Bu topiği görüp bir şeyler yazmadan geçemedim..Allah asker yolu bekleyen tüm herkese sabır versin..İnş hayırlısıyla gelirler..bizde yeni atlattık 1 ay oldu geleli..hepinizi çok ii anlıyorum..tekrar Allah hayırlısıyla bitirmek nasip eder inşallah.
gözün aydın canım darısı hepimizin başınagüzel dileklerin için Allah razı olsun tatlım
niyeki canım
Bu topiği görüp bir şeyler yazmadan geçemedim..Allah asker yolu bekleyen tüm herkese sabır versin..İnş hayırlısıyla gelirler..bizde yeni atlattık 1 ay oldu geleli..hepinizi çok ii anlıyorum..tekrar Allah hayırlısıyla bitirmek nasip eder inşallah.
aman yazmasınvalla bu aralar beni sinir ediyor çok gıcığım kel kedime düzelsin o zaman severim şimdi sevesim yok kaka kel kedicik
kızlar ben uyku modundayım.yatağımdayım bide telefonla giriyorum yazılarda kücük kücük görünüyo şaşı oldum bakacam diyeuyuyum ben bi an önce yoksa sızıp kalıcam yorgunluktan
iyi geceler kızlar.sizi çooook seviyorummmm.
tubişimmmmmmmmm
busecimmmmmmmm
kızlar ben uyku modundayım.yatağımdayım bide telefonla giriyorum yazılarda kücük kücük görünüyo şaşı oldum bakacam diyeuyuyum ben bi an önce yoksa sızıp kalıcam yorgunluktan
iyi geceler kızlar.sizi çooook seviyorummmm.
tubişimmmmmmmmm
busecimmmmmmmm
Selammmm.oh yaa sonunda aradıgım topıcı buldum:)kızlar eşim cuma günü gitti.BURDUR-MERKEZ ULAŞTIRMA...ALLAH hepımızn yardımcısı olsun.hayırlı tezkereler
Selammmm.oh yaa sonunda aradıgım topıcı buldum:)kızlar eşim cuma günü gitti.BURDUR-MERKEZ ULAŞTIRMA...ALLAH hepımızn yardımcısı olsun.hayırlı tezkereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?