Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hepimize sabir versin canim allahim hepsinin yanında olsun korusun. Ilk gun diye morali bozuktu heralde zor psikoloji anliyorum yapicak bisey yok sabir

Aynı sorunlar eşittir benn bide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte

ben söylemiyorum nerde olduğunu, en yakın arkadaşlarıma bile ekim ayında söyledim temmuzda belliydi yeri.. deli oluyorum öyle tuhaf bakınca bana insanlar

Anladım canım. Farklı birlikteler benim askerimle o zaman. Acemi tel. Açısından en kolay zamandı bizimde Ankara'da çok fazla rütbeli komutan olduğu için çok zor oluyor. Bizim de öyle akşam üstü konuşabiliyoruz tek. Bazen oda olmuyor. Zor günler... ama alışma süreci en son iki hafta içinde alışır görevi de belli olsun daha oturur herşey.

ben söylemiyorum nerde olduğunu, en yakın arkadaşlarıma bile ekim ayında söyledim temmuzda belliydi yeri.. deli oluyorum öyle tuhaf bakınca bana insanlar
Hiçç sormaa güzelimm ben sorun yapmıyorum siz ney yaniii uff gıcıklarrrr onların hepsi gitsinlerrrrr

Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Allah kavuştursun, aramıza hoş geldin canım
ilk zamanlar biraz zor ama geçiyor inan nerden nereye gelmiş şafaklar diyeceksin hiç üzülme

Yaaaa severimm
O zamaan sana bu zamanı hatırlatacagumm kuzumm

Yerim seni
Sevdiceğimle armızda bir klasiktir bizimde böyle kötü zamanları zaman geçince hatırlatır şimdiki halimize şükrederiz. Oda diyor gelince hatırlatacağım diye sende onun gibi dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…