrım daha da arttı. dayanamıyorum artık maleseff
ailene karşı mı hissediyosun bunu.:44:
inşallah önemli bir şey çıkmaz :26: bazen hastalıklar sayesinde vücut kendini yeniliyor, mikroplar vücuttan atılıyor. inşallah öyle bir şeydir...
Ne bileyim yaa bir şeye ihtiyacın oluyor, yalnız başına halledemeyeceğin bir şeylere...Küçük bir şeyler de olabiliyor ama gözünde büyüyor işte, şimdi O olsaydı diyorsun....
yok yavrum yeni kapattık teli. konuştuğum için iyiyim, özleyince kötü olcam demek istedimikimizin süresi de bitti bu arada 8 gün nasıl konuşabileceğimizi düşünüp duruyorum :26:
şimdiden hayırlı yolculuklar canım. yarın rastlaşamayız belki. sen orda girebilecek misin nete?
öyle canım. ben böyleysem kimbilir sen nasılsın. sen neler hissediyosun. evli olupta beklemek daha zordur eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?