Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasemin ne oldu ki

çakma hamileliğimi duymadın mı canımmm bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bebek yok

ağrılar bulantılar baş dönmesi falann. bugün kadın hastalıklarına gittim tahll falan verdim işte 4te sonuç almaya gidicem

kimyasal gebelik [ çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
olabilir de olmayabilirde hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına baktım da bakteri var sanırım idrar testinde öyle çıkmış. büyük ihtimal ilaç vercek. ayrıca beta hcg 0.1 çıkmış

Dikkat et kendine sırtını göbüşünü kapat havalar soğudu
Kaç olması gerekiyodu kız onun bi ara bende sivilce için hap kullanıyordum her ay hamile olup olmadığıma bakıyodu mannaklar

olabilir de olmayabilirde hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına baktım da bakteri var sanırım idrar testinde öyle çıkmış. büyük ihtimal ilaç vercek. ayrıca beta hcg 0.1 çıkmış

Kaç olması gerekiyodu kız onun bi ara bende sivilce için hap kullanıyordum her ay hamile olup olmadığıma bakıyodu mannaklar

Ben şimdi şipşak evi temizliyorum ve geliyorum
Öptüm kızçeler

5ten sonrası hamile heralde bnmki 0.1. o 1 neyin nesi acaba dermişimmm

neyse kızlar bende çıkıyorum. benide temizlik bekliyo. sizde çıkın sizde temizlikk yapınnnn

Yasemin geçmiş olsun cnm

Öglenden beri temizlik yapıyorum,daha yeni bitirdimm
Kolay gelsin cümleten

ee sonuç neee :44: şimdi hamile değil misin? teyze olamayacak mıyız biz? o kaa da heveslenmiştim

Şafak güzelleri merhaba,
Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum şimdiden.
Kurban ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Sevdiceklerinizden ayrı son bayramınız olsun inşallah
Önümüzdeki 6 gün burda olmayacağım.
Sağlıcakla kalın

teşekkürler canım. senin bayramın da mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…