cadım kazanım canım tertooommmselammm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinn
şafak 77 YALOVAAAA
cadım kazanım canım tertooommm
napıosun kuzum[/QUO
kuzumm canım tertom napim aynı bildiğin gibi çalış dur sen napıosunn bebem
kızlarrrr ben geldimmmm
ojj geldin pis prenses sana gıcığım
aynen ben de kuzum çok çalışıomcanım tertom napim aynı bildiğin gibi çalış dur sen napıosunn bebem
ooooooooo kimler gelmiş kimlerrrkızlarrrr ben geldimmmm
ne diosuuuuuuuuuunnnnnKuzummmmmm benim yaaa kıyamam ben sana bu sefer mustafayla tamamen ayrıldık bu kez kesin :) ananemi biliyosun ameliyat oldu diğer bi kardeşimi bu hafta askere gönderdik herşey üst üste geldi hayatla bağlantımı kopardım yeni face açtım aradım bulamadım sizi ondan geldim size ulaşmak için.. :)
ooooooooo kimler gelmiş kimlerrr
kız sen yaşıon mu?
yaşamaya çalışıyorum hayatım sen napıyosunnnnn ?
ya ama ama nasıl olur yaa, halledemediniz mi yani?:26: o kadar bekledin kuzum sen yaa, inanamıyorum:26:öyle canım... :) üzülmüyorummmmm....
Kuzummmmmm benim yaaa kıyamam ben sana bu sefer mustafayla tamamen ayrıldık bu kez kesin :) ananemi biliyosun ameliyat oldu diğer bi kardeşimi bu hafta askere gönderdik herşey üst üste geldi hayatla bağlantımı kopardım yeni face açtım aradım bulamadım sizi ondan geldim size ulaşmak için.. :)
aynen ben de kuzum çok çalışıomşafak sayıyom, çeyiz hazırlıom, koştur dur yani
ooooooooo kimler gelmiş kimlerrr
kız sen yaşıon mu?
Gel paylaşalım kuzum tickerimieceeeem tickerından istiyorruuuuuum
canımm hoşgeldinnnnn
selam canım hoşbuldumGünaydın güzel topic'im beniiiiiiiiiiiiim
Yeni gelen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun,Aramıza hoşgeldiniz
merhaba canım.Günaydın kızlae meraba
selammm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah sağ salim kavuşmayı nasip etsinn
şafak 77 YALOVAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?