Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi aksamlar..bugun de atarsa şafak son 379

HİS,hayırlı olsun cnm ya ins dedign gibi orada kalır.demek sen ankaradasın:)benım eşim sizin orada asker çankaya'da.evci izini cıkmış askerıyelernde belkı 1 senelgne ankaraya kocişini yanına giderim.biraz zor görunuyo suan ama umarım olur.ben devre kaybı gidenlerle ilgıli bsy bilmıyorum ama bilen vardr umarım.hayırlı tezkereler şimdiden.rabbimden sadece sağlık ve güç diliyorum sana ve hepimize.yarın senın ıcın zor bi gun olacak ama cok üzme kendini..

TUBACIM, gecms olsun cnm demek uzulme dıye sana demedı...e pekı neden göndrmedıler acaba.neyse ins şmdı iyidr.skma canını.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

EmrEsra, _CeyDa_+, Phoenix, SezgiLim1905, cerenbayram+

heyy Kızlarrr yakaladımmmm

.

Hoşbulduk canım

Nasılsın nasıl gidiyor?

ben bunalımlardayım
bi pazar daha bitti, sevdiğimden uzak

.

İyi olmaya çalışıyorum işte canım sıcaklar bi yandan bi yandan şafak bi yandan da sınav stresi baya bi sıkıyo.ne güzel işte tatlım sevnmn lazm bi hafta daha bitti.senn nsıl gidiyo?

selam ceydacım,
valla ne olsun bunalım takılmaca, pazar pazar evde hiç zaman geçmiyor ya, yarın iş var çok şükür

sen nasılsın

çıksaydın canım gezseydin biraz hava alsaydın keşke şöyle temiz bi sahil havası..
bende gezdim bugün yalnız takılınca olmuyo resimlere bakıp bakıp ağlıyorum kafa dağıttım sayılır işte

Merhaba arkadaşlarrr

Nasıl gidiyor şafak saymaca?

Bugün çarşı vardı, tüm hafta o günü bekliyorum sonra çarşı bittiğinde bir daha ki çarşıya kadar onun üzüntüsünü yaşıyorum..Hep üzülecek bir şey var of:26:

İyi olmaya çalışıyorum işte canım sıcaklar bi yandan bi yandan şafak bi yandan da sınav stresi baya bi sıkıyo.ne güzel işte tatlım sevnmn lazm bi hafta daha bitti.senn nsıl gidiyo?

sorma ya , sıcaklar, sınavlar, hasret..
hepsi birden fazla geliyor..
çok şükür evet olaya o yönden bakınca Rabbime çok şükür bir haftayı daha geride bıraktık

haftasonlarını sevmiyorum ya zaman hiç geçmiyor

.

meraba canıımm.ben artık çarşılardan nefret eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…