İşte Üsküdar'daki rezaletin fotoğrafı!

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
30 Mart günü yapılan yerel seçimler üzerinde tüm yurtta şaibe sesleri yükselirken, Üsküdar'da ortaya çıkan bu fotoğraf ortalığı karıştıracak.
9
GERÇEK GÜNDEM - HABER MERKEZİ / Bu fotoğrafın çekildiği yer Üsküdar 1 ve 3 no’lu seçim bölgelerinin oylarının toplanıp SEÇSİS’e girildiği YSK merkezi.
Fotoğraftaki kişi ise AKP oylarını sisteme “oleeyy” nidalarıyla girerken diğer partilerin oylarını küfür ederek giren bir adliye çalışanı.

Fakat dikkati çeken asıl önemli unsur ise bu çalışanın önünde bulunan bilgisayarın ekranı!
YSK‘nın seçim sonuçlarının kaydettiği bilgisayara bu memur tarafından kurulan PES (Pro Evolution Soccer) oyunu ise rezaletin boyutunu gözler önüne seriyor.
Bilgisayara kurulan bu oyun bi anlamda sistemin ne kadar müdahaleye açık olduğunun da bir göstergesi anlamına geliyo!
Seçim akşamı o merkezde bulunan az sayıdaki partililerden biri olan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay bu çalışana gayri ciddi tavırları nedeniyle tepki gösterdi ve bunun üzerine araya orada ki diğer çalışanlar ve vatandaşlar girerek Tunay’ı sakinleştirdi.
Şimdi herkesin merak ettiği asıl konu ise, herkesin rahatlıkla her istediği programı kurabildiği bu bilgisayarlara ve o seçimin sonucuna nasıl güvenilebilir?
$e19cc1ff7893ad30_599x407.jpg
http://www.gercekgundem.com/yerel-secim/35300/iste-uskudardaki-rezaletin-fotografi
 
"Fotoğraftaki kişi ise AKP oylarını sisteme “oleeyy” nidalarıyla girerken diğer partilerin oylarını küfür ederek giren bir adliye çalışanı. "

Bu nasil haberdir ya? Nasil bir zan altinda birakmaktir?
Hani nerde bu yukardaki alintinin kaniti? Ne malum dogru oldugu?





 
@FaikTUNAY:'' Görmediğim biryer ile ilgili net yorum asla yapmam,tarzım değil ama Üsküdar'da yaşananlara bizzat o gece şahit oldum
Bu resmi görevli AKP oylarını her seferinde yanindakilerle çak çak yaparak girerken muhalefet oylarını küfür ederek ederek giriyordu zaten onun üzerine bu şahısla tartıştık, ortam bunlar sayesinde gerginleşti, hiçbir resmi görevli benim partim lehine bile olsa bunu yapamaz! Tarafsızlığı bırakın taraf olmayı bile göstere göstere yapan biri.

Bakın daha açık olayım ben bu şahısla o gece ciddi bir bicimde tartışdim,oyun olayınada şahit oldum ama bugüne kadar hiç yazmadım her şey kayıtlı vatandaş benim objektifligimide bilse, TV'lerden takip ediyor olsa da sonuçta tarafım diye diye inanmayabilirdi,provokasyon diyebilirdi ama bugün birisi o gecenin kanıtı fotoğrafı diye paylaştı ki bu partili değil, işte o anda paylaştım:KK14: ''
 
X