- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Evett aralıkk geldı bu ay bitince bende ikili rakamlarda olacagımm insallahh cok heycanlııııSorma vallahi
Neyseki az kaldı hepsi zamanla bitecek
Allah kavuştursun canım benimmher yerin zorlugu var elbette ama şimdi o bilmediği baska bi ortamda alısması biraz zaman alır
Öyle sesi kötü gelmesi arada olur bazen yanında birileri oluyo rahat olamiyolarr
Her zorlugun kolaylıgıda var elbett ama sabır canımm
Amiin güzelimm amiinnHepimize sabir versin canim allahim hepsinin yanında olsun korusun. Ilk gun diye morali bozuktu heralde zor psikoloji anliyorum yapicak bisey yok sabir
Aynı sorunlar eşittir bennbide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte
Hosbulduk teşekkür ederimpolatli da konusamadik dogru duzgun ilk bir yere gitmisler orasi degilmis okul gibi bir yer vardı dedi sonra dogru yeri bulup teslim olmuş. Amasyada yaptı acemiyi orda cok rahattik ama konustugumuzda telefonun sıkıntı oldugunu soyledi arayamazsam merak etme dedi
Evett aralıkk geldı bu ay bitince bende ikili rakamlarda olacagımm insallahh cok heycanlıııı
Hiçç sormaa güzelimm ben sorun yapmıyorum siz ney yaniii uff gıcıklarrrr onların hepsi gitsinlerrrrrben söylemiyorum nerde olduğunu, en yakın arkadaşlarıma bile ekim ayında söyledim temmuzda belliydi yeri.. deli oluyorum öyle tuhaf bakınca bana insanlar
Allah kavuştursun, aramıza hoş geldin canımKizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Bin şükür hem de vallaha minik kuşummOh çok şükür miniğim
Benimde dün gibi aklımda bak tek tek bitiriyoruz hayırlısıyla
aynen öyle canım gitsinleeeerrr gözümüz görmesinHiçç sormaa güzelimm ben sorun yapmıyorum siz ney yaniii uff gıcıklarrrr onların hepsi gitsinlerrrrr
Amaa seninn askerin kısa dönem miniğim niye oraya verdiler kiiaynen öyle canım gitsinleeeerrr gözümüz görmesin
Allah kavuştursun, aramıza hoş geldin canım
ilk zamanlar biraz zor ama geçiyor inan nerden nereye gelmiş şafaklar diyeceksin hiç üzülme
bende çok şaşırdım da gayet gidiyormuş kısa dönem askerler de her yere. cezaevi jandarma benimki canım.Amaa seninn askerin kısa dönem miniğim niye oraya verdiler kii
Hıımm sende benim gibii hiç beklemediğinn yerdenn yakalanmıssınbende çok şaşırdım da gayet gidiyormuş kısa dönem askerler de her yere. cezaevi jandarma benimki canım.
Bin şükür hem de vallaha minik kuşumm
Sanadaaa 18 gün kalıcaaaakk heheheh çookk heycanlıı vallahii
Yaaaa severimmAy birden söyleyince kalbim yerinden fırlayacaktı 18gün benim için bir hayal gibi o gün gelmeden inanamayacağım sanırım
Hayırlı geceler Doğan Güneşlerim
Nasılsınız ?
Hayrılı gecelerr doğan güneşlerimizin rengiiiHayırlı geceler Doğan Güneşlerim
Nasılsınız ?
Yaaaa severimm
O zamaan sana bu zamanı hatırlatacagumm kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?