- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Iyi yapmissin iyiii kizlarimm cok cana yakinlarr inan burda zaman nasil geciyo anlamadim bileeMerhabaa şafak panosu görünce girdim hemen içeriye vallahi.Hoşbuldum canımm Evet yeniyim daha sözlümü askere gönderdim. 288 , daha şafak karanlık..
Iyi yapmissin iyiii kizlarimm cok cana yakinlarr inan burda zaman nasil geciyo anlamadim bilee
Ayy karanlik degil canim benim cok sukurr 300leri bitirmissin baakk
Rabbimm tez zamandaa kavusturur insaallaahh
O senin tatliginn canim beniimmNe kadar tatlısın sen canım yaVallahi gülümsettin beni bu sıcak karşılamanla çok içtensinn Asker beklemek gerçekten sabır işi, sabrın sonu inşallah selamet olacak hepimiz içiiin
Hoşgeldin canımMerhabaa şafak panosu görünce girdim hemen içeriye vallahi.Hoşbuldum canımm Evet yeniyim daha sözlümü askere gönderdim. 288 , daha şafak karanlık..
O senin tatliginn canim beniimmGulumsettiysem ne mutlu bana o zamaan
Evett Sabir birazcikk yorucuu fazlasiyla ozlemm ama dayniyoruzz Rabbim baska dertler vermesin bunlar gecicii
Insallaah oyle olucak caniim
Hoşgeldin canımzamanın su gibi aksın, Allah sabrını arttırsın, tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
Merhabaa şafak panosu görünce girdim hemen içeriye vallahi.Hoşbuldum canımm Evet yeniyim daha sözlümü askere gönderdim. 288 , daha şafak karanlık..
Yaa canim benim buraya gelenler hep boyle diyincee ben kendi adima cok seviniyorumm eminim kizlarda seviniyodurr
Bayıldım size kızlar tekrar tekrar hoşbuldum iyi ki gelmişim bu topic'eAmiiiiiin inşalllahh inşallahhhh sizler de tez zamanda kavuşun inşallahh vallahi beklemeyen anlamaz şu asker yolunu Allah hepsinin yardımcısı olsun Bekleyenlere de bol bol sabır versin
Yaa canim benim buraya gelenler hep boyle diyincee ben kendi adima cok seviniyorumm eminim kizlarda seviniyodurr
Ammiinn Rabbim bizlerede onlarada guc kuvvett verssiin. Sabirllarin en buyugunu verssiinn
Biliyoddumm zateeen kii o zaman sana kocamaan sariliriimm kiiiiiAynı duyguları paylaşıyoruzzz minnoşum
Ohhh misssBiliyoddumm zateeen kii o zaman sana kocamaan sariliriimm kiiiii
Günaydın canım benimGunaydiiiinn kizlarnasilsiniz bugun keyifler nasil
Günaydın canım benim
Eh işte iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Gunayydinn canimciimmmBen bugunnn " Sevdalar sevdalar bir guler bir aglar nasil guzellik Allahim kalbe zarar " modundayiimmm bu sarkiyla uyandimm
Buray sevdalar dinlee cok bi guzeellKiz o hangi sarki
Amin canım benim Amiinn :) bende seni çok sevdim
Bayıldım size kızlar tekrar tekrar hoşbuldum iyi ki gelmişim bu topic'eAmiiiiiin inşalllahh inşallahhhh sizler de tez zamanda kavuşun inşallahh vallahi beklemeyen anlamaz şu asker yolunu Allah hepsinin yardımcısı olsun Bekleyenlere de bol bol sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?