Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sen biraz alttan al askerini, yanlış anlamışım birbirimizi üzmeyelim falan de. herşey üstüne gelmiş belli ki. daha alışamamış da o. konuşurken de sen anlat daha çok, özlediğini falan. ilk başlarda oluyor böyle şeyler ona sevgini belli ederek aşarsın inşallah aklıma başka bişey gelmedi

Gecmis olsun canim Allahim hepsini korusun insallah

Sağol canım benim amin inşallah

Hayirlisiyla gelsinlerde artik canım. Vallahi 1 ay oldu ama bezdim canımdan ne zormuş ya

İlk zamanlar en zoru...
Zaman geçtikçe hep böyle olmuyor düzenleri oturuyor biraz alışılıyor. Alışma süresi çok zor en soru ilk daha azcık sık dişini gör bak bir iki haftaya herşey yoluna girmiş olacak o tartışmaları hatırlamayacaksın bile...

geçmiş olsun canım benimki de yeni atlattı hastalığı, soğuklar başladı napcaz bilmiyorum valla ilaç yok bişey yok

Aynen bende sordum izin alabilirsen dinlenme izni al diye ama daha yazamadı vallahi hissettim sanki içime bir şey oturdu sonra hastalığı çıktı ortaya. Sağol kuzum elden bir şey gelmez...

Hiii gozetmen olmusss o biraz iclenmisss baska gidenler vardir daa. Simdi o niye ben psikolojisine girmistir benim sevdigim en rahat yerden en berbat yere attilar ama alisti suan cok sukurr. Ama benim ki doguda niye oyle dedinn kiii seen bakma ona guzelim ne derse tamam haklisin niye oyle yapmislarr de onun agzina gore laf ver tabiri caizsee alismak zorunda daha gorevi cook degisiir kuzummm onunn sey yapmaa
Sende iyi ki varsin guzelimm bozma moralini biraz zor olucak ama geciceek

Yaa canim benim buraya gelenler hep boyle diyincee ben kendi adima cok seviniyorumm eminim kizlarda seviniyodurr
Ammiinn Rabbim bizlerede onlarada guc kuvvett verssiin. Sabirllarin en buyugunu verssiinn

Amin canım benim Amiinn :) bende seni çok sevdim iyiki geldin, eminim kızlar da aynı benim gibi düşünüyordur
Allah'ım hepimizi tez zamanda kavuştursun

Hepinizden Allah razı olsun kızlar bende buradayım artık çok güzel karşılandım unuttuğum varsa kusura bakmasınn iyi ki varsınız Amiiin hepimizi Allah tez zamanda kavuştursun Bence bizim asker beyler çoook şanslııııı biz varız yanlarındaaa

Sakin ol canım..
Bırak konuşsun içini döksün, sıkıntısını paylaşsın..
Sen sadece dinle..
Benimki de aynen seninki gibi, o kadar çok şaka yapar ki, bazen ne doğru ne şaka anlamıyorum..
Ama her seferinde inanıyorum :))
İnanmasam da şaka mı yapıyorsun demiyorum, en azından şimdi askerdeyken..
İdare edebildiğin kadar idare et canım, geldiğinde acısını çıkarırsın

sen ve listeler olmadan aslaaa diyorum dertleşiyorduk ne güzel, can sıkıntımızı alıyordu o listedeki kalpler falan inşallah uzun sürmez

Buralardayım kuzummmm :)
Liste de yapıcam inşaAllah bugünnn

Ah yarenler benim askerim hasta olmuş ateşlenmiş moralim yine yerlerde

Canım benim çok geçmiş olsun..
Allah acil şifa versin..
Dua edelim hemen iyileşsin..

Oyy kuzumm gecmisler olsunn ya korkma revir var her gun duzenli ilaclarini verirlerrr onun

Ah minnoşum ah inşallah öyle olur

Sende iyi ki geldin canım benim allah hepimizi tez kavuştursun sevdiceklerimize inşallah

Sağol kuzum benim duaların için

Şafak 23 olmuş haberim yok ya
Bir süre ileri geri attık diye saymak gelmiyordu içimden ama liste yaparken görüyordum nasılsa..
2 gündür liste de yok
Akşam yapayım bari renkli renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…