Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi
Aynı sorunlar eşittir bennbide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte
beklemediğin yer deyince bingöl'ü söylediği an geldi aklıma beterdi vallaHıımm sende benim gibii hiç beklemediğinn yerdenn yakalanmıssın
Yerii yine iyiyimm kuşum oralarda çok bişey yokk sevdicek öyle diyoduu
Hayrılı gecelerr doğan güneşlerimizin rengiii
İyiiii sen nasılsıın
ayyy canımm bende diyorum sürekli sorarım "burdasın dimi" diye inanamayacağım kesinlikleeeAy birden söyleyince kalbim yerinden fırlayacaktı 18gün benim için bir hayal gibi o gün gelmeden inanamayacağım sanırım
Eh işte kuzum şöyle böyle...
Sen nasılsın bakalım ?
HoşgeldinHayırlı geceler Doğan Güneşlerim
Nasılsınız ?
Çook iyi anlayabiliyorumm banada söylediğii zaman dün gibi aklımdaaaa kafayı yiyecektimm offfbeklemediğin yer deyince bingöl'ü söylediği an geldi aklıma beterdi valla
öyle canım çok şükür fazla sıkıntımız yok ve her gün konuşuyorum konuşamasam kafayı yerim ama
Aayyy yanındaaa hissett hemenn o zamaann canımm benimm az kaldıı sana hep hatırlatacaakkYerim seni
Sevdiceğimle armızda bir klasiktir bizimde böyle kötü zamanları zaman geçince hatırlatır şimdiki halimize şükrederiz. Oda diyor gelince hatırlatacağım diye sende onun gibi dedin
çok şükür bugünümüze kuzum Rabbim bundan sonrasını da kolay eylesin hem askerlerimiz hem bizim içinÇook iyi anlayabiliyorumm banada söylediğii zaman dün gibi aklımdaaaa kafayı yiyecektimm offf
Çokk şükür caniimm bizimde öyle doğu oldugu için telefon sıkıntısı olmuyo
Ohh zaman yaklaştıkçaa askerdee arıyoo çok mutlu ediciiYorgunum ama iyi olmaya çalışıyorum canım :)
Askerim aramış en azından o konuda içim rahat çok şükür :)
Gözün aydın senin de, askerinden haber almışsın...
Hoşgeldinaralık geldi acayip mutluyum :)
sen nasılsın asıl başın geçti mi? askerinden haber var mı?
Amin canıımm amiinn tırnaklarına taş gözlerinee yaş degdirmesiin Rabbimmçok şükür bugünümüze kuzum Rabbim bundan sonrasını da kolay eylesin hem askerlerimiz hem bizim için
Ohh zaman yaklaştıkçaa askerdee arıyoo çok mutlu edicii
Evet güzeliimm çok şükür hala operasyona devam ediyolar ama haber alıyorum çok şükür
özleyeceğiz bu ara seni deseneHoşbuldum canım :)
İyi gibi gibiyim işte :)
Başım geçti sayılır ama çok zorlayamıyorum, bilgisayara çok bakınca hafiften ağrımaya başlıyor, bir süre dikkat etmem gerek..
Askerim de iyiymiş çok şükür, dün ya bugün annesiyle konuşmuş..
Ben de sen gibii :)))
Çok şükür kasımı da bitirdik, darısı ve daha çabuk bitmesi aralığın başına
Aayyy yanındaaa hissett hemenn o zamaann canımm benimm az kaldıı sana hep hatırlatacaakk
Kızlar ben geldim nasılsınız ben pek iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?