Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoşgeldin canım aramıza
Hiç sıkma canını, zor anlıyorum bir bakacaksın son aylardasın inşaAllah
Rabbim sağsalim kavuştursun

Şafak 42 Konya 30-lara az mı kalmıııııışşş

Az kaldı tabiii

Şafağımız 42 - Konya
Çok şükür bir gün daha geride kaldı..
Haydi Aralık ayı çabuk bit

Çok şükürr canım benimmmm
39-a birşey kamamış artıkkk

Gunayydinn canimciimmm Ben bugunnn " Sevdalar sevdalar bir guler bir aglar nasil guzellik Allahim kalbe zarar " modundayiimmm bu sarkiyla uyandimm

Nasıl da güzel enerjiyle uyanmış minnoşummmm

Yetişemiyorum artık siteye
İnternet sorunumuz var, bizden değil genel bir sorun..
Haberlerde de yazmışlardı bir süre sıkıntı olucak falan diye..
Bir an önce düzelse de ben de rahatlasam..
Gece bir gitti o kadar bekledim gelmedi gıcıkk
Bugün minnoş liste yapayım bari, fırsat versinn

Çok şükür canım benim hepimizin ki bitecek teker teker

Ah kuzum ya canını sıkma düzelir inşallah biran evvel bizi sensiz bırakma senin enerjin yetiyor

Kizlar napiyosunuz canım çok sıkkın.
Bizimki aradi az once belli olmus 4 gunduz 4 gece nöbet tutucagi bir yere sevketmisler ankarada. Buda anlatiyo bende ya sakami yapiyosun dedim cunku bu bayilir beni boyle kandirmaya bazen. A bir bagirdi bana deli deli nazli saçmalama benim canım burnumda boyle sey icin sana sakami yapicam bilmemne ay kaynarsu dokuldu kafamdan dondum kaldim. Niye bagiriyosun be dedim surekli yaptigin icin artik ne gerçek ne degil anlayamiyorum dedim sonra ben sinirliyim sen alttan al kimi ariyim dedi e dedim sikma canını ya doguda olsaydin ya 15 ay yapsaydın keske gitseydim de beni koydular pislik eroyiman adamların arasina diyo kafayi yedi galiba banada yedirecek napiyim bisey diyin azar yedim bide

Ah kuzum biraz alttan al çünkü ilk zamanlar en zoru gerçekten ben çok anlamıyorum görev şöyle böyle ama nöbet tutması sadece soğuk açısından kötü Ankara çok soğuk çünkü "-" derecelerde
Benim askerimde nöbetten hasta olmuş dün ah elden ne gelirki yani. Sabırlı ol moral ver hep askerine canım bu günler geçicek

Evett uyandim napimm yoksa modum bi duserse fena dusceekk

Canim geçicek insallah da vallahi her aradığında hastada olsam yorgunda olsam moralimde bozuk olsa en guzel ses tonuyla konusuyorum gülüyorum.. Ay bir duysaydiniz dalgami gecicem senle dedi ya ben seni ariyorum sen ne diyosun dedi soyledigimde tek kelime ya sakami yapiyosun ciddimi dedim iyi baska bisey söylemedim neyin nobetini tutucaklar onuda anlamadimki huzur kokulu gelsinde bilir o kesin

Pisss internett hemen duzelssin minnosum hemen gelsin aramizaaa ozluyoruzzzz
Senii zaten hissediyorumm ben buralardaaaa minik kusummm

Aahh canim ahh sana demistim ben neler goruceksin diyeeee ne azarlar yedim ben aglayarak kac kere kapattim telefonu beenn amaa onu ordaki psikolojisine ver mecbur alismak zorunda geri donusu yok cunku alismak baya surec alicak ammaa yapcak bisey yokk
Sen o ne derse uzerine alinma bi an oluyo ailesine bise diyemiyo sana patliyo hep boyle oluyoo bi bakiyosun ortada bisey yok sana soguk bunlar olucak guzelim malesff ben kizmicagi seyde bazen kizi bagiriyo cagiriyo sonra donup ariyo seni kiriyorum ozur dilerim diyo. sen moralini bozma yoksa gunler gecmez canimm Allah gonul rahatligi versin hepsineee

Kiz ben onu yolarim dua etsin boşluğuma geldi ama bende dedim ne bagiriyosun be dedim sinirliysen sinirini benden cikarmak içinmi aradin dedim. İyi dedi ben bilmem kimden haber bekliyorum dedi komutandan mi ne tanıdık biri varmis. Ama sinir oldum tamam kolay degil anliyorum ama bu sekilde davranmalari yanlis kadinlar askere gitse erkekler bırak alttan almayi beklemezler bile bence. Kizce bu nobet ne allah askina neyi bekliyorlar kapıda falan mi bekliyolar sen bilirsin

Ah canım bilmem mi ben o durumları bizde de olabiliyor bazen. Onlar o ortama o kadar takılıyolar ki bizim durumumuza takılmıyorlar bile. O ortamı bilmediğimizden be yaşadıklarını anlamadığımızı sanıyorlar ama işte haklıda olsan haksızda olsan biraz huyuna gitmek yalnız olmadığını göstermek en sağlıklısı

Oylee amaa istee napalimm bekliyoruzz bizde benimde sinirime gittiginde soyluyorum ama dediklerinide cok kafaya takmiyorum saglikli soylemedigini biliyorumm cunkuu sende takmaaa bence
Simdi canimm bunlarin bi sancak nobeti var o biraz zor birligin ozel bayragi var onu koruma icin bekliyo olabilir.
Sonraa kogus nobeti var ama o bu kadar uzun olmaz 1 saat falan.
Diger nobette disarda bekledigi nobet yani birligi koruyolar iste kim giriyo kim cikiyoo ona bakiyolar.
Cok nobet var benimki nobet tutmuyo benimki doguda oldugu icin operasyon olunca mevzide bekliyo eli tetikte o 48 saat oluyo ama seninki kim giriyo kim cikiyo genel nobettir yani canimm herkesn tuttugu nobet

sen ve listeler olmadan aslaaa diyorum dertleşiyorduk ne güzel, can sıkıntımızı alıyordu o listedeki kalpler falan inşallah uzun sürmez

Kuledeymis canım of vallahi hayirlisiyla gelsinde. Doğuda olsaydin haber alamasaydin savassaydin nolucakti diyorum. Benim derdim nobet tutmak tutmamak değil burdaki ( kufur ediyo burda) onlar gitmiyoda ben gidiyorum diyo. Bide buna kardesim senmi gidiyosun falan demişler tartışma gibi bisey olmuş sonra. Aman ne bileyim yapıcak bişey yok kısmet Allahim hepsini korusun inşallah. İyiki varsiniz sizde kizlar

Benim askerminde anlattığı kadarıyla birbirini çekemezlik olabiliyormuş ya da böyle biri hata yaptı ona şaka yapılıyo karşı taraf bunu olgun karşılayamaya biliyor, hoşuna gitmeye biliyor o kısımlar kişilerle alakalı ve sıkıntılı

Hayirlisiyla gelsinlerde artik canım. Vallahi 1 ay oldu ama bezdim canımdan ne zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…