Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bugun teslim oldu sozlum ankaraya usta birliğine kisa dönem. Bilgisi olan var mi ? Zor mu sıkıntılı gecer mi simdiden icimde bosluk var sadece 1 kez telde konusabildim bugun sesi kotu gibiydi

Allah kavuştursun canım..
Asker gitti sonuçta hiç kolay değil sesinin kötü olmasına takılma..
Aylardır kaç kere konuştuk ben daha yeni yeni sesini iyi duyuyorum, çok normal yani..

Aynı sorunlar eşittir benn bide özlüyomusun arayabiliyomyu sorularıda varr zaten ben nerde oldugunu söyleyincee ayyy diyo herkes bi acıyan gözlerr
Öyle vallaha kuzum anca biz anlarız yaşamayan konuşur işte

Sanırım hepimiz gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz..
Çok sıkıldım bu sorulardan da, insanların acıyarak bakmasından daa

Hıımm sende benim gibii hiç beklemediğinn yerdenn yakalanmıssın
Yerii yine iyiyimm kuşum oralarda çok bişey yokk sevdicek öyle diyoduu
beklemediğin yer deyince bingöl'ü söylediği an geldi aklıma beterdi valla
öyle canım çok şükür fazla sıkıntımız yok ve her gün konuşuyorum konuşamasam kafayı yerim ama

beklemediğin yer deyince bingöl'ü söylediği an geldi aklıma beterdi valla
öyle canım çok şükür fazla sıkıntımız yok ve her gün konuşuyorum konuşamasam kafayı yerim ama
Çook iyi anlayabiliyorumm banada söylediğii zaman dün gibi aklımdaaaa kafayı yiyecektimm offf
Çokk şükür caniimm bizimde öyle doğu oldugu için telefon sıkıntısı olmuyo

Yerim seni
Sevdiceğimle armızda bir klasiktir bizimde böyle kötü zamanları zaman geçince hatırlatır şimdiki halimize şükrederiz. Oda diyor gelince hatırlatacağım diye sende onun gibi dedin
Aayyy yanındaaa hissett hemenn o zamaann canımm benimm az kaldıı sana hep hatırlatacaakk

Çook iyi anlayabiliyorumm banada söylediğii zaman dün gibi aklımdaaaa kafayı yiyecektimm offf
Çokk şükür caniimm bizimde öyle doğu oldugu için telefon sıkıntısı olmuyo
çok şükür bugünümüze kuzum Rabbim bundan sonrasını da kolay eylesin hem askerlerimiz hem bizim için

Yorgunum ama iyi olmaya çalışıyorum canım :)
Askerim aramış en azından o konuda içim rahat çok şükür :)

Gözün aydın senin de, askerinden haber almışsın...
Ohh zaman yaklaştıkçaa askerdee arıyoo çok mutlu edicii
Evet güzeliimm çok şükür hala operasyona devam ediyolar ama haber alıyorum çok şükür

Hoşgeldin aralık geldi acayip mutluyum :)
sen nasılsın asıl başın geçti mi? askerinden haber var mı?

Hoşbuldum canım :)
İyi gibi gibiyim işte :)
Başım geçti sayılır ama çok zorlayamıyorum, bilgisayara çok bakınca hafiften ağrımaya başlıyor, bir süre dikkat etmem gerek..
Askerim de iyiymiş çok şükür, dün ya bugün annesiyle konuşmuş..

Ohh zaman yaklaştıkçaa askerdee arıyoo çok mutlu edicii
Evet güzeliimm çok şükür hala operasyona devam ediyolar ama haber alıyorum çok şükür

Valla takvime bakıp bakıp bayılmak istiyorum hala inanasım gelmiyorrr

Çok şükür canım benim, habersizlik kadar kötü birşey yok herhalde

özleyeceğiz bu ara seni desene olsun sen iyi ol da biz özleriz :)
inşallah seni de arar fırsat bulunca kuzum haber almana iyi olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…