Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol canım hoşbulduk...hepimizi inş.
Aminn inşallahhh

hakket ya kuzum 29 martta burda yarim gene göndercem ama uufff
neyse agustosta alcam ama
aglamak yok artık yeniler geldi ayıp olur onlara
Ayıp tabi kuzum ya ağlamak yok artık sadece mehtabı düşün sonrasını değil
bitio valla yaa bugün bol 2 li günlerdeyim 2 aydan düşsek tam olucak

Az kaldı canım azz süper gözüküyor ama böyle ticker

evli 1 2 arkadas var canım aramızda sende hosgeldin bende sözlüyüm yarim gelince nişan var sonra evlilik lutfuna ulascam inşallah..
adım yasemin 23 yasındayım anacım

Ayıp tabi kuzum ya ağlamak yok artık sadece mehtabı düşün sonrasını değil

evet kuzucum benim aynen öyle şafak geri planda suan da orda kendince gidiversin
mehtap daha hos
gidince 4 4,5 ay kadar bişi kalcak geriye

olsun canım geçmişte pek bişey kalmamış sanırım herkezle tek tek tanışırsın zmanla ben nişanlıyım adım seda 26 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliırum

tamam tatlım...bende derin 29 yaşındayım evliyim ve eşimi askere zorrr gönderdimmmmmbu arada profildeki resminiz çok güzel

tamam tatlım...bende derin 29 yaşındayım evliyim ve eşimi askere zorrr gönderdimmmmmbu arada profildeki resminiz çok güzel

teşekkür ederim canım aşkımı izinden yollarken çekmiştik allah sana daha çok sabır versin eşini yollamak daha zordur eminim ama derdi veren allah dermanıda verio

evettt bir birleşseler daha güzel görünücek
O kadar ittirdik kaktırdık hala birleşemediler ya

evet kuzucum benim aynen öyle şafak geri planda suan da orda kendince gidiversin
mehtap daha hos
gidince 4 4,5 ay kadar bişi kalcak geriye

Çok az kalmış olucak ne güzel,özlem giderir güç toplarsınız..
Geriside su gibi akıp geçer inşallah

O kadar ittirdik kaktırdık hala birleşemediler ya

Çok az kalmış olucak ne güzel,özlem giderir güç toplarsınız..
Geriside su gibi akıp geçer inşallah

ay inşallah canım aynen öyle moral motivason acısından daha ii olacagız diye umuyorum ..
geçsin gitsin valla yok olmayacak bi daha askkerlik süper bişi bu

evli 1 2 arkadas var canım aramızda sende hosgeldin bende sözlüyüm yarim gelince nişan var sonra evlilik lutfuna ulascam inşallah..
adım yasemin 23 yasındayım anacım

canımmm hadi hayırlısı...zaman su gibi geçsin inşallah...dün gece benzer bi topice baktım da kimisi senin gibi sözlüyüm demiş ama profillerinde evlilik fotoları var şimdi:)) 2009 topiclerinden tabiinş sizlerde hemen kavuşcaksınız ve evlenip çokkkkkkkkkkk mutlu olacaksınızzz.

ay inşallah canım aynen öyle moral motivason acısından daha ii olacagız diye umuyorum ..
geçsin gitsin valla yok olmayacak bi daha askkerlik süper bişi bu
Düşüncesi bile süper birşey dimi ya,hayatında askerlik diye birşey olmayacak.
Bir daha hiçbir yere gitmicek ahh ahhh düşünmesi bile heyecanlandırıyor insanı.

Bütün kızlar gene toplandıkkkkk toplandıkkkkkk

Büşümmm nasılsınn neler yapıyosun özledim seni

canım sen necisin asker mi bekliyorsun napıyorsun ? isim nedir nerden katılıyosun yarışmaya ben eskilerdenim burda :)

ayyy evet bende denk geliyorum öyle moral oluyor bana .. çok tesekkür ederim güzel dileklerin için
inşallah kavusalım bitsin bu hasret

kızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm

kızçeler ben kaçıorum şu patronlardan birini öldürüp hapse düşmeden gidimde işleri hale yola sokayım hepinizi kocamannn öptümmmm
git kuzum başın belaya girmeden Hadi kolay gelsinnn
bende özledim kuzum seni hatta hepinizi o kadar çok özledim ki dayanamadım giriş yaptım kk'ya :)

Neden girmiyorsun bakiyim ne zamandır ? Ayrıldınız mı siz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…