Kuledeymis canım of vallahi hayirlisiyla gelsinde. Doğuda olsaydin haber alamasaydin savassaydin nolucakti diyorum. Benim derdim nobet tutmak tutmamak değil burdaki ( kufur ediyo burda) onlar gitmiyoda ben gidiyorum diyo. Bide buna kardesim senmi gidiyosun falan demişler tartışma gibi bisey olmuş sonra. Aman ne bileyim yapıcak bişey yok kısmet Allahim hepsini korusun inşallah. İyiki varsiniz sizde kizlar
geçmiş olsun canım benimki de yeni atlattı hastalığı, soğuklar başladı napcaz bilmiyorum valla ilaç yok bişey yokAh yarenler benim askerim hasta olmuş ateşlenmiş moralim yine yerlerde
Gecmis olsun canim Allahim hepsini korusun insallah
Hayirlisiyla gelsinlerde artik canım. Vallahi 1 ay oldu ama bezdim canımdan ne zormuş ya
geçmiş olsun canım benimki de yeni atlattı hastalığı, soğuklar başladı napcaz bilmiyorum valla ilaç yok bişey yok
Hiii gozetmen olmusss o biraz iclenmisss baska gidenler vardir daa. Simdi o niye ben psikolojisine girmistir benim sevdigim en rahat yerden en berbat yere attilar ama alisti suan cok sukurr. Ama benim ki doguda niye oyle dedinn kiiiKuledeymis canım of vallahi hayirlisiyla gelsinde. Doğuda olsaydin haber alamasaydin savassaydin nolucakti diyorum. Benim derdim nobet tutmak tutmamak değil burdaki ( kufur ediyo burda) onlar gitmiyoda ben gidiyorum diyo. Bide buna kardesim senmi gidiyosun falan demişler tartışma gibi bisey olmuş sonra. Aman ne bileyim yapıcak bişey yok kısmet Allahim hepsini korusun inşallah. İyiki varsiniz sizde kizlar
Oyy kuzumm gecmisler olsunn ya korkma revir var her gun duzenli ilaclarini verirlerrr onunAh yarenler benim askerim hasta olmuş ateşlenmiş moralim yine yerlerde
Hoş geldin canım
İnşallah zaman su gibi akıp geçer...
Biz asker yarenleri olarak her zaman burdayız ne zaman yalnız hissedersen, üzülürsen sıkılırsan, mutluluğunu paylaşmak istersen biz burdayız.
Allah kavuştursun
Yaa canim benim buraya gelenler hep boyle diyincee ben kendi adima cok seviniyorumm eminim kizlarda seviniyodurr
Ammiinn Rabbim bizlerede onlarada guc kuvvett verssiin. Sabirllarin en buyugunu verssiinn
Amin canım benim Amiinn :) bende seni çok sevdimiyiki geldin, eminim kızlar da aynı benim gibi düşünüyordur
Allah'ım hepimizi tez zamanda kavuştursun
Hoşgeldin canım aramıza
Hiç sıkma canını, zor anlıyorum bir bakacaksın son aylardasın inşaAllah
Rabbim sağsalim kavuştursun
Az kaldı tabiii
Çok şükürr canım benimmmm
39-a birşey kamamış artıkkk
Nasıl da güzel enerjiyle uyanmış minnoşummmm
Kizlar napiyosunuz canım çok sıkkın.
Bizimki aradi az once belli olmus 4 gunduz 4 gece nöbet tutucagi bir yere sevketmisler ankarada. Buda anlatiyo bende ya sakami yapiyosun dedim cunku bu bayilir beni boyle kandirmaya bazen. A bir bagirdi bana deli deli nazli saçmalama benim canım burnumda boyle sey icin sana sakami yapicam bilmemne ay kaynarsu dokuldu kafamdan dondum kaldim. Niye bagiriyosun be dedim surekli yaptigin icin artik ne gerçek ne degil anlayamiyorum dedim sonra ben sinirliyim sen alttan al kimi ariyim dedie dedim sikma canını ya doguda olsaydin ya 15 ay yapsaydın keske gitseydim de beni koydular pislik eroyiman adamların arasina diyo kafayi yedi galiba banada yedirecek napiyim bisey diyin azar yedim bide
sen ve listeler olmadan aslaaa diyorumdertleşiyorduk ne güzel, can sıkıntımızı alıyordu o listedeki kalpler falan inşallah uzun sürmez
Ah yarenler benim askerim hasta olmuş ateşlenmiş moralim yine yerlerde
Oyy kuzumm gecmisler olsunn ya korkma revir var her gun duzenli ilaclarini verirlerrr onun
Hepinizden Allah razı olsun kızlar bende buradayım artık çok güzel karşılandım unuttuğum varsa kusura bakmasınn iyi ki varsınızAmiiin hepimizi Allah tez zamanda kavuştursun Bence bizim asker beyler çoook şanslııııı biz varız yanlarındaaa
Sakin ol canım..
Bırak konuşsun içini döksün, sıkıntısını paylaşsın..
Sen sadece dinle..
Benimki de aynen seninki gibi, o kadar çok şaka yapar ki, bazen ne doğru ne şaka anlamıyorum..
Ama her seferinde inanıyorum :))
İnanmasam da şaka mı yapıyorsun demiyorum, en azından şimdi askerdeyken..
İdare edebildiğin kadar idare et canım, geldiğinde acısını çıkarırsın
Buralardayım kuzummmm :)
Liste de yapıcam inşaAllah bugünnn
Canım benim çok geçmiş olsun..
Allah acil şifa versin..
Dua edelim hemen iyileşsin..
Safagimizz oldu 124ikili rakamlara az kalaaa
Sanaa daha az 2 aycik bilee degilll birazcik daha sabirrAh miniğim az kaldı az daha sabır
Sanaa daha az 2 aycik bilee degilll birazcik daha sabirr
Oy bitti kovserim bittiŞafak 23 olmuş haberim yok ya
Bir süre ileri geri attık diye saymak gelmiyordu içimden ama liste yaparken görüyordum nasılsa..
2 gündür liste de yok
Akşam yapayım bari renkli renkli
Oyyy Masallah minnosuumaaasadece 5 perşembe kaldı sevgilim
bitiyoorr
Evett yaa az kaldii cok sukuurrsağol canım senin de az kaldı ki
hayır gelmedi canım bana bildirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?