Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne bileyim yaa bir şeye ihtiyacın oluyor, yalnız başına halledemeyeceğin bir şeylere... Küçük bir şeyler de olabiliyor ama gözünde büyüyor işte, şimdi O olsaydı diyorsun....

küçük ya da büyük her sorunda, her mutlukta, her yenilikte, her değişiklikte yıllardır birlikteydiniz. iyi de olsa kötü de olsa birbirinize destek oluyordunuz, her şeyi paylaşıyordunuz. böyle düşününce gerçekten evliler için daha zor. ben mehmetle hiç birlikte uyumadım, hiç sabah ona kahvaltı hazırlamadım, oturup tv izlemedim, hiç balkon keyfi yapmadık, hiç birlikte sofra kurmadık vs. vs. vs. benim gittiğim her yer onun hatıralarıyla dolu değil. ama siz... anlayabiliyorum seni kuzum, düşününce bile tuhaf oluyor insan bir de yaşayınca...

Ne diyebilirim ki memlekete bile Onsuz gitmek canımı yakıyor... O kadar diyeyim yani

Bu zoraki ayrılıkta çağırmıyorum zaten, çağıramıyorum....

[video=youtube;M_GJZODi5I8]http://www.youtube.com/watch?v=M_GJZODi5I8[/video]

Bu çocuklardaki gırtlaksa ben bir daha şarkı markı söylemem arkadaş, dost çevresini bırak banyoda gık bile demem nesiniz la siiiz
helal beeee

[video=youtube;TT9HhBw0xuI]https://www.youtube.com/watch?v=TT9HhBw0xuI[/video]

Son düzenleme:
Kimseye soramadım..
Doyunca saramadığım
görmeden duramadığım..
nazlı yarimden ayrıldım.

Kadınlar muhteşem canlılar. Düşünün şimdi, o küçücük fırça ile ojeyi sürüyor ama sıçratmıyorlar. O saçlarla banyoda verdikleri mücadele en az 30 dakika. Hala nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat o incecik topuklularla kilometrelerce yürüyebiliyorlar. Babalarından para sızdırmaktaki başarılarına hala akıl erdiremedik. Biz erkekler yaptığında itici görünen bir çok davranış onlar yaptığında hoş görünüyor. Bütün bunların yanında bir de aşık olabiliyorlar, daha da şaşırtıcı olan.. Onlara deli gibi aşık adamları peşlerinde süründürüp kendilerinin burnunu boka sokan erkeklere köpek olabiliyorlar. Kadınlar demiştim, muhteşem canlılar. Erkekleri doğuruyorlar, adamları öldürüyorlar..

sizce de çok hoş değil mi? ben pek beğendim

haklı kerata kim yazmış ayy?

yasemin ne oldu ki

burada cihantubaa çok tatlı çıkmışsınız ALLAH tamamını erdirsin.kız resimden aynı pelin dönmese benziyorsn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…