Aminn inşallahhhsagol canım hoşbulduk...hepimizi inş.
Ayıp tabi kuzum ya ağlamak yok artık sadece mehtabı düşün sonrasını değil
hakket ya kuzum29 martta burda yarim gene göndercem ama uufff
neyse agustosta alcam ama
aglamak yok artık yeniler geldi ayıp olur onlara
bitio valla yaa bugün bol 2 li günlerdeyim 2 aydan düşsek tam olucak
Aminn inşallahhh
Ayıp tabi kuzum ya ağlamak yok artık sadece mehtabı düşün sonrasını değil
Az kaldı canım azz süper gözüküyor ama böyle ticker
olsun canım geçmişte pek bişey kalmamış sanırım herkezle tek tek tanışırsın zmanla ben nişanlıyım adım seda 26 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliırum
tamam tatlım...bende derin 29 yaşındayım evliyim ve eşimi askere zorrr gönderdimmmmm bu arada profildeki resminiz çok güzel
O kadar ittirdik kaktırdık hala birleşemediler yaevettt bir birleşseler daha güzel görünücek
evet kuzucum benim aynen öyle şafak geri planda suan da orda kendince gidiversin
mehtap daha hos
gidince 4 4,5 ay kadar bişi kalcak geriye
O kadar ittirdik kaktırdık hala birleşemediler ya
Çok az kalmış olucak ne güzel,özlem giderir güç toplarsınız..
Geriside su gibi akıp geçer inşallah
O kadar ittirdik kaktırdık hala birleşemediler ya
Çok az kalmış olucak ne güzel,özlem giderir güç toplarsınız..
Geriside su gibi akıp geçer inşallah
evli 1 2 arkadas var canım aramızda sende hosgeldin bende sözlüyüm yarim gelince nişan var sonra evlilik lutfuna ulascam inşallah..
adım yasemin 23 yasındayım anacım
Düşüncesi bile süper birşey dimi ya,hayatında askerlik diye birşey olmayacak.
ay inşallah canım aynen öyle moral motivason acısından daha ii olacagız diye umuyorum ..
geçsin gitsin valla yok olmayacak bi daha askkerlik süper bişi bu
Bütün kızlar gene toplandıkkkkk toplandıkkkkkk
canımmm hadi hayırlısı...zaman su gibi geçsin inşallah...dün gece benzer bi topice baktım da kimisi senin gibi sözlüyüm demiş ama profillerinde evlilik fotoları var şimdi:)) 2009 topiclerinden tabiinş sizlerde hemen kavuşcaksınız ve evlenip çokkkkkkkkkkk mutlu olacaksınızzz.
canımmm hadi hayırlısı...zaman su gibi geçsin inşallah...dün gece benzer bi topice baktım da kimisi senin gibi sözlüyüm demiş ama profillerinde evlilik fotoları var şimdi:)) 2009 topiclerinden tabiinş sizlerde hemen kavuşcaksınız ve evlenip çokkkkkkkkkkk mutlu olacaksınızzz.
aminnnnnn canım yaaa...aynen öyle veriyo valla.teşekkür ederim canım aşkımı izinden yollarken çekmiştik allah sana daha çok sabır versin eşini yollamak daha zordur eminim ama derdi veren allah dermanıda verio
Bütün kızlar gene toplandıkkkkk toplandıkkkkkk
Büşümmm nasılsınn neler yapıyosun özledim seni
Düşüncesi bile süper birşey dimi ya,hayatında askerlik diye birşey olmayacak.
Bir daha hiçbir yere gitmicek ahh ahhh düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.
Aynen öyle tatlım iyi hissettirmeye yetiyor valla ya ..
Kurtulcaz resmen artık uzaklık yok hasret yok evlilik var inşallah ..
Delircem evlilik diye
kızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm
git kuzum başın belaya girmedenkızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm
bende özledim kuzum seni hatta hepinizi o kadar çok özledim ki dayanamadım giriş yaptım kk'ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?