Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabaa şafak panosu görünce girdim hemen içeriye vallahi. Hoşbuldum canımm Evet yeniyim daha sözlümü askere gönderdim. 288 , daha şafak karanlık..
Iyi yapmissin iyiii kizlarimm cok cana yakinlarr inan burda zaman nasil geciyo anlamadim bilee
Ayy karanlik degil canim benim cok sukurr 300leri bitirmissin baakk
Rabbimm tez zamandaa kavusturur insaallaahh

Iyi yapmissin iyiii kizlarimm cok cana yakinlarr inan burda zaman nasil geciyo anlamadim bilee
Ayy karanlik degil canim benim cok sukurr 300leri bitirmissin baakk
Rabbimm tez zamandaa kavusturur insaallaahh

Ne kadar tatlısın sen canım ya Vallahi gülümsettin beni bu sıcak karşılamanla çok içtensinn Asker beklemek gerçekten sabır işi, sabrın sonu inşallah selamet olacak hepimiz içiiin

Ne kadar tatlısın sen canım ya Vallahi gülümsettin beni bu sıcak karşılamanla çok içtensinn Asker beklemek gerçekten sabır işi, sabrın sonu inşallah selamet olacak hepimiz içiiin
O senin tatliginn canim beniimm Gulumsettiysem ne mutlu bana o zamaan
Evett Sabir birazcikk yorucuu fazlasiyla ozlemm ama dayniyoruzz Rabbim baska dertler vermesin bunlar gecicii
Insallaah oyle olucak caniim

O senin tatliginn canim beniimm Gulumsettiysem ne mutlu bana o zamaan
Evett Sabir birazcikk yorucuu fazlasiyla ozlemm ama dayniyoruzz Rabbim baska dertler vermesin bunlar gecicii
Insallaah oyle olucak caniim

Hoşgeldin canım zamanın su gibi aksın, Allah sabrını arttırsın, tez zamanda kavuşmayı nasip etsin

Bayıldım size kızlar tekrar tekrar hoşbuldum iyi ki gelmişim bu topic'e Amiiiiiin inşalllahh inşallahhhh sizler de tez zamanda kavuşun inşallahh vallahi beklemeyen anlamaz şu asker yolunu Allah hepsinin yardımcısı olsun Bekleyenlere de bol bol sabır versin

Merhabaa şafak panosu görünce girdim hemen içeriye vallahi. Hoşbuldum canımm Evet yeniyim daha sözlümü askere gönderdim. 288 , daha şafak karanlık..

Hoş geldin canım
İnşallah zaman su gibi akıp geçer...
Biz asker yarenleri olarak her zaman burdayız ne zaman yalnız hissedersen, üzülürsen sıkılırsan, mutluluğunu paylaşmak istersen biz burdayız.
Allah kavuştursun

Yaa canim benim buraya gelenler hep boyle diyincee ben kendi adima cok seviniyorumm eminim kizlarda seviniyodurr
Ammiinn Rabbim bizlerede onlarada guc kuvvett verssiin. Sabirllarin en buyugunu verssiinn

Amin canım benim Amiinn :) bende seni çok sevdim iyiki geldin, eminim kızlar da aynı benim gibi düşünüyordur
Allah'ım hepimizi tez zamanda kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…