yasminim rahatszlığından haberdarım yavrum güzel haberlerini bekliyorum tertomm
yasemin ne oldu ki
canım ultrasonla baktı sonra idrar ve kan tahlili istedi. bakalım 4te sonuç almaya gitcem. bende merak ediyorum ne dicek.??
burada cihantubaa çok tatlı çıkmışsınız ALLAH tamamını erdirsin.kız resimden aynı pelin dönmese benziyorsn:26:
Yok birşeyin kızım hadi git evine diyecek
çakma hamileliğimi duymadın mı canımmmbütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bebek yok
ağrılar bulantılar baş dönmesi falann. bugün kadın hastalıklarına gittim tahll falan verdim işte 4te sonuç almaya gidicem
olabilir de olmayabilirde hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına baktım da bakteri var sanırım idrar testinde öyle çıkmış. büyük ihtimal ilaç vercek. ayrıca beta hcg 0.1 çıkmış
olabilir de olmayabilirde hastanenin sitesinden tahlil sonuçlarına baktım da bakteri var sanırım idrar testinde öyle çıkmış. büyük ihtimal ilaç vercek. ayrıca beta hcg 0.1 çıkmış
Dikkat et kendine sırtını göbüşünü kapat havalar soğudu
Kaç olması gerekiyodu kız onun bi ara bende sivilce için hap kullanıyordum her ay hamile olup olmadığıma bakıyodu mannaklar
çakma hamileliğimi duymadın mı canımmmbütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bebek yok
ağrılar bulantılar baş dönmesi falann. bugün kadın hastalıklarına gittim tahll falan verdim işte 4te sonuç almaya gidicem
Anamm bu topiğin kızları ne kadan hamarat öyle herkess temizlikk yapıyorr
Şafak güzelleri merhaba,
Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum şimdiden.
Kurban ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Sevdiceklerinizden ayrı son bayramınız olsun inşallah
Önümüzdeki 6 gün burda olmayacağım.
Sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?